View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 21 of 88 FirstFirst ... 111718192021222324253171 ... LastLast
Results 501 to 525 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    drug, ne moze neporodicni cojek da bude na vlast, nije primjer KAPIRAS????
    Ovaj PORODIČNI nam jeba oca u prkno !!!Kad god je donosio odluke koje nam nisu u intresu vazda je pričao da to mora uraditi zbog bezbijednosti svoje porodice!!!Trebalo bi nać nekog ka Šćepan mali jer ovi familijarni ukopavaju Crnu Goru!!!!!Takvo je vrijeme danas...jbg...
    Ajde da se ogradim pošto je topic u vezi Podgorice da najmanje mislim na aktuelnog gradonačelnika
    Last edited by night_silence; 15-05-10 at 10:25.
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pokusala sam sinoc da odgledam suceljavanje kandidata za gradonacelnika na RTCG Toliko je ogavan covjek onaj seljacki prepotentni kabadahija od Mugose da sam radi svog dusevnog zdravlje prevrnula kanal. Ona mrcena novinarka ne smije da mu pisne, trebala je samo njega zvat u emisiju... Pih:burp:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Larisa View Post
    Pokusala sam sinoc da odgledam suceljavanje kandidata za gradonacelnika na RTCG Toliko je ogavan covjek onaj seljacki prepotentni kabadahija od Mugose da sam radi svog dusevnog zdravlje prevrnula kanal. Ona mrcena novinarka ne smije da mu pisne, trebala je samo njega zvat u emisiju... Pih:burp:
    hahahha sa ovim prvim se ne slazem, ono je ponasanje covjeka koji ima argument i dokaza..

a sa ovim za novinarku slazem u potpunosti, engo ja en mogu da vjerujem da od ostalih ucesnika u raspravi niko nije rekao ``e sad je dosta akoga en rpekinete napustam studio``, bio bi to jak samar za TVCG jer ono je toliko providno bilo da mu en smije nista da ej sramota
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gledah sinoc Sukovica na IN-u i moram reci da mi se dopao nastup Rankov.Za mene je SDP vec odavno moj izbor.Ne ulazeci u "pljuvanja" po Ranku od nekih ovdje,(koji vjerovatno znaju vise od mene koji sam se prije par mjeseci vratio u CG iz inostranstva), ja gledam u prvom redu program i glavne smjernice neke partije i tu , moram reci u potpunosti nalazim sebe kod SDP.Jedina su partija koja od devedesetih ne mjenja pravac,(sto se za sve ostale ne bi moglo reci),naravno da su vec 12 godina u vlasti, ali tu "koce"DPS ili bar pokusavaju da koriguju neke stvari koje nisu u redu.U januaru sam se iz inostranstva vratio u CG, a prije par dana sam se uclanio u SDP i bas se osjecam fino radi toga.A vi sada izvolite "udrite "po meni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Pa to jeste partija koja je i meni ideoloski najvise slicna (cak vise i od LSCG-a) ali su se stvarno us.rali u CG poslije referenduma. Umjesto da odmah pokazu zube DPS-u i pocnu da saradjuju sa opozicijom oni pune 4 godine zivotare na referendumskom rezultatu i tek sada, kad para vise nema, pocinju da se toboz nesto koprcaju. Ovo je sve Rankova politika, zbog koje je i Rakcevic napustio SDP.
    Odvratni su mi zbog ovoga najvise ali i zbog zaposljavanja preko veze i kontrole nad univerzitetom Crne Gore
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Da počnu da saradjuju sa kojom opozicijom? Sa onom koja nije priznala rezultate tog referenduma? Jer 2006 sigurno nisu, a ne znam ni jesu li do danas osim što su poneki to, parafraziram, "konstatovali kao realnost".

Sve dok je na drugoj strani opozicija u ovakvom sastavu, podržavam SDP u ostajanju u koaliciji sa DPS-om. Onda kad bude postojala opoziciona struja kojoj SDP ideološki može da pripada, ili kad oni budu u prilici da vode jednu takvu struju - e onda ću im zamjerit ako se i dalje budu šlepovali uz vlast.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    Jos jedna od briljantnih Re-analiza.
    Neven Gosovic je jedan od najboljih pravnika koji sjedi u Parlamentu. No, naravno, znanje je manje bitna kategorija pri zaposljavanju. Bahatost i hvalisanje, taj mugizam, mozda ima vecu vrijednost. Pogotovo ako se zaposljava u nekoj security agenciji.

Neki se mozda ponasaju kao da su pali s Marsa, ali ti se ponasas kao veliki bijeli gospodar koji je dosao u neko africko pleme pa prosipa mooda za boobrege.
    Srecom, ovdje na forumu visi jos nekoliko ljudi koji godinama rade u medjunarodnim organizacijama, sto onima prisutnim u CG, sto onima vanka - pa se mogu uporediti njihova iskustva sa zaposljavanjem ljudi.

Ja nisam gledao - vec sam licno ucestvovao u previse panela za zaposljavanje ljudi u nekoliko medjunaordnih organizacija u kojima sam radio, sto evropskih, sto americkih, sto multilateralnih (u CG i vanka) - pa kad citam ove tvoje mastarije - kao da gledam neki los film u kojem regrutuju nove clanove CIA. Cus komisijsko posmatranje... E qq
    Ti drug imaš neki ozbiljan problem sa samim sobom.
    Samo ti pušti ljude i sami će oni i bez tvoje pomoći zaključivat da li El Re prosipa gluposti ili ne. Možda si u pravu. Možda je sve ono što napišem sama glupost do gluposti ali ti ljudima zaista nisi potreban da bi oni do tog zaključka sami došli. Ja ne dolazim ovdje u lov na duše pa zato pozdravi te u tom izbornom štabu za čiji račun izgore ovđe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by komsija View Post
    ne budi siguran u to sto kazes.
    Uz veliko licno postovanje prema OSCARU i jednom dozom simpatija prema SDP_u u cjelini, oni rade jednu veoma agresivnu kampanju dje direktno ulaze u DPS_ove birace u Podgorici. Naravno imali su od koga da nauce kako se rade izbori pa i ta partijska mreza, koju svakim danom sve vise primjecujem kod SDP_a sto mi se dopada. Ono sto ja smatram dobrim jeste konstantan rast SDP_pristalica i jacanje same SDP kao partije, volio bih da takav put ima i recimo SNP, koja se nagrdila sada ovom koalicijom, dje ce opet izgubiti birace, (imajte u vidu svakog koga ubijede da glasa ovog puta za SDP umjesto DPS ili apstiniranja, SDP ce umjeti da se zahvali tom biracu na vise nacina, jer vode racuna o tome sa nekim sitnicama npr. cestitaju razne praznike i da pozovu na druzenje i sl, a to mnogo znaci jednom biracu i ako nema neku materijalnu korist od toga). Znam primjer sa Cetinja, gdje su izveli na izbore velikog liberala koji je apstinent od kada su se smrzli, ja kad mi je rekao da je glasao i to za SDP nijesma mogao da vjerujem, i sto je najace ja znam da ce sad taj uvijek glasati SDP..... kolko se raspisah.. dosta za sad i oprastajte na smaranje
    Vrlo lijepo zapažanje. A i prija pročitati nešto što nije jeftina predizborna propaganda bez obzira čija je.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uopšte ne razumijem zbog čega neko glasa SDP kada svi znamo da ni o čemu važnom samostalno ne donose odluku niti na odluke mogu da utiču? O svemu što je bitno odlučuje DPS, a SDP samo izigrava nekog statistu koji izvršava režiserske želje DPS. SDP kao rezervni tim DPS. Potpuno neautentična partija. Imala je vrijednost dok je Rakčević bio u njoj aktivan, a nakon što su ispali iz parlamenta pretvorili su se u neku vrstu oružja DPS borbe protiv LSCG. Praktično su usisali dio LSCG članstva i kontrolišu ga uz pomoć DPS finansija. Vjerovatno zbog toga i dalje postoje.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Pa to jeste partija koja je i meni ideoloski najvise slicna (cak vise i od LSCG-a) ali su se stvarno us.rali u CG poslije referenduma. Umjesto da odmah pokazu zube DPS-u i pocnu da saradjuju sa opozicijom oni pune 4 godine zivotare na referendumskom rezultatu i tek sada, kad para vise nema, pocinju da se toboz nesto koprcaju. Ovo je sve Rankova politika, zbog koje je i Rakcevic napustio SDP.
    Odvratni su mi zbog ovoga najvise ali i zbog zaposljavanja preko veze i kontrole nad univerzitetom Crne Gore
    U teskoj si zabludi ako mislis da je Rakcević napustio SDP zbog Rankove politike, a SDP je opstao bas zbog Rankove politike i njegove dosljednosti. Vjerovatno bi i ti sam imao poteskoća da kazes kako su to mogli pokazivati zube, a najbolji su ovi sto u nedostatku argumenata prosipaju pricu "privjezak partija", mogli su ovo ili ono...., a oni na grbaci SNP-a ostvaraju strasnu samostalnost i dosljednost.
    SDP je sad na raskrsnici i vrijeme ce pokazati da li su interesdzije oko Lazovića toliko ojacale da ce flertujući sa "filipistima" iz DPS-a razvaliti SDP. Za njih je idealan rezultat izbora da DPS pobijedi, a nekako Mugosa izgubi. U igri dje su nevine djevojke malo trudne poslije izbora ce se pokazati ko je m... a ko ce dobiti orlovo m.. s kandzama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Ovi sa kojima misliš da smo trebali da uđemo u koaliciju su podržavala te koji su ubili Srđana na tvojoj slici, ma je veći problem što je nekima od njih i danas to sasvim normalno.
    Oni su recimo odlučili da im nije mjesto na proslavi Dana pobjede i Dana Evrope na Stražici kod Pljevalja, zato što su tamo sahranjeni "naši". Bili su SDP, DPS i SNP, čisto da pojasnim ko je tu falio.
    Veći dio ovih 4 godine bitni šrafovi najjače opozicione liste bili su Dobrilo Dedeić, Radulović, Gojko Raičević, Vuksanović, uz Sekulića i Strunjaša (čiji je lider Vojislav Šešelj) pa kako misliš da su oni bolji partner izašta (ne samo oko izgradnje države!) od najgorega među DPS-ovcima?
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nihil View Post
    Uopšte ne razumijem zbog čega neko glasa SDP kada svi znamo da ni o čemu važnom samostalno ne donose odluku niti na odluke mogu da utiču? O svemu što je bitno odlučuje DPS, a SDP samo izigrava nekog statistu koji izvršava režiserske želje DPS. SDP kao rezervni tim DPS. Potpuno neautentična partija. Imala je vrijednost dok je Rakčević bio u njoj aktivan, a nakon što su ispali iz parlamenta pretvorili su se u neku vrstu oružja DPS borbe protiv LSCG. Praktično su usisali dio LSCG članstva i kontrolišu ga uz pomoć DPS finansija. Vjerovatno zbog toga i dalje postoje.
    Ovo je priča onih koji su "sigurno" bili liberali početkom devedesetih, bio ima "simpatičan" SDP dok je bio Žarko predsjednik, prije 4 godine "glasali" za Meda, mada se bojim da su uvijek bili i ostali ono što jesu...
    Poštedi me bože takvih simpatija...i analiza koje se svode na jednu rečenicu o razlogu postojanja treće najjače partije u CG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Velika Jamerika je imala PREDSJEDNIKA,
    jednog od NAJVECIH u invalidska kolica,
    nijesu zdrave te VASHE PREDRASUDE i taj ZOR CRNOGORSKI je odvratan za civilizovane ljude.
    Dobro,..nisi me udostojio bilo kakvog odgovora na moje nedavno obraćanje tebi, ali i odbijanje da se odgovori je sasvim legitiman odgovor i kao takav primam to k znanju...Žao mi je samo što ti se izgleda lično uvažavanje završava tamo gdje počinju razlike. Ja ću i pored toga o Milovanu misliti što sam mislio i prije.

Polemisao bih s tvojim stavom jer je on komentar jedne istine koju sam ja prvi ovdje iznio i to kao nešto što sam tek samo prenio računajući da je ovdje to većini poznato. Ja sam taj koji je podsjetio da je nečija pojava vrlo bitna za izborni rezultat dotičnog o kome god da je riječ. Nije najbitnija, ali jeste vrlo bitna. Pa zbog toga hoću da ti odgovorim na ovo o Ruzveltu.
    Čitave agencije širom svijeta zarađuju milione na tome da poboljšaju "pojavu" svojih kandidata.
    Tačno je da je Ruzvelt bio predsjednik. Ali je takođe tačno da je na to mjesto kao jedan od velikih američkih govornika izabran u - eri radija i štampe . I to u vrijeme stravičnih posledica ekonomske krize. Prije toga je bio guverner države Njujork i u toku mandata je postao invalid.
    Televizija (koja se početkom 60.-ih tek probijala) je prvog Kenedija dovela na vlast a samo par dana prije završne debate Nikson (njegov protivkandidat) je vodio ubjedljivo po svim anketama. Ostao je kuriozitet da je posle prve predsjedničke završne TV debate bilo više onih koji su na pitanje "koji je kandidat na vas ostavio bolje mišljenje" među onima koji su tu debatu pratili preko radija odgovorili - Nikson. (!)
    Svako ko se bavi političkim marketingom će ti reći da danas Ruzvelt nikada ne bi pobijedio na izborima. Reći će ti da recimo genijalni Stiven Hoking nikada ne bi mogao postati uspješan politički lider. Klintona i Obamu na vlast je doveo nevjerovatan dar pojave (kombinovan izuzetnim govorništvom) koje vas ne ostavlja ravnodušnim. Buš je dobio izbore zato što je Keri izgledao kao mlakonja, a prvi put (2000.) izbore je dobio zapravo Gor ali je zbog komplikovanog izbornog sistema ispalo da Amerikanci hoće Buša. o tome je snimljen i odličan film sa Kevinom Spejsijem.
    Marketinške agencije su došle u CG 1997. po instrukciji specijalno poslatih savjetnika SAD jer je trebalo od Đukanovića napraviti čovjeka za koga će birači reći upravo - "takav nam treba". Momir je na svojim posterima izgledao ko da prodaje karte na željezničkoj stanici negdje na Uralu.
    Takođe, svi zaboravljaju da je francuska marketinška agencija radila propagandu srpske koalicije "Zajedno" 1996. i prvo što su tražili jeste da Vuk Drašković uredi svoju do tada raščupanu i zapuštenu bradu. Sam je govorio da se morao žrtvovati, iako je volio tu svoju ležernu bradu. Ipak dok god se drži politike ne pomišlja više da zapušta bradu. No nije sve ni u pojavi...
    Ima jedna izreka koja postoji u svijetu marketinških agencija i to ne samo onih koje se bave političkim marketingom već i komercijalnim. Oni kažu "mi smo postigli tek potpuni uspjeh samo ukoliko smo učinili da bi našeg kandidata velika većina žena rado povela u krevet a muškarci živo željeli da s njim sjednu i popiju pivo".
    Uostalom čitav život se i svodi na šou-biznis. Iza svega samo stoji tek neki novac koji neko investira da bi zaradio više.
    Last edited by El Re; 15-05-10 at 14:08.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Znaci,

posle gledanja emisije PREVRAT '89,

ja se i dalje cudu cudim kako izbori unose toliku frku, kad su svi ovi protivnici tada bili zajedno, ima na snimke, dokumentovano;

kad su nabrajali podrsku radnika preko 15 fabrika, od kojih danas ni jedna ili ne postoji ili je u procesu gasenja;

mozda sam ja debil nepretvorni, koji ne razumije neke stvari;

al najvise ne razumijem ovoliko rasprave ko treba da bude na celo pogdorice, od ljudi koji su nekad zajedno stolice grijali, iste skole ucili, istu ideologiju proucavali...

Neka nam je sa srecom svima....
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by nihil View Post
    Imaju istorijsku sansu u podgorici da okrenu ledja dps-u i to je nesto sto sanjam.
    Nazalost mislim da nece imati hrabrosti da ucine zaokret i speru sa sebe miris mugosin.
    Zdravi miris mugosin.:burp:
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    Znaci,

posle gledanja emisije PREVRAT '89,

ja se i dalje cudu cudim kako izbori unose toliku frku, kad su svi ovi protivnici tada bili zajedno, ima na snimke, dokumentovano;

kad su nabrajali podrsku radnika preko 15 fabrika, od kojih danas ni jedna ili ne postoji ili je u procesu gasenja;

mozda sam ja debil nepretvorni, koji ne razumije neke stvari;

al najvise ne razumijem ovoliko rasprave ko treba da bude na celo pogdorice, od ljudi koji su nekad zajedno stolice grijali, iste skole ucili, istu ideologiju proucavali...

Neka nam je sa srecom svima....
    Upravo o tome i govorim ljudima koji tako lako pristaju da se s njima manipuliše...Ipak, najsmješnije mi je bilo kada sam vidio da je i Aco Đukanović zapravo jedan od najzaslužnijih za AB revoluciju te nesretne 1989. To zaista priznajem nisam znao dok ga nisam vidio na onim snimcima kako čita govore o lopovskoj vlasti. Svi su oni tu. Gdje god se okreneš. Prisutni na svim stranama... Čak i oni što su svrgnuti 1989., našli su mjesto u novom poretku stvari i svi su aktivni osim onih koji su se preselili na nebo silom biologije. ..Svi su tu i mi s njima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Imaju istorijsku sansu u podgorici da okrenu ledja dps-u i to je nesto sto sanjam.
    Nazalost mislim da nece imati hrabrosti da ucine zaokret i speru sa sebe miris mugosin.
    Zdravi miris mugosin.:burp:

Mislim da bi vam matematika često bila od velike pomoći.
    SDP danas sa opozicijom u Skupštini CG sa svojih 9 poslanika ima "istorijsku" šansu da svaki dan pošalje DPS u opoziciju na mnogo ozbiljnijem nivou nego što je su lokalni izbori, makar bili oni na opštinskom nivou. Što se tiče aktuelnog gradonačelnika, mislim da je on dobro sebi zatvorio vrata za podršku od strane SDP-a za naredni mandat ako se mi budemo pitali.

Thanks Thanks Given 
    4,322
    Thanks Thanks Received 
    8,338
    Thanked in
    3,178 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Mislim da bi vam matematika često bila od velike pomoći.
    SDP danas sa opozicijom u Skupštini CG sa svojih 9 poslanika ima "istorijsku" šansu da svaki dan pošalje DPS u opoziciju na mnogo ozbiljnijem nivou nego što je su lokalni izbori, makar bili oni na opštinskom nivou. Što se tiče aktuelnog gradonačelnika, mislim da je on dobro sebi zatvorio vrata za podršku od strane SDP-a za naredni mandat ako se mi budemo pitali.
    Pa što ne uradite to?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Pa što ne uradite to?
    Što su s druge strane, (izuzev par vrlo korektih ljudi iz SNP-a, Gošović, Damjanović, Šćekić) ljudi koji su preveliki avanturisti i imaju baš dosta putera na glavi (od Koče pa redom).
    Uostalom DPS je na smjernicama EU i NATO inegracijama, a i sa njima smo dobili prošle izbore pa ne bi bilo korektno da se ponašamo na taj način.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako su se ufurali SDP-ovci, postali ste gori od opozicije, evo ja bih prije glasao opoziciju kad bi doslo vrijeme nego SDP.
    zar zaista mislite da imate npr u podgorici nekih 20% glasaca, buhahahahaahhahahahaahahhhahhaha
    :)

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

kako su se ufurali SDP-ovci, postali ste gori od opozicije, evo ja bih prije glasao opoziciju kad bi doslo vrijeme nego SDP.
    zar zaista mislite da imate npr u podgorici nekih 20% glasaca, buhahahahaahhahahahaahahhhahhaha
    Imace manje ali ce biti tas na vagi. Sto ce bit kao da su najaca partija.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne, ali mi je miliji svaki od makar 5 glasova koje dobijemo zbog toga što ljudi kažu da će glasat za nekoga zbog gluposti tipa čiste prošlosti, poštenih i vrijdnih ljudi na listi i dobrog nosioca liste, no tvojih 40.000 koji će se dobit zahvaljujući asfaltu, stanovima za penzionere, brašnu, socijalnoj pomoći, zapošljavanju i tome slično. Bitan je kvalitet a ne kvantitet, a izaći će naša priča na zelenu granu. Comprende?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

tj. Kiselo je grozdje...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Imace manje ali ce biti tas na vagi. Sto ce bit kao da su najaca partija.
    dps ce osvojiti 50+1 i sta onda
    :)

Thanks Thanks Given 
    4,322
    Thanks Thanks Received 
    8,338
    Thanked in
    3,178 Posts

dps ce osvojiti 50+1 i sta onda
    Ili neće

Page 21 of 88 FirstFirst ... 111718192021222324253171 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)