Aaaaaa, znaci zalio si se i ti? Jer samo mozfa uvrijedio tebe? Tvoju porodicu?
Aaaaaa, znaci zalio si se i ti? Jer samo mozfa uvrijedio tebe? Tvoju porodicu?
TAKUMI
PRAVILO 17 JASNO KAZE da je zabranjeno
Jel treba Goran u postu koji sam prije naveo da stavi pravilo brojPHP Code:Koristiti vulgarne izraze
?40.13 Dozvoljeno vrijedjanje Dejmona Hila, jer nekom liku na forum to tako odgovara
nego danas ocigledno imas problema sa pravilima
-----------------------------------------------------------------------
^ nikad nikog nisam stavio na ignore, pa evo necu ni tebe.Originally Posted by Fabia Elegance
a to kako nazivas ljude, mogu samo da zamislim nakon ovog sto si rekao za Hila.
Samo mi objasni kako mozes nekome mrtvu majku opsovat? :roll::roll::roll:
Last edited by darijan; 16-05-10 at 20:57.
OK, rekao sam ti, cao.
Hill je kaznio NAJVECEG vozaca svih vremena.
Ja evo, od ponedeljka cekam i cekam ovu trku, da vidim oce li ih pospremit, i sad, ide COVJEK, vozi jednu od najboljih trka ove godine, pretice Zalosnog, svog timskog kolegu, Rubinja...i na kraju kazna jer neki tamo ne znaju pravila.
Mislim, shvati me.
Last edited by Fabia_Elegance!; 16-05-10 at 20:53.
TAKUMI
aloooooo?!?!? ima li kakvih novosti o šumaheru?!
nemoguće da ga nije bilo u potonjih 6 postovaaaaa!! aaaaaaaaaaaaa!
Ima ga, pogledaj post iznad.
TAKUMI
ummm ... a-a. i dalje ništa ... po mojemu najveći je senna.
Fabia pomiri se sa tim isao je na kvarno i to ti je to.a sto se tice alonsa -genije genije genije,pa ste sad vi zalosni ha ha ha
Ne pricamo o mrtvacima.
TAKUMI
A to su doktori zajedno sa sumijem ali u dubokoj penziji
"Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati."
Ivo Andric
A ti si sve to znao,posto si dosao na forum 4 sata kasnije,ahahahahahhahahahahahahaahahahhahahahahaha ha
ahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahh ahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahah
Stavi me na IGNORE,ucini uslugu i tebi i meni,vece tezine odavno ne vidjoh(tezak si i ovako,imas preko 100 kila)
Posle bitke svi su genereali,sky je tu od pocetka bio,a dje si ti bio,u misju rupu :ass:
Motociklisto pazi kako vozis
P.S.Jesi li se ti gledao skoro u ogledalo,kako mozes TI da kazes za nekoga da je RUZAN?:???:
Last edited by Jakuza; 16-05-10 at 22:06.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Jakuza, smaraš. Ne umiru svi na forum ovako ka ti. Aj idi **** nešto.
Momci, ako ovako nastavite svi cete po ban dobiti da FORUM malo odmori. Ne mogu vise stizat po topica da smirujem strasti i offtopic.
Molim vas da me ne cerate da pisem pravilnike postovanja za svaki podforum ili temu na podforumu nego da pomognete da se izgradi normalna diskusija.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Jesi li mu ti zastupnik?
Ja mogu da budem nekulturan i da kazem da ste vas dvojica u nekoj vezi i da ste zajedno proveli poslepodne(zato ni jednog od vas nije bilo na forumu),ja mogu da vam kazem ODJEBITE,ja mogu da budem ***** i da trazim da vas dvojica budete banovani,ali ja to nikad necu reci ni uraditi![]()
Last edited by Jakuza; 16-05-10 at 21:43.
DIDI je administrator,neka mi udje u profil i neka kaze koji su to moji dupli nalozi,jbt poludjeh od ovih psihopata vise:hammer:
Najjaca fora je sto su svi protiv kazne. Gdje god da ides, svi pricaju da nemaju nijedan razlog za kaznjavanje GAZDE.
And Mercedes reserve driver Nick Heidfeld told Sky television: "The move was very clean.
"The rules are different this year. In the past you could only overtake from the start/finish line, now it is from the safety car line. Alonso was a little bit asleep," added the German.
TAKUMI
Ma normalno da nije trebalo da bude kazne,kad smo vec vidjeli zelena svijetla,ako su pravila takva,onda je napravljen strasan propust paljenjem zelenih svjetala,jer znamo kakav je NAJVECi,ako mu se ukaze i najmanja prilika on ce probat' da je iskoristi![]()
Ma novo pravilo glasi: OVERTAKE AFTER FIRST SC LANE!
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks