Del Neri je sto posto pravi covjek za Juventus ! Treba prodat vjerovatno 10 igraca i to je prelose da bi se sledece godine nesto osvojilo ali ce se igrat pravi italijanski fudbal kakav niko ne igra u Italiji sem ove godine Sampdorija.
Juventus
Milan
Inter
Roma
Lazio
Fiorentina
Genoa
Sampdoria
Udinese
Napoli
Palermo
Catania
Parma
Bari
Bologna
Ja imam neki osjecaj da ce Milanu sledeca sezona biti jos gora! Odlaze Kaladze, Jankulovski, Favali, umjeso njih ce ubaciti ove iz podmladka, od njih se spominje da jedino valja ovaj Albetrazi! Dolazi Yepes, jos jedan matorac, i kupice jos jednog igraca i to je to. Ekipa skoro ista + jos jednu godinu starija! Ljepota!
Del Neri je sto posto pravi covjek za Juventus ! Treba prodat vjerovatno 10 igraca i to je prelose da bi se sledece godine nesto osvojilo ali ce se igrat pravi italijanski fudbal kakav niko ne igra u Italiji sem ove godine Sampdorija.
slican sam text napisao na juve-fans.com
igracemo onako kako smo oduvijek igrali. sa nenormalno snaznom odbranom, kamenim veznim redom i majstorima u napadu
eto, jedino ne valja to sto ti velis da cemo promijeniti 10tak igraca ali sredice to genijalni Marotta, kao i Delneri. ne moramo nista osvojit, samo da se vratimo na stazu jer smo zestoko skrenuli.
ogrijalo me je sunce kad sam saznao da dolazi Bepe. on nam je najvece pojacanje
Pitanje je oce li on odma rizikovat i dovodit neke zvijezde umisljenje ova ekipa treba 6 novih igraca pod hitno lijevog beka,stopera,dva krila i dva spica ! Vjerovatno ce se vratit krishito iz genove i kandrevu otkupit jer moze i krilo da igra a sto posto ako ostanu Giovinco i on Diego ide ... ali samo kad bi vidio grigeru zebinu legrotaljea kamoranezija i amaurija kako igraju za Livorno u drugu ligu kako bih bio srecan :evil:
mislim da nece biti zvijezda. mozda jedna u vr' glave. ali dovesce neke provjerene, kvalitetne igrace. Criscita moraju vratit, to da im bude prvi potez, a mozda bi trebalo i Paladina jer moze da igra i u spicu i po krilu ali sto je najvaznije iz Torina je i juventino je.
Camo je legenda ali nek ide, srecan mu put. Legrotaglie je imao dobrih partija, pogotovo kod Ranieria, mozda bi ga trebalo zadrzat za klupu. najvjerovatniji novi CB je Kjaer iz Palerma. e ne znam sta ce s onim Caseresom. nekako mi glupkasto djeluje onaj momak, slican mi je Molinaru
veliki je borac, jak ka crna zemlja ali kakva je naivcinaaaa![]()
Slozicu se da bi s Del Neriem trebali da igramo onaj nas, stari stil fudbala, prepoznatljiviji kao Lo Stile Juve. Ono sto jos uvijek ne znam je da li ce to odma prve sezone biti dovoljno za uzimanje titule.
Sto se Sebe tice, Del Neri je dok je bio trener sampdorie vise pita rekao da bi volio da ga ima u timu, tako da bi konacno trebao da dobije pravu sansu.
Prvi znaci nakon dolaska Anjelija ulivaju nadu za bolje sjutra. Pitanje je dana kad ce okupatori i njihovi saradnici dobiti otkaze, ali tek onda pocinje prava borba.
Hvala Lijepo![]()
Hahahahahahhaha![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
sta radi case, ovo nije normalno
polako choche, znamo da je ovo jednom u pola vijeka ali... srce ce te okinut
Ha ha odavno neviđeh bolju sliku svaka čast case !!!!!!!!!!!!
VW GTI no.1
Ima toga materijala kod mene na tone, ali mi je crno da izbacam..![]()
c c c c c
a sta ce taj sklempo (pehar LS) tu? jel to onaj iz 1865 b.c.? hahahahaha
Ostavilo traga ono 20-godisnje silovanje,a case?![]()
Raise my hammer,take my aim
svako ima svojih 5 minuta.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Evo da se i ja javim poslije zavrsetka sezone.
Prvo da cestitam Interistima na zasluzenoj tituli. Mozemo mi pricat i o sudijama i losoj formi, ali objektivno gledano, imaju najbolji tim, i konstantni su, te su stoga zasluzili titulu.
Drugo, Case, samo da ti kazem da Kup Italije je (po meni) ***** od trofeja, i dobro stoji samo uz ostale trofeje osvojene u sezoni. Znaci, da mi Milan osvoji Kup Italije, ili nista, skroz mi je svejedno.
Trece, koliko god Milan bio los ovu sezonu, Leonardu SVAKA CAST, i strasno mi je zao sto ide. Veliki gospodin, veliki covjek, a bogami ima potencijala da postane i dobar trener. Navijacima svaka cast za poruke Berlusconiu, vise je nego jasno sto treba da se radi. Isto tako, svaka im cast na ispracaju i Lea i igraca koji napustaju Milan, imale su mi suze krenut.
I jos da dodam, koliko god los Milan ove sezone bio, tresnuli smo Juvea 2 puta, oslacalo mi se.
Na kraju krajeva, moram reci da sam zadovoljan sezonom, s obzirom na to kakav smo tim imali, i kako su nas povrede klale u kljucnim momentima. Kad igras utakmice bez 11 povrijedjenih igraca, nije ti lako.
GRAZIE LEO, GRAZIE RAGAZZI
SEMPRE CON VOI!!!
BERLUSCONI FUORI!!!!
DICIOTTO
Ako je vjerovati kanalu ''Italia Uno'' čeka se formalnost zvana završetak finala Champions League-a da Inter potpiše sa Rafom Benitezom.
Za trenera Milana nije ništa sigurno ali na pol poziciji je Tassotti.
Dick Laurent is dead!
Ne vjerujem. Nema od toga nista...
Mada bih bio zadovoljan da ga on zamijeni. Rafa bi sigurno doveo Torresa ili Gerrarda.![]()
http://www.goal.com/en/news/10/italy...th-milan-agent
ronaldinjo 99 odsto ostaje jos dvije godine u Milanu...
AJMO CRNA GORO !!!
Nakon izjava Murinja i Moratija, evidentan je kraj i odlazak portugalca.
Pprosle godine sam htio da napusti ekipu, jer Inter je igrao bas bezidejno. Al sad mislim da je nezamjenjiv. Ako osvoji LS, Murinjo definitivno odlazi iz Intera kao jedan od najboljih ikad.
http://sport.virgilio.it/calcio/calc...ihjalovic.html
Evo nesto o mogucim naslednicima. Hidink, Benitez, Kapelo... i jedan trener iz Italije, MihajlovicProsto ne znam, u opticaju je veliki broj strucnjaka jer sad svi zele da treniraju Inter. Mozda i Spaleti, mada ne znam koliko bi njegova ofanzivna vizija fudbala isla uz Interov stil igre.
Ja bih se kladio na kapela,iz samo jednog razloga.Vec je trenirao romu,milan i juve i svuda ostavio ogroman trag(posebno u milanu).Nekako mi je logicno da krug zavrsi sa interom i onda se povuce.Nazovite me ludim,ali imam taj osjecaj
Inace galjani rece da je u opticaju trener koga jos niko nije spomenuo kao kandidata za klupu milana.Iskreno se nadam da je neko prijatno iznenadjenje.Saki mozda?
Spaleti. On mi je pravi trener za AC, samo je pitanje koliko moze sa onim djedovima.
Kapelo je jedini trener koji bi po meni na pravi nacin zamjenio Murinja, i mozda Hidink. Benitez je precijenjen, ako mene pitate. Znam da ce sad gomila da skoci, al evo kolko trenira Liverpul, jos se nije ni primakao da osvoji titulu domaceg sampiona. U LS se dokazao samo tako, al opet...
Znaci, don Fabio il nikoBolje dovest Mihajlovica il vratit Mancinija, mada nema sanse da se Mancio vrati nakon sto ga je Moratti onako pocerao.
Nemojte mihajilovica bogom vas kumim.On i baloteli nece 7 dana izdzat da se ne poubijaju
A spaleti jes dobar trener,ali bilo bi stvarno previse da na pres konferencije gledam 3 cele![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks