Ma to je UFO, ko njega uzima za ozbiljno.
Tesko da ce Lampard idje ic..U Inter nije dosao ISKLJUCIVO zbog porodice.
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Zasto da ne?Navedi mi bar 1 dobar razlog za ovakvo "misljenje"
Jeli to onaj isti Mekmanaman koji je osvojio DVIJE titule prvaka Evrope sa Realom? :lolblue: No dobro, tada vjerovatno nisi pratio fudbal, tako da ti niko ovdje nece zamjeriti - kao ni za ovu odvalu za Lampardaja mislim da bi prosa gore no mekmanaman :roll:![]()
Il calcio sono io...
Ma to je UFO, ko njega uzima za ozbiljno.
Tesko da ce Lampard idje ic..U Inter nije dosao ISKLJUCIVO zbog porodice.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Potpis.![]()
Meni Lampard vise izgleda ko materijal za Milan oni skupljaju te 30+ igrace![]()
you gotta be kidding me? englez da vodi kolo u kraljevskom klubu tj spanskim terenima. I don't think so
I pipo inzagi je uzeo par CL i to u zadnjem prelomio finale, pa svi znamo kakva je to igracinabtw. volio bih da dodje do tog transfera ali nazalost vrijeme ce pokazati da sam bio u pravu
CaseLogic pozdrav za Cetinje <3
iz onog celzija jedino ko bi valjalo i realu i barsi je ivanovic
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Ne može Lamps u Real... Ne ide to! Pa i ne treba im nešto vala. Murinjo je druga priča.
ni real nije za murinja
obrazlozenje: ako znamo da su cerali najbolje trenere danasnjice, don fabia npr. koji je tamo uveo red. zvijezde su bili obicni igraci, igra im je bila diciplinovana.. rezultati su odmah stigli, ali nece uprava to... oni zele zvijezdu, ne moraju nista uzet, bitno je da se od reklama tj marketinga udvostruce te pare koje su ulagali na pojacanja... znaci ako stvari tako stoje, ne vidim razlog zasto bi im murinjo ista valjao :-|
na kraju krajeva ovo su samo spekulacije... nije morati lud da pusti takvu velicinu tek tako, a ako murinjo bas bude insistirao da ode to je vec druga prica...
Ahahahaha![]()
SPIDEY druze i veliki poznavaoce fudbala,molio bi te da me obidjes ako ne znas o cemu pricas,evo EQUILIBIRUM ti je odgovorio taman da ja ne moram da se zamaram...
I jos nesto dragi moj SPIDEY nisam ja ovo "ODVALIO" - "NAPISAO" - "LUPIO" - nadam se da primjecujes da je link sa sajta MARCE![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Koje su to jos najbolje trenere danasnjice otjerali?I cini mi se da je Real posle odlaska Kapela (i osvajanja titule) uzeo JOS JEDNU titulu sa 17 bodova ispred Barselone, pritom je dobivsi 4-1 na Bernabeu.Uz to je Real igrao ljepsi, ofanzivniji fudbal.Ispravi me ako nedje pogrijesih
Nije istina, da zele "zvijezdu" i da im osvajanje trofeja nije bitno - sigurno se ne bi mucili da angazuju Murinja, kojem je zivotna filozofija/moto "uspjeh, po bilo koju cijenu".Razmisli malo o cemu pricasoni zele zvijezdu, ne moraju nista uzet,
Tacno, i zato rade na dovodjenju Murinja, sa kojim, u paketu, obicno dolazi jos par zestoko defanzivno orjentisanih igraca :lolblue: Sta sve necu procitati ovdje...bitno je da se od reklama tj marketinga udvostruce te pare koje su ulagali na pojacanja...
Problem je sto stvari ne stoje tako, vec je to tvoje licno (i pogresno) ubjedjenjeznaci ako stvari tako stoje, ne vidim razlog zasto bi im murinjo ista valjao :-|![]()
Il calcio sono io...
Ko kaze da bi on tu "vodio kolo".U toj ulozi bi sigurno gledali iskljucivo Murinja, kod kog nema "neprikosnovenih".I razmisli, ako jedan X.Alonso moze da igra u Realu, zasto ne bi mogao i jedan Lampard
:lolblue: BuuumI pipo inzagi je uzeo par CL i to u zadnjem prelomio finale, pa svi znamo kakva je to igracina![]()
P.Inzagi i JESTE igracina, i jedan od TRI najbolja strijelca Lige Sampiona svih vremena (sa Raulom i R.V.Nistelrojem).Opet si BRUTALNO demonstrirao neznanje - kao sto i redovno cinis, uostalom
![]()
Il calcio sono io...
ja da sam navijac reala i da mi murinja postave za trenera bio bih presrecan jer bih zna da ce mi klub sigurno osvojit neki trofej...naravno da je igra bitna ali na kraju krajeva broje se trofeji a ne igra....
i lampard je igrach za svaki klub te bi se lako snasao i u realu
http://www.marca.com/2010/05/15/futb...273905017.html
zanimljivo...kazu zamjena za Gutija...vidjecemo...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks