Upozoravam ujedinjeni narod da će poslednjih sedam dana biti najteže do sada.
Krenuće najvećom žestinom priča o podjelama, o Beogradu,o Tadiću, o tenkovima...
Jednostavno , ljudi su pred krajem.
Razumimo ih
Samo osmjeh na licu, samo ljubav....
Na napade odgovarajte osmjehom, mislite na vašu djecu...
I samo im poručite: Narod više nikada niko neće djeliti !
Samo pričajte o budućnosti i zemlji u kojoj želite da žive vaša djeca.
Zemlji ljubavi i sloge i poštenog rada, zemlji vladavine prava...![]()
Libertas
bulazne jutros mnogo
ova promjena vremena izgleda mnogo utice
AJMO CRNA GORO !!!
...juče kada sam vidio naše mlade koji obilaze potencijalne glasače bio sam srećan, jer sam i u njihovim licima vidio sreću, radost...
Kraj se bliži, zato se svi radujte .
I ,vi koji nijeste na našoj strani i vi koji jeste.Svima će biti bolje.
Živjeli mi svi do pobjede...
Libertas
[quote=sinisam;1640998]...juče kada sam vidio naše mlade koji obilaze potencijalne glasače bio sam srećan, jer sam i u njihovim licima vidio sreću, radost...
Kraj se bliži, zato se svi radujte .
I ,vi koji nijeste na našoj strani i vi koji jeste.Svima će biti bolje.
Živjeli mi svi do pobjede... [/quote]
Ako čekate pobjedu opozicije onda ćeš se naživjet.
Ako čekaš pobjedu DPS eto ti je u neđelju...
A svi ćemo jedan dan u Pobjedu skončat
Ako opozicija stvarno vodi neku vrstu pozitivne kampanje, to je onda jedan veliki pomak za CG drustvo. A i rezultat ce im vjerovatno biti bolji nego do sada.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Btw, čega se vi državotvorni crnogorski građani plašite ako dođe opozicija na vlast? To nikako ne mogu da shvatim..
Šta, razviće se čet ni čki barjaci na opštinama?
Otvoriće se konc-logori?
Otpuštaće se Crnogorci/Albanci/Bošnjaci?
Proglasiće se SAO Podgorica?
Ukinuće Stipi Mesiću titulu počasnog građanina Mugilenda?
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ovo su samo lokalni izbori, tako da ne bi trebalo nacionalnim pitanjima pridavati nikakav znacaj. Osim toga, Milic i Medojevic, bez obzira na svo lajanje (pogotovo Medovo) ipak daju kakve-takve znake postovanja ove drzave i 21.05.2006.
Ne kazem da bi ih glasao (srecom necu ni biti u CG za vrijeme izbora) ali mi mnogo ljepse izgledaju i zvuce nego na proslim izborima. Msilim da je ovo dobro za CG, pogotovo ako naprave postizbornu koaliciju sa SDP-om i tako potpuno pomijesaju karte.
Last edited by Moracikus; 18-05-10 at 12:33.
V.Drljevic-DAN
Ne mislim da ovu dvojicu.Medojevic je zajebao stvar odavno i sad umjesto da bude vrsan politicar primoran je da ulazi u koalicije babe-žabe sa kojekakvim četnicima i bezličnim političarima...Bolje bi mu bilo da se udruzio sa SDP-om, pa posle neka se mijesaju i prcaju DPS.Ovako mrka kapa...
Sectore oli mi rec nesto iskreno, sto se ti druze sjekiras ako nemas razloga? Pocinje tezak pad gospodara, znam da vas to boli ali je to neminovnost.
Auh, još malo pa će se revidirati besjeda na gori. Neće više bit: blago siromašnima duhom, jer je njihovo carstvo nebesko, blago onima koji plaču, e će se utješit, no će bit blago onima koji glasaju jer je njihovo carstvo partijsko. Nema veze koja je partija u pitanju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja ne bi rekao da ti nije nista, djelujes nervozno i ne das da na Gospodara ti ljubljenog dlaka pane. Ja ti kazem, pocetak kraja ove dikature pocinje. Red je da se naplatimo od ljudi sto nam krv piju 21 godinu. To neka bude i za narednih 4 godine nije vazno, vazno je da se pravda podmiri.....
Hleba i Igara, na sledecim izborima bice samo igara, opozicija neka ako nekad osvoji vlast morace sve ispocetka narednih godina i godina i godina.....
U vreme razdvajanja Srbije i Crne Gore, prosecna plata u ove dve zemlje je bila priblizno ista. Danas je prosek u Srbiji nizi nego u vreme odvajanja Crne Gore - 320 Eura, a u Crnoj Gori 470 Eura. Crna Gora je mnogo ozbiljnija drzava od Srbije, a ovakvim mesanjem, i podrskom anti - evropskim i ultra konzervativnim strankama u Crnoj Gori, Srbija dodatno gubi svoj ugled. Postajemo Rusija na Balkanu, zemlja od koje svi susedi zaziru jer ne moze da se pomiri sa cinjenicom da je 21. vek, vek demokratije. Milo Djukanovic iz izbora u izbore uvecava podrsku, Crna Gora je sve bliza Evropi, pogotovo od kada se resila balasta Ratka Mladica i Kosova na svojim plecima, koje joj je Srbija pokusavala nametnuti. Ali oni su izabrali integracije, a ne mitologiju. I prosle godine se govorilo o propasti Crnogorskog turizma, i odlivu kapitala iz Crne Gore, a ono uslo 910 miliona Eura investicija. Pomnozite sa 12 da bi videli koliko je to investicija za zemlju velicine Srbije. Dakle, ponavljajmo u sebi - nemamo nikakav argument da se podsmevamo Crnoj Gori, jer je u svakom segmentu drustvenog razvoja ispred nas. Mi smo ti kojima se sve civilizovane zemlje smeju, a ne Crna Gora. Nadam se da ce DPS dobiti neku pravu opoziciju, koja ce biti moderna i evropska, kako bi gradjani Crne Gore mogli zaista i da biraju. Ovako, oni po inerciji glasaju za DPS, jer ovi koje Srbija podrzava, zagovaraju vrednosti 19. veka.
(marko, nis, 18. maj 2010 13:06)
# Link komentara
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks