Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić
„Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....
Ne izlazim na glasanje
U CG se sve zna i svi znaju ko sa kim i kako upravlja. Kada je u SDP to je potpuno očigledno. Što se tiče partija sa nacionalnim predznakom sve one imaju saradnju i pomoć od država i nacija kojima pripadaju, a to znači da Srbi imaju pomoć iz Srbije, Bošnjaci i Muslimani iz BiH i islamskih zemalja, Albanci iz Albanije i sa Kosova, Hrvati iz Hrvatske i KC itd. Tu nema nikakve tajne. To je sasvim legalno i legitimno. Ne misliš valjda da sa svim partijama i nacijama u CG treba da upravlja DPS kao što upravlja sa SDP? Ispada da je ok biti DPS sluga, a ne sarađivati sa svojom nacijom? Da nije pretužno bilo bi presmiješno.
Vi koji pratite vani i na pravim mjestima?!? Pa onda g. Premijer?! I za sve kriva Srbija?!? G. Premijer igra pokvarenu igru. S jedne strane priča kako želi najbolje moguće odnose sa Srbijom, a sa druge ne čini ništa da takve odnose stvori. Umjesto da pozdravi otvaranje srbijanskih konzulata u CG on to naziva nepotrebnim, umjesto da sa KiM održava odnose u skladu sa odluka UN, on daje izjave i savjetuje Srbiji kako je za njeno dobro da se odrekne dijela svoje teritorije, a onda i požuruje uspostavljanje diplomatskih odnosa na nivou ambasadora, kao da crnogorska manjina na KiM broji milione a ne stotine pripadnika, za razliku od Srbije u kojoj živi Crnogoraca koliko i u CG, itd. Sve to ukazuje da Đukanović i DPS ne žele dobre odnose sa Srbijom, već sukob, jer da žele dobre odnose ne bi vukli one koje su direktno na štetu Srbije, a ni na kakvu štetu CG. Međutim, DPS vlastima u CG treba sukob sa Srbijom jer na taj način mogu da ocrnjuju opoziciju koja je bila ili još uvijek jeste u partnerskim odnosima sa političkim partijama u Srbiji. DPS nema druge politike osim sukoba sa Srbima i Srbijom i od toga prave neprestanu priču. Zato Đukanović i danas izjavljuje kako je ideja o ujedinjenoj opoziciji u CG sastavljena u Tadićevom kabinetu, što je direktno sukobljavanje sa Srbijom i njenim predsjednikom koji se o izborima u CG ni na koji način ne oglašavaju. On to nije izjavio zato što je ta priča istinita, već zato što želi da na lažnoj priči pravi političke poene. To je nastavljanje "rata za mir" kojeg su DPS lideri usavršili.
*O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
(H. Hese, Sidarta)
Upravo ste pokazali kompletan "depliant" kratkog osvrta na marketinsku predstavu koja treba da se plasira. Gospodine, sve sam ja to vec procitala u toku projektovanja te farse argumenata.
Mogli bi c/p
Nije cudno sto niste zakljuchili do sada, jer sabloniranje po partijskim epoletama je totalno usadjeno na Balkanu pa se obnevidjelo usput.
Ja sam gospodine samo za CG i za FPTP sistem vrijednosti.
Covjek - licnost - kapacitet - rad - trud - vizija - i sto manje kardinalnih gresaka.
Hvala Lepo
U svakoj partiji imaš onih koji misle da bolje znaju od čelništva stranke šta treba raditi ili prosto žele učinkom impresionirati šefove, pa poneki učine ponešto i na svoju ruku i debelo uprskaju.
U aktiviste baš i ne idu visoko-obrazovani ljudi. Ima časnih izuzetaka naravno ali u većini je to raja sa margine društva.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Pa da...kada stizu pljuvanja najgore vrste iz Srbije, pocev od tamosnjih politicara pa preko njihove "nezavisne" stampe, onda je sve u redu..ali kada se jave Dusan Janjic, Zarko Korac ili Sonja Biserko da kazu i poneku odmjerenu rijec,onda su oni placenici,mafijasi, lobisti...pa moze i kokainisti
Jedno je sigurno:dok nam god opozicija ide na "instrukcije" u Beograd moja hemijska njihov broj zaokruzivat nece!!!Mogu da obuku ne samo bijele kosulje nego i bijele frakove sa sve bijelim masnama, za mene su diskvalifikovani.Sta god da mislio o DPS i Milu,kakva god sranja da su pravili i prave, moj ga glas nece dobijat.SDP je moj izbor(i pored Majinog Vujice), a dace bog da se i na parlamerntarnim odvoje od "mocnika" pa da ih mirne duse zaokruzim. Jednostavno, od pocetka se slazem sa njihovim smjernicama i kazem, dace bog da se usude sami"na crtu".A "bjelokosuljasi" samo neka nastave da idu kod "krojaca" u BG...:burp:
A ko to spori? To što treba da se odradi za partiju njihov nivo intelegincije pokriva. No to i nije preteško. U CG kada ti DPS zakuca na vrata ili pozvoni na telefon ogromnom broju ljudi se odsječu noge.
Nisu tu samo oni koji su protiv DPS-a već mnogo više onih koji se nađu u strahu. "da li je partija počela da sumnja u mene". Zato brže bolje pođu na prvu sljedeću tribinu ili daju prilog u kasicu partije. Oni pak zaboravni koje je DPS morao podsjetiti jer nisu do 15h izašli na biralište, takvu grešku više ne ponavljaju na sljedeće izbore već mnogi pođu pa sljedeći put i otvore biračko mjesto.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Nije cudno sto niste zakljuchili do sada, jer sabloniranje po partijskim epoletama je totalno usadjeno na Balkanu pa se obnevidjelo usput.
Ja sam gospodine samo za CG i za FPTP sistem vrijednosti.
Covjek - licnost - kapacitet - rad - trud - vizija - i sto manje kardinalnih gresaka.
Hvala Lepo[/QUOTE]
Bravo evropejko :eek: po tvojim zalaganjima znam sigurno da Mugi nije tvoji izbor![]()
Marketinšku predstavu trenutno su pokrenuli Đukanović, Krivokapić, Vujanović i Marović. S jedne strane Đukanović i Krivokapić pričaju o umiješanosti Beograda u ujedinjenje opozicije, s tim što Krivokapić izigrava nekog samostalca pa napada Đukanovićevog druga Vujanovića, a sad druge strane Vujanović i Marović kao nešto šuruju sa BG i opravdavaju se normalnim konsultacijama. Nakon toga bi za Đukanovića i Krivokapića trebali da glasaju oni koji poput tebe patološki mrze Srbe i Srbiju, a za Vujanovića i Marovića DPS Srbi i Crnogorci, a sve skupa u jednu vreću njihove vladavine. Kako to da se ne raspadne DPS kad se već toliko razlikuju stavovi Đukanovića, Vujanovića i Marovića? I kako to Krivokapić ne prestane da sarađuje sa DPS u kojem su Vujanović i Marović igrači uticajni koliko i Đukanović? Kako to se oni nešto spore pa opet ostadoše zajedno? Ta tehnologija mnogo podsjeća na ovo tvoje optuživanje Srbije i na kraju završavanje sa Hvala lepo. Politički oksimoron svojstven DPS vladavini.
*O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
(H. Hese, Sidarta)
Ako vec hocete bolje da napisete americhkozapadnoevropska gradjanka.
G. Mugosa je moj apsolutni politichki izbor u ovom trenutku. Ostali imaju teske kardinalne greshke, dok su greske g. Mugose samo emotivne prirode i to zbog perfidne i primitivne namjestaljke.
Sigurno necu biti za g. Lazovica koji se potrudio zbog lichnih kompleksa firera i koji je guran u titule politickim zalaganjem, usput urnisao struchnu CG mladost i uradio mnogo sto sta na stetu cjelokupne CG ekonomije.
Neko kome su savjetnici i saradnici za ekonomska pitanja CG politikanti sa profesionalnom sluzbom sa saltera iz provincije i sportski novinari... Govori dovoljno o ozbiljnosti i odgovornosti prema CG.
Takve treba sklanjati iz bilo koje partije i sa bilo koje pozicije vlasti.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 17-05-10 at 16:09.
(H. Hese, Sidarta)
-Da li da Vjerujem Janjicu ili Medojevicu?
-Janjicu....
A kako branite opoziciju,kako branite njihove bracale iz Bg,a sto je ovo,alooooo
sa linka http://www.portalanalitika.me/politi...-beogradu.html
"Televizija IN večeras je u svojoj centralnoj informativnoj emisiji ''Inpuls'' prikazala dokumenta iz Ministarastva inostranih poslova Crne Gore i kabineta predsjednka parlametna koja potvrđuju da je je Krivokapićeva posjeta Beogradu zakazana još 23. aprila na zahtjev Srbije sa precizno utvrđenim programom posjete. U dokumentu koji je objavila IN televizija precizno se navodi da je posjeta dogovorena 23. aprila. Datum posjete i protokol određuje domaćin u ovom slučaju skupština Srbije..."
ovome svjedoce zvanicna dokumenta, a ne rekla-kazala price koje dolaze iz opozicionog bloka koji su podrzali odluku Dejanovic-Djukic da otkaze posjetu, cime su samo po ko zna koji put pokazali koliko oni vole i uopste postuju svoju zemlju(nisam bas siguran da treba da stoji ovo svoju)
Last edited by Socrates; 17-05-10 at 17:22.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks