Ides li samo sa jednom velicinom vodobrusnog ili 800-1500 i na kraju sa 2000 ?
Ovo te pitam posto vidim na youtube neki tako rade ?
Ne treba pasta za plastiku. Ja to radim pastom za boju.
P.S. vodobrusni ide ovako: 400, onda 800, onda 1000, onda 1500 i na kraju 2000.
TAKUMI
Ides li samo sa jednom velicinom vodobrusnog ili 800-1500 i na kraju sa 2000 ?
Ovo te pitam posto vidim na youtube neki tako rade ?
Ja idem 3-4 min sa 400, onda 3-4 min sa 800, opet 3-4 min sa 1000, 5-6 min sa 1500 i jos toliko sa 2000.
Onda 2-3 min polirke.
TAKUMI
Jes da nemam ovaj problem (jos) ali kolega na Audija ima tako da mozda testiram ovu teoriju
P.S.
Ja sam mislio da ovo ne moze da se desi na AUDI-iju A6 2002 godiste, plus koji ima Xenon svijetla koja se ne griju (da ne bi bilo zablude original xenon)
Nije to zbog grijanja. To je zbog nekvalitetne plastike fara koja nema zastitni sloj.
TAKUMI
kako se provjeravaju lamda sonde? hvala![]()
Trazim fabricki CD player za BMW E39, sve informacije dobrodosle![]()
"Its not how hard you push along the way,its having something in you to finish."
CD player BMW Business ili changer pozadi?
TAKUMI
Ima kod Montenegro Petrol pumpe kod Mp Auta jedan plac, dje je bio Top Car, iza ima otpad i imaju to. Vidio sam.
TAKUMI
koliko disel moze vise da trosi ako mu se skine filter vazduha znaci da ide bez njega,osim sto ide masu bolje bez filtera koliko moze vise da trosi?
Zavisi od nacina voznje. Malo vise a u neiim rezimima i manje.
TAKUMI
pa ono vozim ga normalno ponekad ga stisnem al sam primjetio da vise pije...Inace sta je uzrok velikoj potrosnji kod dizela?
Inače bez filtera vazduha možeš bačit motor poslije 5-10 hiljada kilometara... A i ne moraš![]()
zasto bi neko vozio bez filtera za vazduh?
ja sam moj skinuo par puta na kombinat, tj ne filter nego samo poklopac od airboxa - da bi snimio neke klipove jer se masu dubok zvuk dobijao.
Ali coece ne smijes da vozis bez filtera..ne bi vjerovao sta sve uspije da USKOCHI tu.
evo primjeri neki extremni. Zamisli da je ovaj makao filter
![]()
Originally Posted by my name is ...
nekima je bitno kako ide a kad budu posljedica onda se cude kako...
pazi ovo vraticu filter nego nemogu da nadjem odredjeni tj cekam na njega,a druga stvar nisam ostavio air box otovoren vec sam stavio preko platno da ne mogu da uidju nikakvi opiljci kao na slici tj kroz platno sig ulazi vise vazduha i stoga auto bolje prima gas, sve je to glupo al bolje pitati inace kao sto rekoh stavljam filter samo dok mi stigne za ova dva dana...
a koje ti je auto ?
Originally Posted by my name is ...
volvo 460 tdi koji ima kuciste filtera mimo svih ostalih grgrgr![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks