Moze li Titograd da se preimenuje u Podgoricu?![]()
Sve pohvale Goranu69 i Drugu_Titu za realizaciju proljećnog ćišćenja.
Volio bih da se razmotre i neke moje ideje. Smatarm da bi ovakav forum trebao biti otvoren za širok spektar tema a koje bi mogle naći mjesto u okviru pdf zdravlje, alternativa, muški kutak, psihologija ili mjesto namjenjeno društvenim naukama recimo za lingvističke i sociološke teme.
Zanima me svrha teenland-a, s obzirom na činjenicu da teenager-i ovdje ne kroče.
p.s. Naziv pdf-a fudbal je genijalan.![]()
The more things change, the more they stay the same.
Moze li Titograd da se preimenuje u Podgoricu?![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Ne mogu,ali bash ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji su stvarno povjerovali da postoji "automat za banovanje".
E da,podrshka MadGod-u za moderaturu na sport.A predlozhio bih i Interpola za TV.
EDIT: Mislim da bi politicki podforumi,umjesto Politika generalno i Buducnost CG,trebalo da se zovu Politika u Crnoj Gori i Svjetska politika.Distinkcija izmedju ta dva pdf-a bi tako bila mnogo jasnija.
Last edited by Recordare88; 17-05-10 at 11:21.
Deserve's got nothing to do with it.
Skripta je testirana i 100% operativna... Razmatra se mogucnost ukidanja svih moderatora i administratora...
Originally Posted by Nk-001
aa to bi najbolje biloxaxa
AJMO CRNA GORO !!!
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Upravo podesavamo skriptu da vam odgovara na ove zahtjeve...
Originally Posted by Nk-001
Igi najveci si kralj na forum...
#fakenews
А што да стоји непостојећи назив :-)
Igi je strasan foras. Proguta je neku zezalicu strasno..
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Oni su visi nivo,a mi smo obicni smrtnici...to su Bogovi za sve nas.Njih dvojica,trojica se sprdaju sa 2700 aktivnih clanova foruma.Kako je to coool
refresh![]()
The more things change, the more they stay the same.
trebalo bi.......neko proljecno ciscenje mojih postova.......ako moze kako......
eventualno pogledaj pm ako ti nije tezina stari pa se $eti nedje i odgovori..
predlozio bih jednu stvar, moze li se sex & erotica nedje da se makne sa prve strane kad mi neko dodje moram micat odma forum jer ispada ka da sam pacenik da po netu trazim nesto sto imam uzivo![]()
Ne vidim sto ti je tu problem kad ima iznad i ispod jos 10 podforuma koji nisu sex&ero related.
I am so post-rock I shit sad birds.
Da li moze da se ukljuci opcija da 'vlasnik topica' moze da cisti poruke sa te teme? I opcija da moze da 'banuje' neke korisnike sa te teme?
hahahah !!!
Odlichan vic!
\\OFL•GIC
Ja bih zamolio Druga Tita da makne ovaj avatar.
Grazie.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Sto bi ga mica, fin je![]()
rm -rf /
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks