View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 27 of 88 FirstFirst ... 172324252627282930313777 ... LastLast
Results 651 to 675 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Interesantan si ti Crnogorac koji nije zaboravio da riječ "Srbi" počne velikim slovom dok ime sopstvenog naroda piše malim.
    Ako si ti Crnogorac onda sam ja rođak španskog kralja Huana Karlosa...Živ mi bio ko god da si...
    to mi "krivi" Crnogorci izgleda da nikad necemo shvatit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    "Lideri" opozicije se ne pitaju sa sobom. Obicne marionete kojima se ukazuje sta treba da rade. Upravo su na takav nacin pod naredbom i okupljeni zajedno.
    To je jedan od razloga sto ih nisam do sada ni spominjala u diskusiji.
    Sve sto rade i kako bi trebali da rade lichi upravo na njihov spot. "Skidaj se, progovori sad to i to, nasmej se, pruzi ruku..."
    Sitno.
    Ne znam ko to upravlja sa liderima opozicije u CG, a odlično znamo da sa SDP ne upravljaju njegovi lideri niti ta partija može da zamisli svoj opstanak u političkom životu CG mimo poslušnosti DPS. Priča o stranim plaćenicima, izdajnicima i marionetama poznata je metoda kojom se služe totalitarne vlasti u očuvanju vladavine.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Jov View Post
    hm, interesantna je ta opijenost partijom.... ti ne vidis demagogiju i trucanje Gospodara koji kad ne zna o cemu ce da truca, pocne da se kostrijesi na Srbiju, Tadica, Sloba, Kostunicu...... O vama govore rezultati vladavine , a to su:

bezakonje
    rasprodaja
    urnisanje svega vrijednog....
    pad zivotnog standarda
    rast nezaposlenosti
    u nedostatku argumenata na moju konstataciju idemo na mijenjanje loncica sa opet nekom cinicnom pricom o gospodru i sl...
    da o rezulatatima anse vladavine naravno govore djela:
    Nezavina drzava bez kapi prolivene krvi... samo cu to reci necu nabrajati, puteve, mostove i sl..
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pošto se ovdje stalno provlači neka misterija ko su famozni apstinenti...Među apstinentima ima najveći broj onih koji su:

1. djelimično zadovoljni (ili djelimično nezadovoljni, kako ko voli)
    2. ljudi koje politika ne interesuje i ne privlači
    3. ljudi koji se boje svoga 'lada bez obzira ko je na vlasti
    4. ljudi koji ne žive u CG ili suviše vremena tokom godine provode izvan nje
    5. oni koji očajnički čekaju DPS da im pokuca na vrata i ponudi neku protivuslugu za njihov glas uvjereni da on jako vrijedi..

Svi ostali apstinenti (a posebno ovi navodno strašno uplašeni simpatizeri opozicije) ne prelaze neki ozbiljniji procenat.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Ko na ove izbore bude glaso dps taj nema pravo da se zali na situaciju u Crnu Goru..
    Milion puta isprichana pricha da ce opozicija da raspishe ponovni referendum je budalashtina najobichnija.. to se nikad nece desit i to zna svako ko oce malo da mucne svojom glavom.. Glasam koaliciju "Bolja Crna Gora" .. Ljudi, njih mozemo izborima mac kad god ocemo i zamijenit ih nekom novom boljom varijantom.. ali dps koji je tako pushtio korijene u sve zivo vishe ne mogu gledat.. korumpirana bagra svudje.. :P
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...
    ...
    Takvi, da prostis, glasaju vlast. DPS ne voli birace koji apstiniraju i cesto ih zovu telefonom na dan izbora da ih "podsjete" da treba izaci.

U ovoj zemlji treba (mala) doza gradjanske hrabrosti i da bi apstinirao, jer time otvoreno priznajes da ne glasas za vlast.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    u nedostatku argumenata na moju konstataciju idemo na mijenjanje loncica sa opet nekom cinicnom pricom o gospodru i sl...
    da o rezulatatima anse vladavine naravno govore djela:
    Nezavina drzava bez kapi prolivene krvi... samo cu to reci necu nabrajati, puteve, mostove i sl..
    Molim? Putevi i mostovi? Mozemo i o tome.... Koliko gradjani placaju prilikom registracije za puteve koji su puni onih krvnickh rupa i slicno?.... Mostove su pravili sto stranim donacijama sto od poreza gradjana, nije ih pravio DPS vec su oni pravili od nasih para.

Vlada M Dj-a je nesposobna jer za 21 godinu je samo radila na unazadjivanju drzave i njenih greadjana. U prilog toj cinjenici imamo kompletan spisak ugasenih fabrika, a kulminira se svako malo strajkovima gladju zaposlenih cija preduzeca je privatizovao Gospodar u konsultaciji sa "vrsnim ekonomistom" Vesom Vukoticem i ostalim "strucnjacima".

Standard je los, nezaposlenost nikad veca, nelikvidnost firmi nikad veca, bezakonja nikad vise nije bilo. Sto ne postavite brate Sarica za ministra ekonomije i Caneta za ministra finansija, dako procvjetamo , jos Sinavatra kad se nadje u tom divnom skupu, nema brale, ima da cvjeta drzava od raskosi, golf terena, ferarija....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tacno, u neciju izmanipulisanu djecu treba pusku uperiti sa prstom na obaracu i to je vrhunac "CG morala", uz dodjelu 16 pozicija ko ordenja. Bolesnici.
    Samo se ta izvitoperenost cijeni u CG.

Sad shvatam i "sinovljev" prst na "obarachu" kad je konkurencija u pitanju i nechije dijete. Kud ce kruska no pod krushku.
    Sramota.
    Treba znači biti u koaliciji sa DPS političarima koji su direktno učestvovali u manipulisanju djecom i koji su postali svjesni crnogorstva kada im se počela drmati fotelja. Bogami časno i zdravo i pravo da ne mođe biti sramotnije. Ponosom proglašavaš nekoga ko šuruje sa onim koga smatraš zlom. Vrhunac licemjerstva. ... Mora da je to ona "politika" koja je odlučila da zlo izmijeni iznutra. Politika, pobijediću mafiju tako što ću joj se pridružiti i pretvoriti je u časne sestre.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Takvi, da prostis, glasaju vlast. DPS ne voli birace koji apstiniraju i cesto ih zovu telefonom na dan izbora da ih "podsjete" da treba izaci.

U ovoj zemlji treba (mala) doza gradjanske hrabrosti i da bi apstinirao, jer time otvoreno priznajes da ne glasas za vlast.
    Izmišljaš ko mali milion puta do sad...DPS zove samo one koji su u evidencijama DPS kao članovi. To nije normalno ali one koji su iz bilo kog razloga uzeli člansku kartu DPS-a isti i treba da zove 20 puta dnevno kad kičme nemaju.
    Ko je člansku uzeo iz srca njega ne zovu jer on izađe na biralište do 15 časova. Često je u jednoj porodici samo jedan član DPS-a pa to DPS zovući njega koristi kao dobar izgovor da njihov "umreženi" pozove u ime DPS-a i ostale iz familije.

Čuješ molim te "zove DPS pristalice opozicije da izađu i glasaju DPS". Svašta! DPS se za one za koje zna da "mirišu" opoziciju trudi upravo da ne izađu i to odrađuje (manje ili više uspješno) prije samog dana glasanja.
    Last edited by El Re; 17-05-10 at 14:22.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by nihil View Post
    Ne znam ko to upravlja sa liderima opozicije u CG, a odlično znamo da sa SDP ne upravljaju njegovi lideri niti ta partija može da zamisli svoj opstanak u političkom životu CG mimo poslušnosti DPS. Priča o stranim plaćenicima, izdajnicima i marionetama poznata je metoda kojom se služe totalitarne vlasti u očuvanju vladavine.
    Upuceni znaju s kim se upravlja u CG. I u opoziciji i u poziciji.
    Nikad se niko ne moze "chist" ucijeniti i kupiti. Opozicioni "Lideri" marionete opstaju na javno regularan nacin, a o pozadini i koncima se zna dovoljno. Samo naivni ne zele da vide ono sto se uopste i ne krije.
    Kapiram da ljudi bez interesovanja za drustvena desavanja to ne znaju, ali bilo ko, ko se iole razumije i prati politiku, sve to vidi i bez velike price. Fanaticima je i ocigledno neprihvatljivo pa...
    Vi to vidite na svoj nacin, dosta neozbiljno i povrsno, a mi koji pratimo vani i na pravim mjestima sta se desava i kako se radi, mi to shvatamo kako realno jeste.
    Upozoravalo se previse na greshke koje su se pravile upravo zbog popustanja i propustanja i ovo sada je samo posledica toga.
    G. Premijer je nazalost u mnogim javnim obracanjima iz diplomatske kurtoazije hvalio bitnost Srbije, sto je srpska strana jako koristila kao argument za svoje pozicije, dok je sa suprotne strane to bilo, i jeste zabranjeno - CG se mora diskvalifikovati.
    Ko je vodio PR strategiju do tada, taj nije bio bash pri sebi i zadatku.

S druge strane, upozorenja da se nesvrseni studenti kao predstavnici firmi iz Srbije ne prihvataju na mjesta u CG koje ne zasluzuju na stetu struchhnih lica i firmi iz CG (G. Lazovic i sira ekipa od kompleksa), jer na taj nacin samo vrse praksu za pripreme, sto je duzi i ozbiljniji plan za razvoj Srbije na stetu CG... I tu nista. Strategija i ciljevi - uprazno.
    Nepostovanje CG se pokazalo u tome.
    Ovo nije mjesto za ozbiljne strateshke diskusije, ali omalovazavati ozbiljne pritiske koji postoje i jesu protiv svih interesa CG drzave i protiv ekonomskog prosperiteta CG naroda..neozbiljno je do maksimuma.
    Upozorenja da se poboljsa i razvije na maksimum obrazovni sistem CG u korist znanja i prakse buducih generacija za jacanje drzave... dovela su samo do toga da se umnozavaju Univerziteti, a univerzitetski kadar nije update-ovao znanje niti zna da ga prenese na najbolji nacin. Bave se ljudi paralelnom politikom na stetu predavackog rada i na stetu znanja studenata.
    Apsurd do apsurda.

Hvala Lepo

p.s. Pratim Vas nacin diskutovanja i znam da nakon par razmijenjenih komentara idete na vrijedjanje sagovornika. Mislim da cete opet reagovati kao i u par prethodnih postova, i moja tolerancija da ignorisem takve pokusaje vrijedjanja ce se zaustaviti na ovom odgovoru. Ipak malo samokontrole Vam ne bi bilo na odmetu. Samo diskutujemo.
    Last edited by Maja; 17-05-10 at 14:30.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Molim? Putevi i mostovi? Mozemo i o tome.... Koliko gradjani placaju prilikom registracije za puteve koji su puni onih krvnickh rupa i slicno?.... Mostove su pravili sto stranim donacijama sto od poreza gradjana, nije ih pravio DPS vec su oni pravili od nasih para.

Vlada M Dj-a je nesposobna jer za 21 godinu je samo radila na unazadjivanju drzave i njenih greadjana. U prilog toj cinjenici imamo kompletan spisak ugasenih fabrika, a kulminira se svako malo strajkovima gladju zaposlenih cija preduzeca je privatizovao Gospodar u konsultaciji sa "vrsnim ekonomistom" Vesom Vukoticem i ostalim "strucnjacima".

Standard je los, nezaposlenost nikad veca, nelikvidnost firmi nikad veca, bezakonja nikad vise nije bilo. Sto ne postavite brate Sarica za ministra ekonomije i Caneta za ministra finansija, dako procvjetamo , jos Sinavatra kad se nadje u tom divnom skupu, nema brale, ima da cvjeta drzava od raskosi, golf terena, ferarija....
    a sto mislis da ce cetnicke vojvode iz svojoeg dzepa finansirati, ili isto od poreza, takasa i sl?
    Da ima slazemo se puteva na kojima su rupe, ali moras da priznas da ima puno kilometra trece trake, evo npr put kojim ja svakodnevno idem prije cetri godine bio je ocajan, dans je oko 70% njege pokriveno trecom trakom....i d ane nabrajam sad...

Za sve prije 2006 i nijesu mogli da rade, dobro je sto su ti baba i dje primali i penzije do tada za razliku od onih kojima je bio Zizc premijer a Pesis ministar ...

fabrike i zaatvaranje i strajkovi... oces mi reci zasto su naprasno prekinuti ovi poslednji strajkovi znas li? Ocemo li da pricamo javno sto se desilo onu noc u vladu u kasnim vecernjim satima, pa su pristlai radnici na ono sto vlada nudi a ne obratno kad su im ministri na sto umjesto ponude pokazali slike sa tajnih sastanaka i dogovra...
    tacno je da je dosta fabrika zatvoreno ali jel to slucaj samo sa Crnom Gorom?

ajde pricajmo malo realnije i iskrenije, nije bas sve tako crno, ja kad vidim koliko pljujete po vlasti ja sma onda jos vise za njih.. pustis to su oni uradili, daj recite sto bi vi uradili, sto je vas program... jedino sto znam da je vase jeste da ne bi priznali kiM sto u portpunosti podrzavam...
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Pošto se ovdje stalno provlači neka misterija ko su famozni apstinenti...Među apstinentima ima najveći broj onih koji su:

1. djelimično zadovoljni (ili djelimično nezadovoljni, kako ko voli)
    2. ljudi koje politika ne interesuje i ne privlači
    4. ljudi koji ne žive u CG ili suviše vremena tokom godine provode izvan nje
    5. oni koji očajnički čekaju DPS da im pokuca na vrata i ponudi neku protivuslugu za njihov glas uvjereni da on jako vrijedi..

Svi ostali apstinenti (a posebno ovi navodno strašno uplašeni simpatizeri opozicije) ne prelaze neki ozbiljniji procenat.
    istina, slazem se u potpunosti

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Izmišljaš ko mali milion puta do sad...DPS zove samo one koji su u evidencijama DPS kao članovi
    Ne znam sto bih ti rekao sem da to sto ti kazes nije istina. Znam bar dvoje ljudi koji su mi se zalili da ih zovu a nisu clanovi... "Vi niste glasali danas..."

Čuješ molim te "zove DPS pristalice opozicije da izađu i glasaju DPS". Svašta!
    O cemu pricas? Gdje sam ja to rekao?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prelomio sam.
    U tuzi glasam Albanske stranke.
    DPS necu glasat iskljucivo zbog arogantnog mugija.
    Opoziciju svakako ne mogu glasat zbog njihovih lidera koji ne priznaju Kosovo, tako da vidimo se
    SDP necu glasat jer ce se opet ujedinjeti sa DPS-om tako da kao sto je slavko nekad govorio "izmedju dva zla, biraj manje" (apstiniracu).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ne znam sto bih ti rekao sem da to sto ti kazes nije istina. Znam bar dvoje ljudi koji su mi se zalili da ih zovu a nisu clanovi... "Vi niste glasali danas..."

O cemu pricas? Gdje sam ja to rekao?
    Lažu te te osobe... Ako su pozivani svaki od njih ima člansku kartu DPS koju je uzeo negdje tokom ovih zadnjih 10 godina kada su u DPS-u sređivali spiskove svojih članova.
    Međutim CG je puna ništarija koje za javnost jedno pričaju a sjede na dvije stolice. Zato se opozicija svaki put i iznenađuje sve katstrofalnijim izbornim rezultatom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam zasto ste svi toliko optereceni sa rezultatom SDP-a kad tvrdite da ce jedva preci cenzus i da su potpuno ne bitni na ovim izborima ?! Drugo da neki covjek koji nije upucen u politicku situaciju u CG cita vase postove mogao bi zakljucit da je SDP toliko korumpirana da se od njih ne moze zivjeti a da je nas Serif(cak mu je i Cak Noris priznao da je veci i bilji serif od njega) jedna dobrica koja samo gleda kako da udovolji narodu Ja vjerujem da SDP moze uticati na promjenu gradonacelnika i nadam se da hoce,a po vasim komentarima polako zakljucujem da se toga najvise i bojite !

Hvala lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Spidey131 View Post
    Prelomio sam.
    Opoziciju svakako ne mogu glasat zbog njihovih lidera koji ne priznaju Kosovo, tako da vidimo se
    SDP necu glasat jer ce se opet ujedinjeti sa DPS-om tako da kao sto je slavko nekad govorio "izmedju dva zla, biraj manje" (apstiniracu).
    A sto mislis o listi DPS-a za Tuzi, bas me interesuje?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Posljednji update: 17. May 2010, 14:55 Janjić: Sastanak je bio

Beogradski politički analitičar Dušan Janjić rekao je danas da "u međunaordnoj zajednici i lokalnim javnostima već dva meseca" kruži saznanje da je "sastanak o objedinjavanju crnogorske opozicije i priključivanja Socijalističke narodne partije bio organizovan u Beogradu".
    Janjić je za Radio Slobodna Evropa rekao i da je sastanak bio organizovan od strane kabineta predsjednika Srbije Borisa Tadića".

PCNEN

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Spidey131 View Post
    Prelomio sam.
    Tesko da ce se SDP ujediniti sa DPS-om ali u slucaju da se ujedine mislim da ce doci do promjene gradonacelnika....

Thanks Thanks Given 
    9,661
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Lažu te te osobe... Ako su pozivani svaki od njih ima člansku kartu DPS koju je uzeo negdje tokom ovih zadnjih 10 godina kada su u DPS-u sređivali spiskove svojih članova.
    Međutim CG je puna ništarija koje za javnost jedno pričaju a sjede na dvije stolice. Zato se opozicija svaki put i iznenađuje sve katstrofalnijim izbornim rezultatom.
    Ne lazhu ga te osobe... Ne zovu se samo ljudi sa chlanskom kartom... Zovu sve sa kojima su imali dobru komunikaciju tokom predizborne kampanje (tj. za koje su zakljuchili da ce im dati glas, za koje neko iz izbornog shtaba tvrdi da su sigurni glasachi i sl)... Istina znaju ponekad biti i dosta napadni (zavisi ko dobije dato zaduzhenje), jer nije prijatno da te po 5-6 puta u toku dana zovu...

Pricham iz iskustva, bio sam posmatrach na izbornom mjestu par puta, za gore navedeno je bio zaduzhen drug mi jedan i koalicioni partner...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Mugosa je imao svo vrijeme ovoga svijeta da odradi to malo sitnih poslova sminkanja grada. To sto je odradjeno, postujem, odradice "vojvode" nista gore. Vakat je da siledzija ode sa vlasti i prepusti drugima, sposobnijima rukovodjenje. Sto se tice ove vlasti nemas ama bas nikakvih argumenata, oni cak govore protiv istih koje branis jer rezultati su toliko losi da samo onaj ko je zadrt kao djetiste ne zeli da ih prizna. Navedi mi koje su to uspjesne privatizacije? Dje su sve one silne uspjesne fabrike koje su se utulile za vrijeme vladavine M Dj-a? Jel to dvometrica bio toliko uspjesan u brzom rusenju i gasenju? Za to mu mozemo odati priznanje. Daklem, sto bi uradili drugi da dodju, to je za nas nepoznanica, jedno znamo sigurno, ova vlast za 21 godinu je unistila ekonomiju Crne Gore i u prilog toj cinjenici imamo na desetine ugasenih fabrika, na hiljade radnika bez posla... dok je uspjesnih firmi jako malo. Recimo elektrodistribucija, gomila poluobrazovanih likova preko veza primljenih koji uredno primaju plate i bonuse na konto onih postenih gradjana sto uredno plati struju za druge.
    Mogu li da zakljucim da Vi sa ekonomijom veze nemate? Ako grijesim slobodno mi recite.

I da je tako sto je sporno?
    Upravo sam to potvrdila, nije sporno. Zna se da je to tako i da je opozicija samo placeni regionski poltronski sastav okupljen za djelovanje u korist druge drzave. Tako se i tretira od BG i od clanova angazovane agencije.

Hvala Lepo

p.s. Savjet g. Krivokapicu da ne gubi poene kod ljudi koji su ispostovali njegov trud u korist CG drzave, i to sada sa glupim i brzopletim izjavama. Poeni se dobijaju i na drugi nacin. Iskvarice ga totalno onaj tatin sin sa obaracem... Tja.
    Last edited by Maja; 17-05-10 at 15:10.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Posljednji update: 17. May 2010, 14:55 Janjić: Sastanak je bio

Beogradski politički analitičar Dušan Janjić
    rekao je danas da "u međunaordnoj zajednici i lokalnim javnostima već dva meseca" kruži saznanje da je "sastanak o objedinjavanju crnogorske opozicije i priključivanja Socijalističke narodne partije bio organizovan u Beogradu".
    Janjić je za Radio Slobodna Evropa rekao i da je sastanak bio organizovan od strane kabineta predsjednika Srbije Borisa Tadića".

Hvala Lepo
    Da, Da.. Dušan Janjić, analitičar koij se pojavljuje samo kada treba braniti Crnu Goru od Srbije...

Poslednji put se javio kad je objašnjavao zašto je Slavica pogriješila što je otkazala Rankovu posjetu, a prije toga je stao za vrat hajci koja povela protiv CG oko Šarića...

E to je profesionalni plaćenik, pardon, lobista.

Majo, stvarno ti je dosta trebalo da se potpuno razotkriješ. Zavidan nivo strpljenja si pokazala. respekt
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Veliki povratak crnogorskog arhineprijatelja

Kovačević: Tadić je opoziciji i garderobu odabrao Portparol Demokratske partije socijalista Rajko Kovačević rekao je da "i vrapci na grani znaju da je do objedinjavanja partija dijametralno suprotstavljenih pogleda po većini najvažnijih političkih pitanja u Crnoj Gori, došlo nakon instrukcija koje su dvojica lidera dobili na Tadićevom kanabeu".
    "I ne samo to. Očigledno da im je odabrao i garderobu koju će nositi", rekao je Kovačević.
    "Znate, samo par dana ranije, Milić je za Medojevića bio čudo koje se zove pro režimski opozicionar. Medojević i Mandić su za Milića bili neko kome je jedini cilj bio rušenje SNP-a. Za Batrićevića su svi oni bili kao zaljubljeni srednjoškolci koji se krišom sastaju, a roditelji im brane. E, pa, više je nego očigledno da im roditelji, ne samo više ne brane, već su, mimo njihove volje, dogovorili i brak. To je nešto što ne treba poseno dokazivati, što je više nego očigledno za svakog iole upućenijeg u političke prilike u Crnoj Gori", rekao je Kovačević za RSE.
    Krivokapić: Srbija se miješa od 1906. Predsjednik crnogorskog parlamenta Ranko Krivokapić rekao je da je miješanje Srbije u crnogorske izbore konstanta od kada postoji višepartijski sistem, prenosi TV Vijesti.
    "Ja mislim da tu nema ništa novo, da sa tom činjenicom egzistiramo od kad postoje izbori u Crnoj Gori, od onih 1906. pa do ovih 2010. Ne bih to smatrao kao nešto novo i ne bih tome pridavao poseban značaj", rekao je Krivokapić, komentarišući izjavu premijera Mila Đukanovića da se Srbija miješa u unutrašnju politiku Crne Gore.
    MOBILIZACIJA!!
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Da, Da.. Dušan Janjić, analitičar koij se pojavljuje samo kada treba braniti Crnu Goru od Srbije...

Poslednji put se javio kad je objašnjavao zašto je Slavica pogriješila što je otkazala Rankovu posjetu, a prije toga je stao za vrat hajci koja povela protiv CG oko Šarića...

E to je profesionalni plaćenik, pardon, lobista.

Majo, stvarno ti je dosta trebalo da se potpuno razotkriješ. Zavidan nivo strpljenja si pokazala. respekt
    Ne slazem se sa Vasim mishljenjem. Ako Vi niste obavijesteni jer ne pratite direktno sta se desava - onda to nije tacno?
    Zao mi je, ali je istina, pa receno od ovog ili onog - svejedno. Opravdanje za to ne znachi vrijedjati izuzetne profesionalce angazovane agencije za ono sto im je receno, ili vrijedjanje gospodina koji je to potvrdio.
    Malo strpljenja i takta.

Zakljucuj ti sto god hoces, samo okreci glavu iz te tvoje domovine odakle sipljes mrznju na zlodjela gospodara i njegovu nesposobnost koja ga cini ovako frustriranim.

Sto se tice opozicije, cistija je no ova tvoja mafiokratska institucija zvana DPS , i njeni ugledni prijatelji, Cane, Saric, Nobra, Sinavatra...
    Znaci Vi nemate veze sa ekonomijom ali ste sebi dali za pravo da izvrsite presjek rada i rezultata ekonomije u CG. Da, zanimljivo.
    Kako ne pripadam ni jednoj politichkoj grupaciji u CG, ja mogu po ko zna koji put da se nasmesim takvim umishljenim konstrukcijama. Simpatichno.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ne lazhu ga te osobe... Ne zovu se samo ljudi sa chlanskom kartom... Zovu sve sa kojima su imali dobru komunikaciju tokom predizborne kampanje... Istina znaju ponekad biti i dosta napadni (zavisi ko dobije dato zaduzhenje), jer nije prijatno da te po 5-6 puta u toku dana zovu...

Pricham iz iskustva, bio sam posmatrach na izbornom mjestu par puta, za gore navedeno je bio zaduzhen drug mi jedan i koalicioni partner...
    Ok,..sad budi drug i pročitaj ono što ću ti napisati. Ako se to dogodilo to je rijedak izuzetak jer je svim mjesnim odborima pred izbore 29.03.2009. stigla smjernica da ne smiju zvati bilo koga ko nije u evidenciji.
    Jedan od mojih jako bliskih rođaka je jedan od čelnika mjesnog odbora DPS-a za MZ Nova Varoš gdje sam do skoro živio i zahvaljući njemu znam jako puno o tome kako funkcionišu. A vjeruj i da sam bio radoznao obzirom da mi je tehnologija tog lova na duše uvijek bila zanimljiva kao politički fenomen.
    Poenta je da to ne smiju da rade jer postoji strah da onaj koga nemaju u evidenciji snimi njihov telefonski poziv i baci sjenku na regularnost izbora. Vjeruj da rezonuju da to nije vrijedno toga. Ako se radi o članu onda imaju legitimno pravo da kažu da su tek podsjećali svog pristalicu da su danas izbori. U mnogim zemljama po zapadu ljudi i ne znaju da su taj dan izbori ako ih neko na to ne podsjeti.
    Postoji veliki broj ljudi koji su bili članovi DPS ali su se u međuvremenu distancirali ali se "junački" nisu "odjavljivali". Nisu smatrali poželjnim da se eksponiraju traženjem da budu ispisani iz članstva. Goran Danilović je recimo još zvanično član DPS-a.
    Imaš i veliki broj slučaja gdje su samo neki od članova porodice članovi DPS-a dok su njihovi ukućani ljuti opozicionari. Pa kada se desi da pozove DPS ovi opozicionari pričaju kako je baš njih zvao DPS da izađu na glasanje i kako je to sramota!
    Imaš ljudi i koji imaju više članskih knjižica jer ti za članstvo u nekoj partiji niko ne traži potvrdu iz svih ostalih da nisi njihov član.
    Mene jako iritira ta crnogorska dvoličnost, ali tako je kako je...

Page 27 of 88 FirstFirst ... 172324252627282930313777 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)