Danas u Vijestima text o Primorcu
Pomocni trener Lompar kaze da je Stajmnec spreman.
Jedno je sigurno-ovo je najjači final four od postojanja lige šampiona!
Proreko- ne reba trošiti riječi
Partizan-niko nikada u istoriji vaterpolo lige šampiona nije bio superiorniji...
Primorac-evropski prvak koji je poslednje utakmice taktizirao da bi bio u vrhunskoj formi za Napulj
Jug -institucija evropskog vaterpola i tim koji može svakog da proguta...
Znači fantastiko-najbolje 4 ekipe ikada... samo da mrzni Proreko ne uzme!
Libertas
Danas u Vijestima text o Primorcu
Pomocni trener Lompar kaze da je Stajmnec spreman.
P r i m o r a c
mora bit da ovi u vjestima prate nase forume![]()
Please alowe me to introduce myself.......
Naravno da prate.
P r i m o r a c
http://www.index.hr/sport/clanak/nis...vi/490681.aspx
Podgorici su makar ostali bazeni...
Sto se Partizana tice, ispasce u polufinalu iako bih volio da prodju.
P r i m o r a c
Mislio sam da je bukic veci maher, iako drma po hrvatskim waterpolo vodama
Da se kod nas odrzava to prvenstvo dobili bi jos tri komada, onaj u novome, kotorski bi renovirali a proradio bi i onaj u Niksicu vjerujem![]()
znaci zatvorena slavina![]()
evo ga pocinje jos malo ovaj vajni bajni play off)
sad ce biti veselo odmah se vidi, svi su se naostrili pogotovo jadran.. Ocekujem jos jednu predstavu u budvi poput one u finalu kupa, pogotovo sto postoji mogucnost da sudiski parovi budu katastrofalni)
da, u budvi ce biti katastrofa, vec zalim igrace primorca jer su i ovako dovoljno iscrpljeni ovim F4 u napulju. a vjerujem i da ce budva uciniti SVE, da ih prodje. igra li se prva utakmica u kotor ili u budvu i kad je?
sutra jadran - cattaro....tu ce jadran ici na 2 pobjede i mislim da nece biti velikih problema da to ostvare, jer zele da imaju vise vremena za mogucih 5 utakmica u finalu. isto tako, zelja i motiv su im najveci, jer jos uvijek nemaju uslov za plasman u EL iduce sezone.
<--- leuk
Primorac - Budva u cetvrtak samo ne znam u koliko
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
e sto ce to biti ... treba pripremiti opremu za snimanje, jel bojim se da opet nece htjeti da puste reprizu![]()
u 8 je tekma, ima prenos na rtcg [i jadran - cattaro]
a da ce biti negledljivo, bice.
Vidjosmo i druga Ticica u Napoliju, vidjecemo koliko nas ce moc uc' u Bd.
Ne znam koliko su se nasi igraci odmorili, ali Bestije su jako naostrene, ludilo se nastavlja!
Saznadoh da ce ovogodisnji play off suditi samo nase sudije i da su vec podijeljeni po parovima. Ako se dobro sjecam sto sam cuo (oooo pivooo) samo je Brguljan-Kontic kotorski par. Ostali parovi su kotorsko-novski (dakle ukrsteni, kotorani - braca Adzic i Abramovic i novljani - Obradovic, Matijasevic i Ivanovski).
Sto se Maria Brguljana tice, on navodno NE ZELI da sudi Primorcu, ali da je navodno lani Budva trazila da on ne sudi meceve Budva-Primorac. Dakle, jadran sa tim nema veze i ja se izvinjavam zbog mojih insinuaciju na tu temu (i sam sam pominjao da je to novsko maslo).
jadran je iz vise razloga favorit, ali ne bi bio prvi put da Primorcu prevaga stigne sa tribina. Pogotovo ludilo kakvo je vidjeno u Napoliju.
P r i m o r a c
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=57635&page=3
Poslusajte ovaj dio vezan za reprezentaciju.
P r i m o r a c
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Da, da, reci Stajmnecu kako je zadnji put u Bd sve bilo koretkno...
Vazda neko ****** tamo!
P r i m o r a c
heh,u pravu si,zaboravih se.Bar oko ulaska nije bilo cimanja zadnja 2 puta je mislim,ali na bazenu uvjek bude neko ******.Najsmjesnije mi je bilo finale kupa i prskanje sefika.Kako su tuzno izgledali te noci...
Raise my hammer,take my aim
heh, ajde malo da sjasete s nas novljana, da malo danemo dusom...
cattaro, respect za onu recenicu za brguljana. vidis da mi nismo bas u sve spletke uvuceni...![]()
<--- leuk
zvanicna info je da je brguljan sam, na svoju ruku odlucio da ne sudi primorcu, zbog sukoba interesa
da li je ta info ujedno i jedina i tacna, to ne znam
Ja cu uvjek priznat i izvinut se kad pogrijesim! Sad nisam morao, sam sam sebe namjerno demantovao, radi mojih sugradjana napisah ono...
Dogadjajima u posljednje vrijeme budvani su dokazali da nisu nista bolji od vas! Zabrane ulaska na tribinama (nemojte mi racunat onu zadnju utakmicu koja nikome nista znacila nije), udaranje nasih igraca (iskljucivo kad se igra kuci, vidjecemo Cirica u cetvrtak!), pravljenje incidentnih situacija da bi se oko zapisnickog stola cinjelo sto je koga volja... :trashcom:
P r i m o r a c
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks