Page 522 of 652 FirstFirst ... 22422472512518519520521522523524525526532572622 ... LastLast
Results 13,026 to 13,050 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nije bitno?
    Ma ide peticija odmah!
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo opet:
    40.13 If the race ends whilst the safety car is deployed it will enter the pit lane at the end of the last lap and the cars will take the chequered flag as normal without overtaking.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Ma ja mislim da od zalbe nema nista(ne samo u F1,u sportu uopste to ne prolazi),ja opet kazem ja sam vidio zelena svijetla,ja sam vidio SC liniju i ako su hteli da zavrse trku pod SC trebali su tako da je zavrse,a sad jedu g0vna i izmisljaju neke gluposti...
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Pade Smrdaher sa 6 na 12 mjesto...za jedno popodne....e svasta :-ppp

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Ma ja mislim da od zalbe nema nista(ne samo u F1,u sportu uopste to ne prolazi),ja opet kazem ja sam vidio zelena svijetla,ja sam vidio SC liniju i ako su hteli da zavrse trku pod SC trebali su tako da je zavrse,a sad jedu g0vna i izmisljaju neke gluposti...
    Pa vidis da je predvidjeno da u tom slucaju safety car udje u pit, vjerovatno da bi prosli ispod crno-bijele sahovnice normalno a ne iza safety car-a.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Evo vidim,potpuno mi je debilno,no dobro...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Pa vidis da je predvidjeno da u tom slucaju safety car udje u pit, vjerovatno da bi prosli ispod crno-bijele sahovnice normalno a ne iza safety car-a.
    Pravila da bi me udavila, sto jos neko nije preteka nego se on napravio naivan, nema preticanja u zadnjem kruga kada je pod SC i tacka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Za to sto je ON jedini imao priliku da pretice nekog ispre sebe, ON je jedini imao pacijenta koji ne zna da vozi na ulje ispred.

COVJEK se vrati nakon 3 godine. Udje u bitku s mladim vrhunskim vozacima i u prvih par trka svi ga popljuju i izvrijedjaju i onda odvozi dvije solidne trke i na kraju napravi nesto ovakvo fenomenalno! Ovo danas je bio vrhunski potez vrhunskog MAJSTORA i tacka! Covjek vidi zeleno svijetlo i gotovo iste stotinke smakne Zalosnog.
    Oce li kaznit frajera koji je upalio zeleno svijetlo? Oce li kaznit Hamiltona za ona sranja sa Vitalom? Oce li kaznit Massu sto je pregazio punu liniju? Oce li kaznit Barichela za ono bacanje volana danas?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Za to sto je ON jedini imao priliku da pretice nekog ispre sebe, ON je jedini imao pacijenta koji ne zna da vozi na ulje ispred.

COVJEK se vrati nakon 3 godine. Udje u bitku s mladim vrhunskim vozacima i u prvih par trka svi ga popljuju i izvrijedjaju i onda odvozi dvije solidne trke i na kraju napravi nesto ovakvo fenomenalno! Ovo danas je bio vrhunski potez vrhunskog MAJSTORA i tacka! Covjek vidi zeleno svijetlo i gotovo iste stotinke smakne Zalosnog.
    Oce li kaznit frajera koji je upalio zeleno svijetlo? Oce li kaznit Hamiltona za ona sranja sa Vitalom? Oce li kaznit Massu sto je pregazio punu liniju? Oce li kaznit Barichela za ono bacanje volana danas?

Ala ti znas da davis.:zzz:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Drugo i nemas da kazes.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Metabond nema pojma!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ako ti treba kakva potvrda, javi.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sta da kazem ma u pravu ste drusto?

Thanks Thanks Given 
    3,201
    Thanks Thanks Received 
    3,240
    Thanked in
    1,571 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Nepostojeći izduvanio si ga jbg sad možete ti i macho jedan drugom da ga gulite gledajući poster vašeg ružnog ljubimca

Novouvedeno pravilo važi za sve krugove osim zadnjeg, sky vam je sve objasnio.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i dalje se na ovi forum prica samo o onoj guzici njemackoj prevrtljivoj,dosta su i sudije bile na njegovoj strani,vidjeli su i oni vise kakvo je to *****

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Michael Schumacher has explained his version of events after being handed a 20-second time penalty in Monaco on Sunday. Having finished sixth, the 7-time World Champion was relegated to 12th and out of the points after passing Fernando Alonso at the last corner.

Although Schumacher's pass took place after the Safety Car line, the German's move is deemed to have broken regulation 40.13 in the international sporting code, which states that - when the Safety Car has been in control of the race on the final lap - it will return to the pit lane before the start/finish straight and no overtaking is allowed before the end of the Grand Prix.

"My race today would have been pretty normal without the decision of the stewards afterwards," said Schumacher. "The start was interesting and it actually went according to plan. I managed to have a good pull-away but then I was a bit stuck and was caught by Rubens (Barrichello).

"So I had to wait for the opportunity to overtake and the team played it brilliantly. The crew was fantastic and thus the pit stop got me in front of him.

"The result in the very end, which put me back to twelfth place for now, was obviously disappointing for me and I can fully understand that we are appealing the decision. Our understanding was that the 'Safety Car in, track clear' message meant we were back to racing conditions, so I went for it and overtook Fernando."

The matter will now head to the FIA International Court of Appeal (ICA) in Paris, where the Brackley-based team is able to appeal the stewards' decision but not the penalty itself.

Ocemu kaznu i za mehanicara koji je zaboravio da makne plastiku za hladjenje.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Nepostojeći izduvanio si ga jbg sad možete ti i macho jedan drugom da ga gulite gledajući poster vašeg ružnog ljubimca

Novouvedeno pravilo važi za sve krugove osim zadnjeg, sky vam je sve objasnio.

KO gubi ima pravo da se ljuti, rekose stari i pametni ljudi:yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Schumacher kažnjen s + 20 sekundi ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    140
    Thanked in
    106 Posts

Ne znam kad je tačno Šumaher pretekao Alonsa ali znam da su punim gasom prošli kroz cilj prva trojica!!!Iskren da budem gledao sam da Massa ne stigne Kubicu...što znaš...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pogledaj, ovdje se vidi kako i sto je bilo, a tu je i Coulthard koji kaze da je sve kako treba:

TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Metabond ti si moj cojek.E JESI LI VIDIO OVE STRUCNJAKE KAKO SU KIDISALI NA ALONSAA COJEK JE GENIJE SA 24 NA 6 MJESTO .ETO IM GA SUMI TAMO PA NEKA PLACU ZAJEDNO.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Ima li moderatora da banuju Fabiu?
    Stid te i sram bilo, nevezano za temu i Formulu 1, vezano za ljudskost, pogledaj sta si napisao:
    "Majku mu ***** mrtvu, *****r!!"
    I ti sebi dajes za pravo da bilo sto komentarise???

Ipak sma se potajno nadal da ce Alonso nesto uraditi ali ovo je bilo i iznad mojih ocekivanja.
    zao mi je sto se Sumaheru ovo desilo, jer mislim da nije znao da ne smije da pretekne Alonsa, tako da mozda nije trebao biti kaznjavan ovako strogo, eventualno da ga varte na 7. mjesto koje mu i pripada.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uh Coulthard kaze

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Ima li moderatora da banuju Fabiu?
    Stid te i sram bilo, nevezano za temu i Formulu 1, vezano za ljudskost, pogledaj sta si napisao:
    "Majku mu ***** mrtvu, *****r!!"
    I ti sebi dajes za pravo da bilo sto komentarise???

Ipak sma se potajno nadal da ce Alonso nesto uraditi ali ovo je bilo i iznad mojih ocekivanja.
    zao mi je sto se Sumaheru ovo desilo, jer mislim da nije znao da ne smije da pretekne Alonsa, tako da mozda nije trebao biti kaznjavan ovako strogo, eventualno da ga varte na 7. mjesto koje mu i pripada.
    Da nisam uvrijdio tebe, tvoju porodicu ili koga sa foruma?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Michael Schumacher today refused to apologise for an incident which, more than any other, confirmed his reputation as the most ruthless competitor that Formula One has seen.
    At Monaco four years ago, in his last season in F1, the German parked his car at the crucial Rascasse corner just as Fernando Alonso, his main rival for the drivers' title, was on his qualifying lap. The race stewards subsequently pushed Schumacher from the front of the grid to the back. today, when asked if he regretted the controversial move, he said: "It doesn't change things if we go back into it. We are now in 2010."
    http://www.guardian.co.uk/sport/2010...lonso-rascasse

Page 522 of 652 FirstFirst ... 22422472512518519520521522523524525526532572622 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)

Bookmarks

Bookmarks