Karace ih Nebojsa Milic, covjek me odusevljava!![]()
Karace ih Nebojsa Milic, covjek me odusevljava!![]()
Primorac dupla sansa, 2.10 u Olimp. Uzmite pare![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
ne znam jel moguce da pro recco opet odigra onako slabo kao sinoc, ali znam da ce morati i oni dobro da se pomuce, vise nego protiv partizana, jer primorac sigurno nece imati samo jednog igraca u napadu koji smije i zna sutirati. nadam se samo da ce sudjenje biti na nekom prihvatljivom nivou. greska-dvije je u granicama normalnog, dok ne pocne sa nekim navlacenjem.
vjerovatno se opet moze ocekivat po 13-14 iskljucenja sa obje strane
PRIMORAC
![]()
DICIOTTO
Mislim da je svakoga vise strah sudija nego Recca.
Suspendovan sudija koji je ponistio gol Juga:
http://www.sportnet.hr/vijesti/39722...-grubo-ostecen
Suci, koji su na momente djelovali izgubljeno, su tijekom cijele utakmice imali dosta čudnih odluka podjednako protiv obje ekipe pa se s te strane ne može nitko žaliti, ali Jug je definitivno oštećen za nepriznati gol koji je bio čist ko suza i za treće isključenje Bušlje (možda ja nisam dobro vidio ali nemam pojma zašto je isključen). Ne treba u tom golu i tom isključenju tražit opravdanje za poraz Juga. Pobijedio je Primorac i to je to. Ne bi bilo nezasluženo niti da je Jug dobio. Utakmica je bila jedna od boljih koje sam u cijelom životu gledao. Suci su je malo us*ali svojim čudnim odlukama, ali sve u svemu još se dugo neće gledat ovakva utakmica.
Primorcu će trebati da igra barem 110% da bi dobio Recca i suce koji će, siguran sam, navlačiti za domaćina. Ja im to od srca želim jer taj Recco ne mogu smislit.
I ubuduće bih zabranio Pro Reccu domaćinstva F4 sve dok ne daju debelu novčanu garanciju da će organizacija turnira biti na najvišoj mogućoj razini. Sramota je da su igrači Juga morali taksijima sa aerodroma do hotela gdje su čekali od 10 do 14 sati da bi mogli ući u sobe, a na koncu nisu dobili ni autobus za odlazak na trening. Još je veća sramota da su se poslije utakmice sa bazena u hotel vraćali u fortirnim ogrtačima jer su pokradeni. Pose*em im se na Napulj.:mad:
I TV prenos je bio krajnje profesionalan![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
da, tv prenos, ja ne znam jel samo ja nisam primjetio, ili nigdje nikakvih statisdtickih podataka nije bilo, koliko ko iskljucenja ima i tome slicno. prenosi u reziji rtcg su za klasu bolji
Vidjelo se da Partizan uopste nije ni zasluzio da bude na f4.
Reko iako je igrao ispod svog nivoa razbio je Partizan, totalno ih je nadigrao(izuzev prve cetvrtine)
Partizan je samo imao srece u zrijebu...Jadran je recimo mnogo bolji tim od Partizana a nije na f4 zahvaljujuci zrijebu.
Nervira me malo sad sto Elvis izgovara kako mu se gadi taj sport i slicno....hm pa nije on jedini koji je osjetio krvio sudjenje na svojoj kozi![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
A toga sam i ja svjestan mada vjeruem da mogu do pobjedeMoram se nadat....
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Zašto te to nervira? Elvis je profesionalac koji živi od ovoga što radi. Činjenica je da je sudac utjecao na rezultat a Elvis kao trener kluba mora reagirati. Njegove riječi nisu bile u takvom kontekstu da mu se gadi vaterpolo kao igra, nego da mu se gadi koga sve dovode da sudi takve utakmice kakve su F4. Usporedimo li to sa nogometom, to je kao da finale Lige prvaka sudi neki sudac iz, šta ja znam, crnogorske druge lige, mada je Koganov kao nekakav Olimpijski sudac (ko ga je imenovao vrana mu oči popila). Iste bi ovakve reakcije bile i sa klupe Primorca da je bilo obrnuto.![]()
Last edited by bracodubrovnik; 15-05-10 at 17:21.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
A peterac?
ima li se dje gledat?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks