Page 77 of 715 FirstFirst ... 276773747576777879808187127177577 ... LastLast
Results 1,901 to 1,925 of 17854

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Tačno se vidi da je momak proputovao svijet. To onako baš... izbija iz njega.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Nije to druže posprdavanje sa srpskim turistima (da budem jasniji, isto ovo mislim i o svojim Hrvatima). Srpski turisti su među najboljima, barem ovi koji dolaze u Hrvatsku, ali to su turisti i nema ih baš puno, a ovi što pišu i pljuju po forumima ili na B92 (otvori bilo koju temu o turizmu u HR ili CG), 90% njih nikad nije mrdnulo nigdje. Ja to razumijem jer male su plaće ali čemu napuhivanje i pljuvanje po forumima ako znaju da ne mogu nigdje? Čemu pljuvanje po CG ili HR ako tamo neće ići i ako im je najveći doseg kupanje u Moravi? Onaj tko ima para da putuje taj ne ide po forumima i ne šprda se.

ko bre ne moze nigde?

malo si decko ljubomoran sto srbi ne mirisu preterano vasu turisticku ponudu i sto svoje novce radije trose na nekom drugom mestu. Stvari su proste , ponudite srbima hotele sa 4-5 zvezdica za 100-200 evra jeftinije nego sto ih nude recimo turci i egipcani i srbi ce vam rado doci. al niko nije lud da baca 1500-2000 evra za smestaj u nekom vasem hotelcicu na 10 dana kad isto to cak i na mnogim mestima i daleko bolje dobija za 2-3 puta manje novca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Moja malenkost nije bila u nekoliko zemalja na svijetu, u ostalim da... pa nesto ne govorim ljudima da su seljaci zbog toga..
    Jel to neka nova moda kod Vas?
    G. bracodubrovnik je pokazao svu sirinu kulturnog Gradjanina svijeta...dok ste Vi Global Warming pokazali nesto simptomatichno u drugoj krajnosti...

Hvala Lepo
    seljak je jer je nesposoban da diskutuje argumentima i jer vredja na nacionalnoj osnovi, ako si pratila par njegovih postova mogla si da procitas da je nas sve srbe grupno nazvao ciganima koji nisu za bolje od ade ciganlije a onda je u drugom postu napisao da smo mi srbi sirotinja koja nema para da ode bilo gde.

a jos kompleksas nigde nije mrdnuo van svog mesta stanovanja ali eto zna da je to sto nudi njegova zemlja najbolja turisticka ponuda.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Oni koji su pratili "par njegovih postova" sasvim sigurno nisu mogli da pročitaju to što si ti upravo napisao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Znaci ljetovaces na Adi ciganliji,pa dobro,sto ima veze,zazmuris i zamislis,Hrvatsku,Crnu Goru,Tunis............

za tvoju informaciju letovacu sad u junu u lloret de mar , a onda u oktobru u sharm el sheiku u egiptu.

crnu goru i hrvatsku ne planiram da obidjem barem ne do kraja ovog zivota.

jednostavno vasa turisticka ponuda je sirotinjska a cene su neprimerene onom sto nudite i samim tim moja malenkost svoje vreme i novac trosi na nekim drugim destinacijama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    Haha je li te pecnuo, jes:lolblue:...***** moj si ti dalje vidio od Ade Ciganlije ko sto Braco rece...

zaboravio sam da dopisem da sam bio i u varaderu na kubi. planiram u januaru februaru sledece godine preko britanske agencije thomas cook da odem u cayo coco takodje na kubi. tada je tamo najlepse.

ajd sad ti napisi gde si bio van crne gore pa da uporedimo ko je vise u zivotu video i prosao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto se tice turista iz srbije pogledajte anketu na www.yuta.rs

61% turista srpski ce ove godine letovati u grckoj, 13% u spaniji, 10% u turskoj, 8% u egiptu, 3% u bugarskoj, 3% u italiji, 3% u crnoj gori i tek 1% u hrvatskoj.

ko sto se moze videti - crna gora i hrvatska su za nas turiste iz srbije totalno nezanimljive destinacije

Thanks Thanks Given 
    3,179
    Thanks Thanks Received 
    3,215
    Thanked in
    1,556 Posts

Ako napises jos koji post ode ti avion za Melburn...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Global Warming View Post
    za tvoju informaciju letovacu sad u junu u lloret de mar , a onda u oktobru u sharm el sheiku u egiptu.

jednostavno vasa turisticka ponuda je sirotinjska a cene su neprimerene onom sto nudite i samim tim moja malenkost svoje vreme i novac trosi na nekim drugim destinacijama.

BRAVO,BRAVO!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sta ovaj cojek obidje za jednu noć silo nebeska. Moze se samo zamisliti sta će tek biti kad se probudi

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Čovjek je u suštini u pravu.
    Kad stavimo na stranu to što je nepristojan, vrijeđa, itd. Valjda ga je nešto nagazilo u životu a nije imao utjehe. No nema veze.

U pravu je kad kaže da on (i drugi) treba da ide tamo gdje mu se sviđa. Rekao je Egipat i Grčka, opisao ono što ga interesuje. I treba da ide tamo. Opisao je i DU kao adu ciganliju. I tu je rekao sve.
    Ja ne želim da naša ponuda izgleda kao Egipatska, iako sam vidio i to i još ponešto u tom kraju svijeta. Bilo mi je divno jer sam išao da iskusim tačno ono što oni nude. Ali nešto drugo CG a tek DU nudi i ljudi koje to ne interesuje stvarno ne treba da dolaze. Nema tu ljutnje, Global, svako čita knjigu koja mu pristaje i koja mu se sviđa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A Lloret del Mar je stvarno elitno turističko mjesto
    Kako ideš elitni, 12 dana autobusom, 345 eura, preko studentske organizacije u predsezoni sa temperaturom mora od 19 stepeni?
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srbijanac puno ces nam pomoci sto svoj oboljeli mozgic neces dovuci u Crnu Goru.Licno sam ti zahvalan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    A Lloret del Mar je stvarno elitno turističko mjesto
    Kako ideš elitni, 12 dana autobusom, 345 eura, preko studentske organizacije u predsezoni sa temperaturom mora od 19 stepeni?
    hahahaha ma vidis da je ovo neki napaljeni klinja koji googluje i izbacuje destinacije :yipiiii: Coek zalijepi poster Tunisa u kupatilo malo soli u kadu i eto ga tamo! A kakvi su ovi srbijanci majko mila...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

seljak je jer je nesposoban da diskutuje argumentima i jer vredja na nacionalnoj osnovi, ako si pratila par njegovih postova mogla si da procitas da je nas sve srbe grupno nazvao ciganima koji nisu za bolje od ade ciganlije a onda je u drugom postu napisao da smo mi srbi sirotinja koja nema para da ode bilo gde.

a jos kompleksas nigde nije mrdnuo van svog mesta stanovanja ali eto zna da je to sto nudi njegova zemlja najbolja turisticka ponuda.
    A ja mislim da se Braco maksimalno trudi da bude covjek i da oprosti, iako smo ga * za srce ujeli* i da je *so svijeta* (konkretno-Hrvatske)....eto kako se razlikujemo u ocjeni ljudi.

POzdrav,
    Last edited by Old Bone; 19-05-10 at 10:51.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto se tice turista iz srbije pogledajte anketu na www.yuta.rs

61% turista srpski ce ove godine letovati u grckoj, 13% u spaniji, 10% u turskoj, 8% u egiptu, 3% u bugarskoj, 3% u italiji, 3% u crnoj gori i tek 1% u hrvatskoj.

ko sto se moze videti - crna gora i hrvatska su za nas turiste iz srbije totalno nezanimljive destinacije
    Dako tamo pomognete da bolje demonstriraju....ZASTARELA TI JE TA ANKETA!
    Ono, moze i ono *putuj igumane gdje ti srce kaze*.... (i pozdravi mi Coco Coyo od Bone-a!)
    Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Buducnost MNE je u 3 takva *integrisana turisticka grada* ( Lustica, Ada i Porto MOntenegro), koja ce se povezati sa Dubrovnikom i dati ponudu za klasican turisticki provod ( jer je Dubrovnik vise za zadovoljenje duhovnih potreba nego za *ludovanje).

Ovo je vazan i veliki korak za MNE....I TO RECENO OD COVJEKA KOJI NECE POBJEC NI PREVARIT, jer je i suvlasnik a ne samo CEO.

Pozdrav,
    ORASKOM PREDSTAVIO KAPITALNI PROJEKAT TURISTIČKOG NASELJA NA LUŠTICI

Grad vrijedan milijardu eura

Novi grad u zalivu Trašte nići će na površini od 6,8 miliona kvadrata. Činiće ga osam hotela sa tri do pet zvjezdica kapaciteta oko 2.200 soba i 1.600 apartmana i više od 700 vila. Biće izgrađeni golf teren sa 18 rupa, dvije marine, restorani, škola, obdaništa, ambulanta, prodavnice i sportski objekti

Tivat - Predsjednik Vlade Milo Đukanović, gradonačelnik Tivta Miodrag Kankaraš, predsjedavajući i generalni direktor švajcarske kompanije Oraskom Samih Saviris i direktor Oraskoma za poslovanje u Evropi Rejmond Kron juče su u Tivtu predstavili projekat integrisanog turističkog naselja na poluostrvu Luštica.
    Novi grad u zalivu Trašte nići će na površini od 6,8 miliona kvadratnih metara, a činiće ga osam hotela sa tri do pet zvjezdica, kapaciteta oko 2.200 soba, 1.600 apartmana, više od 700 vila, golf teren sa 18 rupa, dvije marine, restorani, škola, obdaništa, ambulanta, prodavnice i sportski objekti. Nakon ljetnje sezone biće izgrađen put do lokacije. Početkom 2011. godine startovaće prva faza u kojoj će se biti izgrađena marina, nekoliko rezidencijalnih jedinica, dio objekata u centru grada i golf teren. Okončanje te faze planirano je za kraj 2013. godine.
    Podsjećajući da su razgovori sa kompanijom Oraskom počeli 2007. godine, premijer Milo Đukanović je naglasio da je Vlada imala viziju i hrabrosti za ovaj projekat.
    - Dvije krizne godine u svjetskoj ekonomiji nijesu pokolebale investitore u Crnoj Gori i realizacija projekata nije zastala - kazao je Đukanović, ističući Porto Montenegro, Sveti Stefan, ali i rad Vlade.
    - U ovoj godini završavamo dva krupna infrastrukturna projekta koji predstavljaju snažnu podršku privatnim investitorima. Za mjesec biće završen vodovod za snabdijevanje Crnogorskog primorja vrijedan oko sto miliona eura. Za mjesec-dva dobićemo važnu saobraćajnicu koja će povezati dva turistička dragulja Boku Kotorsku i Durmitor. Za godine krize, to su vrijedne investicije i za finansijski potentnije investitore nego što je Vlada Crne Gore - kazao je Đukanović.
    On je dodao da je sačuvana atraktivnost naše zemlje kao turističke destinacije i zahvalio Oraskomu na dobrom i pametnom izboru novog razvojnog projekta.
    - Ključni zadatak Vlade je da Crnu Goru učinimo sastavim dijelom razvijenog evropskog društva. Želimo da naši građani žive po standardima razvijenog svijeta: da imamo dovoljno novih radnih mjesta, dobre plate i penzije, efikasnu pravnu državu koja garantuje sigurnost građanima, investitorima, turistima i svakome ko posjeti Crnu Goru, dovoljno demokratije i multietničkog sklada. Na tom putu za nas jako je važno da sačuvamo dosadašnje finansijere i privučemo nove. Drđava može biti ponosna na selekciju investitora koja danas nastupa na našem prostoru, a Oraskom će biti nova, snažna legitimacija Crne Gore, prestižne investicione zajednice i cijenjene turističke destinacije - kazao je Đukanović.
    Gradonačelnik Tivta Miodrag Kankaraš istakao je da je projekat na Luštici od izuzetnog značaja za Tivat, Boku i Crnu Goru i da po obimu prevazilazi Porto Montenegro.
    - Ključni posao, usvajanje prostorno- urbanističkog plana opštine Tivat, obaviće se narednih dana. To će omogućiti dobijanje građevinske dozvole i ulazak u realizaciju projekta - kazao je Kankaraš.
    Direktor Oraskoma za poslovanje u Evropi Rejmond Kron podsjetio je da je ta švajcarska kompanija osnovana prije 21 godinu u Egiptu.
    - Naša kompanija ne samo da investira, već i gradi, a kasnije i upravlja takozvanim integrisanim turističkim gradovima. To je najveća razlika između nas i klasičnih investitora - kazao je Kron na prijemu povodom prezentacije u Tivtu.
    - Imamo poslove na tri kontinenta u devet država, od toga tri u Evropi. Prije svega, imamo projekat koji će se realizovati ovdje na polustrvu Luštica. Nastojimo da nađemo pravi balans između ekoloških, ekonomskih i socijalnih aspekata. Smatramo da je to, dugoročno gledano, najbolji pristup. Važan aspekt ostvarivanja naših planova jeste to što radimo lokalno - mi smo ovdje osnovali Luštica divelopment akcionarsko društvo i ono će biti u potpunosti odgovorno za realizaciju ovog projekta u Crnoj Gori. Lokalni tim u Tivtu biće zadužen za realizaciju cijelog projekta - rekao je Kron.
    Crnogorski ministar turizma Predrag Nenezić istakao je da je u pitanju investicija koja se ostvaruje u rekordnom vremenu.
    - Od same ideje do početka realizacije proći će manje od tri godine, što je za projekat ove veličine značaja i stepena pripremljenosti i razrade, rekordno vrijeme. Raduje činjenica da ćemo za tri godine biti u prilici da posjetimo dio novog grada na Luštici - rekao je Nenezić.
    Ministar turizma je naveo da je posebno važno to što će Luštica divelopment imati sjedište u Tivtu, jer je ova kompanija u potpunosti opredijeljena da radi sa lokalnom zajednicom i nevladinim sektorom.
    - Ovo je još jedan pokazatelj da Crna Gora nema alternative za javno-privatno partnerstvo, animiranje strateških, velikih investitora koji dolaze u Crnu Goru i tu ostaju na dugi rok. Saradnja Vlade, Opštine Tivat i kompanije Oraskom potvrđuje da se taj recept isplati i da je to jedini mogući put za nas - kazao je Nenezić. On je najavio sljedeći susret u septembru, kada je planiran početak radova na Luštici.
    Ukupna vrijednost investicije iznosi oko milijardu eura, a za njenu realizaciju zadužena je, po ustaljenoj praksi Oraskoma, lokalna kompanija Luštica divelopment AD, u kojoj Oraskom ima 90, a Vlada Crne Gore 10 odsto učešća.

San o novom Monte Karlu

Generalni direktor Oraskoma Samih Saviris smatra da najveća zaštita poluostrva Luštice leži u činjenici da se tu neće graditi nekoliko kuća, nego čitav jedan grad.
    - Ako bismo tu gradili nešto što nije prihvatljivo za lokalno stanovništvo, onda sam siguran da takav projekat ne bi bio uspješan. Jedini način da ostanemo i dobro radimo jeste da budemo prihvaćeni od svih. Zato, možete biti apsolutno sigurni u održivost ovog projekta. Ova zemlja je zaista lijepa, pa nas to motiviše i da napravimo nešto jako lijepo. Za mene bi bila najveća pohvala ako bi jednog dana neko mogao da dođe u Crnu Goru i kaže da je kao Monte Karlo. U stvari, ljepša od Monte Karla. Snivamo te naše snove i pokušavamo da ih guramo u tom pravcu - poručio je prvi čovjek Oraskoma.
    Zahvaljujući se Vladi Crne Gore i Porto Montenegru, koji je načinio prvi, znatno teži korak, Saviris je iznio uvjerenje da će Crna Gora po okončanju projekta, dobiti prvi ekološki grad na Luštici.
    Last edited by Old Bone; 19-05-10 at 13:10.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

decacicu iz dubrovnika vise sam ja turistickih destinacija obisao nego sto si ih ti video na prospektima.

bio sam i u tom tvom dubrovniku i mogu ti reci, vi ste jedno veliko nista.

da bi znao kakva je turisticka ponuda drugih zemalja potrebno je da u njih odes, a ti verovatno van tog tvog seoceta nigde nisi dalje mrdnuo nego se ponasas po onoj narodnoj "hvalite me usta moja"

ja pricam objektivno prvenstveno iz sopstvenog iskustva.

vas dubrovnik je smesna turisticka ponuda , preskupo dranje a sve u svemu nikakva usluga.

pa sta dalje da pricamo, u celom dubrovniku , barem kad sam ja tamo bio jednom u zivotu i vise nikad, niste imali ni jednu jedinu diskoteku. nego kad se ugasi muzika u kaficima svi pravac u krevet. mozda je to ok turisticka ponuda za neke debele svedjane i norvezane u 7 deceniji zivota ali za mlade evropljane vi nemate sta da ponudite.

da ne ulazim u to tek da drugi nude smestaje u hiltonima seratonima iberostarovima za 2-3 puta manji novac nego sto to vi radite.
    Dječačić iz Dubrovnika bi ti vjerojatno mogao biti otac.

Dubrovnik je smiješna turistička ponuda momčićima koji traže mjesta gdje će se raspojasat i uz ćevape i jeftino pivo vrištat uz Cecine stihove, ali onom kulturnom svijetu koje zanima kulturno povijesno nasljeđe jedne zemlje, brojni muzeji, kulturna zbivanja poput Dubrovačkih ljetnih igara sa brojnim koncertima i kazališnim predstavama itd Dubrovnik će biti idealna destinacija za odmor, što potvrđuju milijuni turista godišnje a među njima imena poput Julian Rachlin (znaš valjda tko je to), Roger Moore, Tom Cruise, Richard Burton, Elizabeth Taylor, Michael Douglas, Catherine Zeta Jones, Woody Harleson, Bono Vox, Adam Clayton, Gerard Butler, John Malkovich, Michael Winner Oliver, Dick Cheney, Kevin Spacey, Beyonce, Jay Z, Roman Abramovič, Viktor Vekselberg, Lisa Kudrow, Owen Wilson, Nick Nolte, Steven Spielberg, Carolina od Monaca...neka mi oproste oni brojni koje sam zaboravio.

O tome koliko si ti obišao a koliko ja neka sude ljudi koji čitaju tvoje i moje upise, a koliko god da si obišao nisi ništa naučio, zato mislim da si ti još jedan od onih internet i google earth globetrottera

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kuku, Braco, je li to istina da Dubrovnik nema niti jednu folkoteku?
    Pa kako se zabavlja onda ta Catherine Zeta Jones? Što čini po cijeli dan kad ne pjeva Cecu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

ja sam za svog zivota letovao u crnoj gori, hrvatskoj, italiji, francuskoj, grckoj, turskoj, egiptu i tunisu. uskoro idem ko sto rekoh i u spaniju.

a ti seljacicu pokondireni verovatno nisi mrdnuo van te tvoje dubrovacke ade ciganlije samim tim si nekompetentan za bilo koju dalju raspravu o turizmu.

kad budes video ista dalje van svog sela - javi se da pricamo. ali argumentovano.
    S obzirom da sam vidio samo desetak zemalja svijeta vjerojatno ti i ja ne možemo argumentirano pričat, a s obzirom da sam radeći u turizmu proveo barem 12-13 godina svog života vjerojatno nisam ni kompententan. Šta ćeš, pokondireni sam seljačić iz Dubrovnika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by logoff View Post
    Kuku, Braco, je li to istina da Dubrovnik nema niti jednu folkoteku?
    Pa kako se zabavlja onda ta Catherine Zeta Jones? Što čini po cijeli dan kad ne pjeva Cecu?
    Sluša Draganu Mirković i cupka na plaži

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

ko bre ne moze nigde?

malo si decko ljubomoran sto srbi ne mirisu preterano vasu turisticku ponudu i sto svoje novce radije trose na nekom drugom mestu. Stvari su proste , ponudite srbima hotele sa 4-5 zvezdica za 100-200 evra jeftinije nego sto ih nude recimo turci i egipcani i srbi ce vam rado doci. al niko nije lud da baca 1500-2000 evra za smestaj u nekom vasem hotelcicu na 10 dana kad isto to cak i na mnogim mestima i daleko bolje dobija za 2-3 puta manje novca.
    Pa brate široko vam polje. Koji je to mazohizam doći na neki forum, pljuvat po nečijoj turističkoj ponudi, a nemaš namjeru tamo ići. Koga boli neka stvar gdje ćeš ti ljetovat? Ljetuješ za svoju gu*icu i svojim novčanikom i idi gdje ti milo i drago, ali što moraš pljuvat po nečemu gdje nećeš ići. Osim ako nisi ljubomoran na ono što drugi imaju a ti nemaš?

Za Hrvatsku ne brini. Cijene hotela će se spuštat kad ljudi prestanu dolazit ovamo, ali ne Srbima nego svima. A i za Srbe koji dolaze ovamo ne brini. Svake ih je godine sve više i više i ovi što sam ih upoznao svi se redom vraćaju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Ako je tko nazvao Srbe Ciganima to si ovim postom napravio upravo ti. Mada, i Cigani su ljudi, ništa manje vrijedni nego ti i ja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bio sam u svim zemljama evropskim kao turista osim u spaniji, gde idem sad krajem juna u ljoret del mar.

i moje misljenje kao turiste je da najbolju turisticku ponudu od svih imaju pre svega egipat i grcka. tu je odmah za njima turska pa tunis , pa zatim spanija italija dok su hrvatska i crna gora na apsolutnom zacelju.

konkretno hrvatska ima sta da ponudi ali za to se trazi previse novca, tacnije drugi nude isto to cak i vise za 2-3 puta manje novca od njih. crna gora je turisticki evropski patuljak i da bi dostigla makar nivo jednog tunisa treba joj najmanje 50 godina, mada ja mislim da to nece nikada dostici zbog tzv crnogorskog mentaliteta i kompleksa koje crnogorci vuku tj pre svega sujete i nesposobnosti da budu servilni i ljubazni prema turistima.

tako je to u svakoj zemlji u evropi i svetu - turista je svuda bog, i ti kao turisticki radnik si duzan da mu se klanjas smejes i slusas , ko to zna da radi uspeva, a ko ne zna , kao vi , on propada.

Sve to vezano za CG uglavnom stoji, ali cu ti reci ipak da ljepse obale nego nase CG nema u zemljama u kojima sam ja bio(a obisao sam Evropu, uostalom zivio 20 god. u Njemackoj).U Loret de Mar se organizuju putovanja iz Njamacke autobusom 7 dana,sa voznjom,hotelskim smjestajem za 150 EUR.To ti dovoljno govori ko tamo ide.No dobro to je tvoj izbor,vidjet ces i sam.Ponesi obavezno cepove za usi, jer ti tamo spavanja nema.Dobro mozda si u tim godinama da ti ono i ne treba,ali nasao si dno dna gdje ces da odes.
    Ja iskreno kazem da bih volio da ovi gosti koji sada dolaze u Herceg-Novi(gdje zivim) iz Srbije i Bosne stvarno zaobidju nas grad.Zivim u zgradi u kojoj pola stanova pripadaju"vikendasima", koji ni ne dolaze tu,nego ih izdaju u BG ili Banja Luci po 5 EUR krevet,tako da se u njima samo smjenjuju svakakvi likovi.Najbolje je bilo proslo ljeto u stanu ispod mojega(gazda iz B.Luke)8!!!balavaca od 18-20 god.predvece kupe u supermarketu 3-4 dvolitrenjaka piva i vina,olese se i u 3 pocinju cetnicke pjesme.5 puta je interventna dolazila i dzaba.Meni majstore takvi gosti ne trebaju, neka idu kao i ti u Loret de mar pa neka se tamo izivljavaju.A tebi sretan put i zelim ti prijatan odmor...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Referee View Post
    Sve to vezano za CG uglavnom stoji, ali cu ti reci ipak da ljepse obale nego nase CG nema u zemljama u kojima sam ja bio(a obisao sam Evropu, uostalom zivio 20 god. u Njemackoj).U Loret de Mar se organizuju putovanja iz Njamacke autobusom 7 dana,sa voznjom,hotelskim smjestajem za 150 EUR.To ti dovoljno govori ko tamo ide.No dobro to je tvoj izbor,vidjet ces i sam.Ponesi obavezno cepove za usi, jer ti tamo spavanja nema.Dobro mozda si u tim godinama da ti ono i ne treba,ali nasao si dno dna gdje ces da odes.
    Ja iskreno kazem da bih volio da ovi gosti koji sada dolaze u Herceg-Novi(gdje zivim) iz Srbije i Bosne stvarno zaobidju nas grad.Zivim u zgradi u kojoj pola stanova pripadaju"vikendasima", koji ni ne dolaze tu,nego ih izdaju u BG ili Banja Luci po 5 EUR krevet,tako da se u njima samo smjenjuju svakakvi likovi.Najbolje je bilo proslo ljeto u stanu ispod mojega(gazda iz B.Luke)8!!!balavaca od 18-20 god.predvece kupe u supermarketu 3-4 dvolitrenjaka piva i vina,olese se i u 3 pocinju cetnicke pjesme.5 puta je interventna dolazila i dzaba.Meni majstore takvi gosti ne trebaju, neka idu kao i ti u Loret de mar pa neka se tamo izivljavaju.A tebi sretan put i zelim ti prijatan odmor...
    Ti si znao zasto si zivio toga ljeta.........ali ove godine idu u Coco Cojo!

Pozdrav,

Page 77 of 715 FirstFirst ... 276773747576777879808187127177577 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)