View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 186 of 201 FirstFirst ... 86136176182183184185186187188189190196 ... LastLast
Results 4,626 to 4,650 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Sinoc se jos jednom dokazalo sledece...Navijaci Farse i cio klub zajedno sa igracima i upravom su najveci seljaci i cobani na planeti Zemlji!

Nikad nece moci ni da olizu guzicu navijacima Reala, niti da se primaknu takvoj klubskoj velicini.

Stoickov, jedan od vodecih COBANA proziva Alcorcon Alcrorcon umjesto da slavi titulu svoga kluba..Masa to podrzava i delirujum nastaje..Pjevaju pjesme protiv Madrida, a znaju da im je cizma jos za vrat samo je malo pritisak popustio..

Zamislite ljudi, koliko isfrustriran covjek i jadan treba da bude da u trenucima svoje srece pokusava da se sprda Realu, najvecem klubu na planeti.

PIIIIII!!!!

:burp::burp::burp:
    Rekoh prije necu o tome,to samo govori o njima i njihovom nivou..Ali jbg moram da kazem da sve sto si napisao je tacno,stoka brate...Ne mogu da vjerujem da neko ne moze da uziva u svome uspjehu ,a da ga ne nabija na nos ostalima?!
    Ne vidim da su navijaci Intera nekoga prozivali,osim Totija koji je zna se kako zasluzio to..Istina ne moze se poredit rivalstvo Rome i Intera sa Realom i Farsom,ali ljudi smo,iako neki pokusavaju to da demantuju...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sinoc se jos jednom dokazalo sledece...Navijaci Farse i cio klub zajedno sa igracima i upravom su najveci seljaci i cobani na planeti Zemlji!

Nikad nece moci ni da olizu guzicu navijacima Reala, niti da se primaknu takvoj klubskoj velicini.

Stoickov, jedan od vodecih COBANA proziva Alcorcon Alcrorcon umjesto da slavi titulu svoga kluba..Masa to podrzava i delirujum nastaje..Pjevaju pjesme protiv Madrida, a znaju da im je cizma jos za vrat samo je malo pritisak popustio..

Zamislite ljudi, koliko isfrustriran covjek i jadan treba da bude da u trenucima svoje srece pokusava da se sprda Realu, najvecem klubu na planeti.

PIIIIII!!!!

:burp::burp::burp:

Kad sam ne razumijes to rivalstvo, ne trebas to da pljujes. takvo nesto nikad nece biti u Italiji..ada svi znamo sta se pjevalo i cak su neki ljudi poginuli na slavlju Reala prije 3-4 godine kad je iker kasiljas izasao iz autobusa i smirivao masu..Daleko je to od obicnog fudbalskog rivalstva, ima vise politike u tome..FC Barcelona ce to sigurno bolje objasniti ali ja isti znam kako je kad cekas nezavisnost svoje zemlje toliko godina..Barselona prestavlja Kataloniju, Real ,Spaniju. Sjajna proslava na kamp nou.. sjecam se samo proslave milana na san siru 2007 posle osvojene lige sampiona, pjesme gatuza i ancelotija.. to je prava stvar..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bencivenga View Post
    Kad sam ne razumijes to rivalstvo, ne trebas to da pljujes. takvo nesto nikad nece biti u Italiji..ada svi znamo sta se pjevalo i cak su neki ljudi poginuli na slavlju Reala prije 3-4 godine kad je iker kasiljas izasao iz autobusa i smirivao masu..Daleko je to od obicnog fudbalskog rivalstva, ima vise politike u tome..FC Barcelona ce to sigurno bolje objasniti ali ja isti znam kako je kad cekas nezavisnost svoje zemlje toliko godina..Barselona prestavlja Kataloniju, Real ,Spaniju. Sjajna proslava na kamp nou.. sjecam se samo proslave milana na san siru 2007 posle osvojene lige sampiona, pjesme gatuza i ancelotija.. to je prava stvar..
    Ja se sjecam sofrovih suza kad je pravio emisiju o tome
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Hvala navijacima Reala na cestitkama, na jesen ista meta isto odstojanje. Uh zamalo da im pozelim vise srece dogodine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

eo da i ja pohvalim reala zato sto je bio dostojan protivnik ove godine, nisu dozvoljavali nijednom da se barsa opusti i da nije bilo tih povreda, prije svih ronalda, lako su oni mogli biti prvi, ali ipak ove godine pitanje pobednika odlucila su dva el clasica i donekle malo veca naklonost sudija barsi (mislim da je ovo prvi put da se to desava u primeri).
    eto toliko od mene i mislim da bi ovaj topic polako mogao da ide u lock
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

brzo ce u lock - ide WC SA 2010

jutros citam spanske novine i izgleda da je dogovoreno da Ibrahimovic, Ture i Markez mogu da idu ako za njih dodju dobre ponude. Pominje se Ibra za Fabregasa dok za Turea je situacija najvise komplikovana jer Gvardiola hoce igraca ali mu ne moze garantovat sigurno mjesto u timu dok njegov agent vrsi veliki pritisak vec duze vrijeme na klub da ga prodaju. Za cijenu, ne manju , od 25 miliona eura moze da ide. Markez , u slucaju da dobije iole ozbiljnu ponudu moze da ide.
    Napominje se da pregovori u vezi sa Viljom i Fabregasom idu dobrim putem.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Uh, tog Turea bi valjalo privoljet da pređe u Inter. Ne kapiram Gvardiolu, bolji je on nego Keita i Buskets zajedno. Mora da su u svađi..

Iskreno, očekivao sam daleko više od Ibrahimovića. Očigledno nije španska liga za njega, a mislio sam da jeste. Preće on u Mančester Siti il Čelzi, ne vjerujem da će se vraćat u ITA. Stvarno veliki flop, i dalje ne kapiram što im je on trebao pored Etoa. A tek da ne pričam o Čigrinskom..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Trebala je promjena u tim. Svježa krv, da bi se opet krenulo u izgradnju tima, jer je onaj od prošle godine već bio izgrađen do maximuma. čigrinski će sljedeće sezone dopbijat mnogo više prostora, pa ćemo viđet. odlazak markeza bi Čigrinskom valjao. Ja vjeruem u njega, treba mu vremena, ali kad se privikne mislim da bi moga bit jako koristan.

Ture je majka. Lik je naučio katalonski lagano. To se jako cijeni kod navijača. On bi 100% htio da ostane, ali i da igra malo više. E sad kolko će mu Pepe udovoljit, viđećemo. Ako bi ga prodavali, 20 miliona bila bi realna cijena, jer stvarno mislikm da vrijedi tolko.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Trebala je promjena u tim. Svježa krv, da bi se opet krenulo u izgradnju tima, jer je onaj od prošle godine već bio izgrađen do maximuma. čigrinski će sljedeće sezone dopbijat mnogo više prostora, pa ćemo viđet. odlazak markeza bi Čigrinskom valjao. Ja vjeruem u njega, treba mu vremena, ali kad se privikne mislim da bi moga bit jako koristan.

Ture je majka. Lik je naučio katalonski lagano. To se jako cijeni kod navijača. On bi 100% htio da ostane, ali i da igra malo više. E sad kolko će mu Pepe udovoljit, viđećemo. Ako bi ga prodavali, 20 miliona bila bi realna cijena, jer stvarno mislikm da vrijedi tolko.
    on bi htio da ostane i igra svaku utkamicu. procitaj izjave njegovo menadzera Dimitri Seluka na El Mundo deportivo...covjek evo godinu dana zvoca kako ce Ture napustiti klub jer je nezadovoljan statusom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uh, Mitro, uze mi rijec iz usta. Yaya u Inter, beton ekipa
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    Uh, Mitro, uze mi rijec iz usta. Yaya u Inter, beton ekipa
    Beton i armatura

Još da dovedu Gurkufa, i to je sredina za najveće domete. Ture, Snajder, Kambjaso i Gurkuf. I klupa bi bila prejaka, sa Mottom i Stankovićem, Zanetijem koji uvjek može da uleti kad treba... Ture jes da nije neki veliki majstor, al opet sa onolikog kiborga odlično barata sa loptom. Jedino mu je kitična duga lopta, al ima dribling i dobar pregled igre. Njegove defanzivne karakteristike i šut iz daljine ne bih spominjao

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ture će vjerovatno u Arsenal uz lovu, za Ceska Fabregasa. Ako ne ode u Arsenal očekujem da ga Siti spojit sa bratom. A od Sitija bi se mogle grdne pare uzet. Inter se nije pominjao kao opcija kolko se sjećam. Mada sve je moguće, nije još kasno, a i nije ni gotovo ništa još.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Ja sam čuo da se Inter spominjao prije, to je pravi tip igrača za njih. On il Lassan Diara, rovokopači.

Arsenal već ima Dijabija, ne vjerujem da će dovoditi isti tip igrača. Možda budu tražili nekog od napadača, Ibrahimović il Krkić. Sve pod uslovom da Arsenal oće da proda Fabregasa.

Siti je realnija opcija, al je pitanje oće li Yaya Toure u ekipu koja ne igra LŠ. Ne sviđa mi se puno taj projekat Sitija, krenuli su ekipu da grade od napada. Mjesto da ulože u kvalitetniju sredinu, oni gomilaju špiceve..

Doduše, mislim da će na kraju Toure ostat u Barsi. Ako Gvardiola poćera i njega posle Etoa, onda je stvarno lud. Pa nek opet osvježava ekipu sa igračima poput Čigrinskog i Ibrahimovića btw. Čigrinski je po meni nepotreban skroz pored Pikea i Pujola, dok se sad vratio Gabi Milito, Markez možda ide al opet je tu Abidal koji u Francuskoj igra često centralnog. Drvosječa iz Ukrajine je dobar igrač, al njemu treba da je u prvih 11, a ne da se bori za mjesto sa dvojicom španskih reprezentativaca (od kojih je jedan kapiten Barse, a drugi jedan od najboljih defanzivaca svijeta).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imaš pravo. Volio bih da Ture ostane. A Ture je ipak mnogo bolji od Dijabija, mora se priznat. Arsenal bi puno dobio Tureom. Fabregas je već danas (kako pojedini mediji javljaju) bio u Barselonu. On je, ja mislim, sigurno pojačanje i to će bit objavljeno ovih dana. Vilja isto tako. Krkić bi trebalo da ostane u Barselonu. A ako stvarno dođe Vilja, onda bi valjalo nekome uvalit Ibrahimovića, da ne bude gužve (ka one sezone sa Ronaldinjom, Mesijem, Etoom, i tek došlim Anrijem).

Maskerano je takođe realna opcija. On bi trebao da bude na mjesto Turea. Dok bi Ćavi i Cesk bili oko njega, a Iniesta gore na lijevo krilo. Ali onda se tu pominje i dovođenje Silve iz Valensije, tako da je sve to neizvjesno.

Markez i Anri idu vrlo vjerovatno. Abidal će otić ako dođe Kliši. Ture ako ga Arsenal bude tražio sa parama za Ceska. Ako dođe Cesk, onda će Iniesta igrat lijevo krilo. Ako dođe Silva, onda bi Cesk bio malo klupa - malo teren. To baš i ne bi bilo dobro ja mislim. Aršavin je opcija, koja se sama nameće i to najprovidnije. Ne znam đe bi sa njim. Sa pozajmice se vraća Hleb, ko zna i s njim što će bit. Njega obožavam, on je predobar igrač, ali nije dobio mjesta nimalo prošle sezone. Kaseres će ostat u Juve, nadam se, njima je dobar, a za Barsu je pravio haos kad god je igrao. Onolko grešaka i to konstantnih nijesam viđeo ko zna od kad.

kako god da bude, kostur Barse ostaće isti. Igra će bit ista, trener isti...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Mitro, nece Gvardiola da pocera Turea vec mu je reako da mu ne moze garantovati startno mjesto. Gvardiola je rekao da zeli da Ture ostane ali menadzer Turea sad malo dize presinu i prijeti odlaskom. Cavi, Injesta i ako dodje Fabregas... Keita,Buskets, Ture treba da se bore za mjesto u prvih 11. Nema tu ceranja nikakvog.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Imaš pravo. Volio bih da Ture ostane. A Ture je ipak mnogo bolji od Dijabija, mora se priznat. Arsenal bi puno dobio Tureom. Fabregas je već danas (kako pojedini mediji javljaju) bio u Barselonu. On je, ja mislim, sigurno pojačanje i to će bit objavljeno ovih dana. Vilja isto tako. Krkić bi trebalo da ostane u Barselonu. A ako stvarno dođe Vilja, onda bi valjalo nekome uvalit Ibrahimovića, da ne bude gužve (ka one sezone sa Ronaldinjom, Mesijem, Etoom, i tek došlim Anrijem).

Maskerano je takođe realna opcija. On bi trebao da bude na mjesto Turea. Dok bi Ćavi i Cesk bili oko njega, a Iniesta gore na lijevo krilo. Ali onda se tu pominje i dovođenje Silve iz Valensije, tako da je sve to neizvjesno.

Markez i Anri idu vrlo vjerovatno. Abidal će otić ako dođe Kliši. Ture ako ga Arsenal bude tražio sa parama za Ceska. Ako dođe Cesk, onda će Iniesta igrat lijevo krilo. Ako dođe Silva, onda bi Cesk bio malo klupa - malo teren. To baš i ne bi bilo dobro ja mislim. Aršavin je opcija, koja se sama nameće i to najprovidnije. Ne znam đe bi sa njim. Sa pozajmice se vraća Hleb, ko zna i s njim što će bit. Njega obožavam, on je predobar igrač, ali nije dobio mjesta nimalo prošle sezone. Kaseres će ostat u Juve, nadam se, njima je dobar, a za Barsu je pravio haos kad god je igrao. Onolko grešaka i to konstantnih nijesam viđeo ko zna od kad.

kako god da bude, kostur Barse ostaće isti. Igra će bit ista, trener isti...
    mislis da ce gavrdiola u slucaju da dodje fabregas igrat sa injestom kao spoljnim napadacem , mesi je drugi a vilja centralno?

cavi-buskets(keita, Ture, maskerano...)-fabregas
    injesta-vilja-mesi

ovako mislis?

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Igrace Xavi-Iniesta-Fabregas a napad Messi-Villa-Pedro...kad bude trebalo malo da se ojaca pozadi uce Buskets ili Keita i to je to...A naprijed ima i Krkic...Mislim da ce tako izgledat Farsa iduce sezone...Vidjecemo..
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne stoji im loše...

Laciale: Otprilike tako... Sve je moguće. Inijesta može i na lijevo krilo, ali onda je napad malo otupljen. Inijesta nema taj osjećaj da daje golove, kao Anri, Kedro, Krkić, on je više za tu kreaciju igre. Ali svakako, ofanzivniji je od Ćavija. Ja mislim da će sljedeće godine Ćavi i Fabregas igrat na sredinu. Zadnji vezni će bit Maskerano/Ture/Buskets/Keita. Inijesta lijevo krilo, pod uslovom da Barsa ne pazari nekoga na tu poziciju. Ako bi recimo doša Silva, onda bi on bio lijevo krilo, a sredina bi "morala" bit Ćavi-Cesk-Iniesta ("morala"- jer nemoguće je ostavit ka klupu nekoga od ove trojice).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakve greske pravi Barselona.

Pocerace Ibrahimovica i Krkica, a dovest Vilju.

Kakva greska.

Ibrahimovicu tek 1 sezona, dosao iz potpuno druge lige, druge igre, drugog mentaliteta..I opat zabio 20 golova..

Pa ce pocerat Yayu, a doves Arshavina ili Fabregasa. I to je greska.

Kakav retardirani klub, nevjerovatno.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ovome case-u covjek samo moze da se smije. ti si kralj najveci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Makse od mene hodajuci kompleksu. Zaobidji moje postove.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakve greske pravi Barselona.

Kakva greska.

Ibrahimovicu tek 1 sezona, dosao iz potpuno druge lige, druge igre, drugog mentaliteta..I opat zabio 20 golova..

Pa ce pocerat Yayu, a doves Arshavina ili Fabregasa. I to je greska.

Kakav retardirani klub, nevjerovatno.
    :lolblue::lolblue:

zapitaj se onda tek kakav je Inter koji je ulozio vise no sto vrijedi cijelo Cetinje a ne moze uzet CL jos od vremena kubanske krize

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Makse od mene hodajuci kompleksu. Zaobidji moje postove.
    a kako da zaobidjem kad me bas fino razveselis. dodjes, izlupas se (ti mislis da nam svima lekciju odrzis) i odes sav srecan.:hardrock:

p.s i ovo je Primera -ona liga koju mrzis a velis da su i spanci cigani pa ne znam sto onda trazis ovdje. vrni se ti kod "tvojih" talijana i pricaj bajke o shinteru.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    mislis da ce gavrdiola u slucaju da dodje fabregas igrat sa injestom kao spoljnim napadacem , mesi je drugi a vilja centralno?

cavi-buskets(keita, Ture, maskerano...)-fabregas
    injesta-vilja-mesi

ovako mislis?
    A koji Buskets crni, ono je 0 od igraca. Svi ti u zagradu su 29017340724908 puta bolji od njega. Ne bi on ni u buducnost igao, a ne u barcu.

A Ibru neka micu pod hitno, kad covjek igra preko kurca i samo za pare. Neka ga salju put Man Citya. Tamo je mjesto za njega.

I Case, nema to cekaj da se prilagodi. On je placen grdne pare, i od njega se ocekuje odma da pocne da djeluje. Kako su se Torres, C. Ronaldo i ostala kompanija prilagodili odma?
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ne brate, buskets je odlican igrac i zato igra u barsu. da je prosjek igrao bi u milan a da je ispod prosjeka igrao bi u lece... a da ne zna da igra onda bi vjerovatno bio pecaros.

Page 186 of 201 FirstFirst ... 86136176182183184185186187188189190196 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)