Ali ima drugo pravilo koje glasi da MOZE posle linije!! To je novo za 2010.
TAKUMI
Jakuza, potvrdi.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Fabija, druze, iskreno receno smorio si tim prolazenjem Alonsa. Djede nista nije uradio citave sezone vrijedno pomena i sada da zvalavimo bez kraja i konca o trenutku dekoncentracije Alonsa? Fernando se danas trkao punim srcem, a kada je naleteo na Luisa znao je da nema dalje, gume su mu izdrzale 77 krugova? Smrdaher do zadnjih trista metara trke nije uradio apsolutno ništa, jer je startovao sedmi, a sada zbog Alonsove greske je sesti, a poslije sudija 12-ti
I sada svi treba kolektivno da popadamo u nesvjest od djedove vestine i znanja. Ma daj...
Ne zajebavaj
Ali da je Fabia u pravu,jeste i to POTVRDJUJEM
Sve mogu da podnesem,da je bilo neregularno i treba da se kazni,ali ja znam sto vidim,ja vidim zelena svijetla,ja vidim da je preticanje bilo posle linije i opet ga kazne,pfffffffff
Last edited by Jakuza; 16-05-10 at 18:46.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Generalni plasman vozača:
1. Mark Veber 78
2. Sebastijan Fetel 78
3. Fernando Alonso 75
4. Dženson Baton 70
5. Felipe Masa 61
6. Robert Kubica 59
Generalni plasman konstruktora:
1. Red Bul 156
2. Ferari 136
3. Meklaren 129
4. Mercedes GP 78
5. Reno 65
6. Fors Indija 30
Ma nema nista od toga...
Ma ne zna se nista, idu na drzavni sud.
Zamisli recimo, da se Alonso izvrtio, ovaj bi morao da stane i da ga ceka, pa da zajedno dodju do cilja?
TAKUMI
Svaka cast Weberru, Vetelu i Kubici svojski su vozili.![]()
Ajde ljudi niko ne hvali one kojima treba pohvala, nema veze jeli Alonso6 ili 7 i Sumi 6 ili 12 ima novih ljudi favorita kojima treba da posvijetimo malo vise paznje.
Puca mi ***** za sve njih. Ocu 8 bodova back!!!
TAKUMI
Zelena svijetla su da je pista cista. Al kad je poceo zadnji krug bio je safety car i ovo pravilo 40.13 se odnosi samo na tu situaciju kad se trka zavrsava pod safety car rezimom. I po tom pravilu je predvidjeno da safety car pred kraj kruga izadje sa staze i da bolidi mogu u stilu parade proci cilj.
To drugo pravilo koje je uvedeno se odnosi na bilo koji drugi krug sem u slucaju kad se trka zavrsava pod rezimom safety car-a.
Release Yourself
Nisam siguran da bi tako bilo da je Alonso preteka' NAJVECEG,ali vise nije ni bitno...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks