Kad smo već kod tog Tadićevog savjetnika, valjalo bi da neko priupita Nebojšu Medojevića što to radi u Beogradu u jeku predizborne kampanje.
Bjaše u avionu prije dva dana - onome što se vraćao zbog nevremena.![]()
isao je iz cisto privatnih razloga,pada kurs dinara,pa da ih se ratosilja na vrijeme u eure![]()
Intresuje me kakva je atmosfera medju pristalicama "bolje crne gore".
Ima li 'srbovanja' kao i prije ili su se po tom ptanju malo smirili?
Unaprijed zahvalan.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
je li moguce da je djukanovic ovako izgubio kompas, ocito je velika muka, kad covjek jednostavno ovako postaje paranoican i lupa svasta, nekad je bio originalan, danas je totalno izlizan i otrcan, uzas
Ja ću ti reći da nema onoga Srbovanja koje je obilježilo devedesete, ako na to misliš. Srbovanje postoji u mjeri da gro glasača koalicije Bolja Crna Gora misli da Crna Gora treba da ima najbolje odnose sa Srbijom.
U stvari, jedini koji pominje Srbiju u ovoj kampanji je DPS.
Ali ko sam ja da ti to govorim. Sad ćeš dobiti informacije od "patriota" da je Medojević otišao po naoružanje i tenkove u Beograd.
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Dizu li tri prsta, uzvikuju li ustashe, shiptari, dukljani ...
Ja sam pred referendum, nekoliko puta istrpio takve komplimente jer sam nosio cg zastavu. Cak sam prije godinu dana, dozivio neprijatnost u sred Podgorice, da mi covjek prebacuje sto nosim majicu crnogorskih ajkula.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Last edited by MonterO; 18-05-10 at 10:36.
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
ja josh ne chuh od nekog opozicionara (osobe koja ce da glasa BCG) da pominje srbiju i ponovni referendum.. ta pricha je proshlost, to vishe nikoga ne zanima oce narod da zivi bolje..
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Znaci vracamo se na "Da zivimo bolje"![]()
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Hvala Montero
nadam se da ce do kraja kampanje pojavti i CG zastava. to bi bila prava stvar.
A ovo pojavljivanje albanske zatave na promociji gradjaske stranke mi se uopste ne svidja. Daleko od toga da branim Albancima da koriste svoju zastavu, ali mislim da joj nije mjesto u politickim utakmicama. Ista je stvar i sa srpskom.
Last edited by Moracikus; 18-05-10 at 10:46.
V.Drljevic-DAN
Ako bi forumasi glasali opozicija bi dobila,tako kaze poll.
http://nebojsacelebic.b0x.me/
oce li iko pomenut ove karte JAT gratis i dinare sto dobijaju aktivisti opozicije i njihovi odredjeni glasaci,ili ce se svi pravit:monkey:
Gratis JAT karta,najvise lici karti u jednom smjeru...sa tendencijom gubljenja visine.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Sa prinudnim slijetanem na Ibarsku magistralu
V.Drljevic-DAN
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks