hahah ovo je komedija kako sad sviraju iskljucenja da izjednace odnose u statistici![]()
Ništa bitno i nije neka velika pomoć. Prije bi rekao loša realizacija igrača više Primorca (11:2). U napadu bez ikakve ideje. Jučer sam napisao da bi Primorac morao zaigrat 110% svojih mogućnosti a evo igraju sa 70%. Tako se ne dobija Recco.
p.s. Svaka čast Beštijama. Ne prestaju pjevat.
hahah ovo je komedija kako sad sviraju iskljucenja da izjednace odnose u statistici![]()
steta
i previsok rezultat za jedno finale...
AJMO CRNA GORO !!!
Kakogod. Ostaje cinjenica da se u Boki igra najbolji vaterpolo u Evropi.
Sami smo krivi.
Bijo si poziw koi se neodbija
znaci ovi vas razbise vanja,filip i tako dalje i tako dalje![]()
Vidiš li sad ajkulo da su lishe Pro Recca svi zalutali, odnosno džabe dolazili u Napulj.
***** ja majku onome smećaru filipoviću:burp:
Momci igraju za pare, nisu oni nista krivi sto je primorac lose odigrao... a slave valjda jer je normalno da proslave golove prema svojim navijacima... slavili su i protiv svog tima juce, pa sto ne bi danas protiv primorca...
sve u svemu F4 sa 4 dosta izjednacene ekipe, Samo sto su partizan i primorac stali onda kad je najvise trebalo a recco upravo tad uz malu ili malo vecu pomoc sudija dao gas do kraja...
kako su potopili bestije ove navijace,i sad kad dize ovaj pehar ko da se igralo u Kotor
tja. ali bilo je za ochekivati mozda da recco ipak odigra na nivou. mislim da na cijelom turniru sudjenje nije bilo toliko u neciju korist, ili na neciju stetu, kriterijumi su manje vise ujednaceni [sa dvije krupne greske juce], ali ne svidja mi se ovakav kriterijum. previse faulova, previse iskljucenja, previse kontrafaulova..
u svakom slucaju, cestitke primorcu na ulasku u finale. recco je realno jachi [mada sigurno ne ovoliko jachi koliko rezultat pokazuje], a igrati finale dvije godine za redom nije mala stvar. jebiga, koliko god da ulozis para, recco je uvijek sigurno ulozio vise, i tesko je iznenaditi ih dvije godine za redom
ma reko je ****** od tima,da nije priznat onaj gol sto nije bio kod 3:2 ko zna kako bi se kreta rezultat,definitivno nebi bilo ovako,i juce cist go ponisten partizanu za 5:2 je donio titulu reku tako da su im sudije itekako pomogle,plus sto su ovi zivleji tamo ko da su u zatvoru
gdje su cestitke ???
nije fer...zaista
Svaka cast momcima i posebno mojim drugovima i bliskim prijateljima na tribinama koji nisu prestajali pjevat !! Tako se voli klub !
Mogli su malo bolje igrat,za mene i dalje neshvatljivo da za 2 cetvrtine nisu dali gol i to iz 12 igraca vise zaredom O.o idemo dalje......
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Onaj treci gol Pro Recca je izmisljen. Ali bez obzira na to, Primorac je drugo poluvrijeme odigrao katastrofalno, a Pro Recco dobro i to je glavni razlog.
Onaj gol Partizana je s pravom ponisten jer je prije suta bio faul Partizanovog igraca u napadu, i cuje se da je sudija svirao u momentu dok je Vujasinoc pucao. Danas sam ponovo odgledao situaciju.
Tako da je Pro Recco danas sasvim zasluzeno, a juce uz pomoc srece i losih momenata Partizana osvojio kup.
Bez obzira na sve... O kako dobro je...
Release Yourself
Primorac se u Napulju pedstavio u najboljem svetlu,takodje Kotorani su pokazali novi sistem igre.Naime,glavni adut im je bio igra bez golmana,kao i taktika ne postizanja golova dve cetvrtine![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks