'kotoranin' dobio svog novskog/grobarskog pandana. samo josh da doda elokventno 'ahahhahhaa!!!!1!' i to ce biti to
Nevjerovatan rezultat poslije onakve prve četvrtine ali svaka čast PRIMORCU.....
VW GTI no.1
Jbg, ne mozes dobit utakmicu sa jednim postignutim golom za tri cetvrtine, a i Recco je realno najjaci. Primorcu i Bestijama svaka cast!
haha pa jbt znas ti da ja waterpolo ne pratim toliko, reko sam ti, bilo bi mi drago da je Partizan osvojio, a i draze da ste vi nego recco... ovo je samo sala, neko napisa na face pa mi je smijesno, a siguran sam da je i drugim novljanima, nisam ocekivo da se kotorani smijunemam ja nista protiv vas bre, svaka cast bestijama nego mene je ovaj sport iznerviro previse puta tako da ga vise ne shvatam ozbiljno...
Katastrfoalno sudjenje na turniru. Ali bas uzhas.
Primorac svaka chast. Dvije godine uzastopno u finalu.
Odlichno. Chestitke![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
sto volim kad se pocne sa ovim proizvoljnim procjenama 'ko je trebalo da osvoji'. kao onaj sto je rekao da je partizan zalutao, tako i sad ti, partizan je trebalo da osvoji.posle pocetnih 0:4 protiv partizana, ne bih reko da je proreko najjaci. ovo je partizan trebao da osvoji, ali su izgorjeli u zelji cim su vidjeli da mogu da se nose s italijanima u njihovom bazenu
na kraju je sve realno ispalo,najbolji osvojio i svaka im cast
Pravo finale se igralo između Proreka i Partizana.
Ovo je bila dječija igra za Proreko.Izgubiti finale evrolige 9:3, i to da toliko izgubi evropski prvak...
Prošle godine su Kotorani bili potcjenjeni, niko ih nije uzimao ozbiljno.Ove godine čim ih više nijesu tretirali kao lani, odmah ubijanje i rasturanje na proste činioce.
Šteta velika za Partizan, koji je pokazao da je jedini ravnopravan Proreku.
Ponavljam , ovo je bilo zezanje sa dječicom koja su tek zakoračila...
Libertas
^^lijepo je ovo, kad veliki poznavaoci svrate na topic. josh, josh![]()
kakvih strucnjaka sve ima odje, ajoj...izgleda da cak imamo i ponekog Italijana, to stvarno nijesam znaVa...Sampion i vicesampion Evrope u 2 godine, malo li je.Svaka cast i Primorcu i Bestijama
Jes, djecica su prije dvije godine zalutala do cetvrtfinala i za go nisu usla u FF, usput dobivsi Pro Recca, prvaka te godine u u Kotoru, onda su djecica prosle godine opet zalutala i to do FF i tamo slucajno dobili u polufinale a kasnije i u finale. Da ne bude dovoljno, djecica su i ove godine zalutala i dosla do finala, usput dobivsi dva put Juga i dva puta razbivsi Jadrana.
S druge strane imamo Partizan koji je najjaca, najveca, i ekipa koja je zadnjih 3,4 godina zasluzivala da osvoji nego su nesto zvijezde i Vatikan bile protiv njih pa nisu uspijevali. Ove godine cak dosli do FF, ispali... ali su pokazali da su najbolja ekipa i da ih do pehara sprijecavaju vise sile, jos nepoznate covjecanstvu.
Ajde ne lupaj!
Last edited by sky; 15-05-10 at 21:54.
Release Yourself
Ovaj sinisam samo lupeta....nista pametno ne zna da kaze
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
pazi stvarno partizan je jedva izgubio od pro recca,a primorac razbijen sa 9:3
molim vas budite realni ....zar nije greota ovo ????
Sjutra će ispast da je Partizan u stvari i osvojio ovo.
pa boli me **** za partizan ali gledajuci ove 2 utakmice partizan je najvise pokazao,a i jucerasnji poraz je bio jedini koji se desio tokom citave sezone,ma kakve god ekipe da su igrale protiv njih
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks