Odose 2 busa![]()
Primorcu od srca sva sreca u napoli.
Navijam za vas. Da pobijedite Juga u finalu![]()
Odose 2 busa![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Donesite taj pehar.
Bijo si poziw koi se neodbija
Release Yourself
ok, vase shvatanje, a za to da su po BG-u lomili auta a u Dubrovnik ne, to tek batalite... mislim da su u svakom slucaju crnogorskom narodu srbi bili uvjek najblizi, bratski narod, i za vrijeme Njegosa koji nas je sve smatrao kad 1 narod... nego bataljujem sad tu pricu da ne idemo u offtopic vise...
Po meni Partizan ima najbolji tim ove sezone i samo ukoliko sudije ne budu previse na strani domacina ima najbolje sanse da postane prvak evrope po 7. put...![]()
dzizs krajst
![]()
Ajde da se kladimo da ocemoMoguce da dodjem na ovaj plivacki miting 22 i 23 maja, rodjak mi pliva za Jadran.
Ja vam pozeljela da prodjete u finale, eee a ti tako. Edit: Aooo ja tek sad vidim da se sastaju danas Primorac - Jug, bice tesko, ali ipak navijam za Primorac
Moze li mi neko, izvinjavam se da se sad ne vracam unazad, postaviti tacne termine utakmica? Fala vam.
Last edited by montenegrina; 14-05-10 at 07:22.
E pa da vidimo sto ce se cinjet danas
Utakmice su u 18.00 ( primorac - jug) i u 20.00 ( recco - partizan)
Srecno nasima!!!
Please alowe me to introduce myself.......
Ustvari je obrnuto, Recco - Partizan je u 18.00 a P-J je u 20.00 (HRT2)
Inače jako teško za prognozu, Partizan je odličan i da se kojim slučajem ne igra u Italiji po meni bi čak oni imali blagu prednost u odnosu na Recco. Imam veliko poštovanje za Milanovića još iz vremena centarskih dana u partizanu i u repki bivše države ali i isto tako prema partizanovoj vaterpolo školi koja je uvijek bila među najjačima na prostorima ex.Yu. Sa druge strane za Recco iskreno nemam nikakvog poštovanja jer mi se jednostavno zgadilo da klub može imati toliko novaca i pokupovati sve živo šta se nudi na tržištu, dok 90% ostalih klubova grca u dugovima i problemima zato nikad neću navijati za Recco bez obzira protiv koga igrali. Isto tako ovu godinu nisu ni nešto impresivni u svojoj ligi jer su izgubili već 2 derbija, protiv Savone i Brescie ali ipak neka nas to ne zavara jer ipak igraju skoro doma i neće oni tek tako propustiti tu priliku.
Što se tiče druge utakmice tu skoro sve znamo, obje odlične momčadi koje obje respektiram i iako ću navijati za Jug mislim da oni nemaju onu težinu od prošlih godina kad su svoje protivnike doslovno mljeli - kad si ušao u njihovu mašinu nema više spasa. Ovu godinu su mi malo bljeđi ali ipak su oni klasa i na "dobar dan" mogu pobijediti bilo koju momčad u evropi. Primorac - odličan ,iako su nekoliko zadnjih utakmica izgubili ipak izgleda da je to bilo podređeno ovom natjecanju. Vidit ćemo kako će se pokazati danas iako je jako jako teško odbraniti naslov, teže nego ga osvojiti. Uglavnom, u današnjoj utakmici neka pobijedi bolji i tko to bude više zaslužio.
Poz iz Napolija
P r i m o r a c
moze li jedna majica kluba (napolija) dajem pare kad dodjes![]()
ako vec jadran nije prosao nek osvoji partizan![]()
Ima li ko link za utakmicu...
#fakenews
hahaha nemas sto gledati igra se viktorija Par 4-0
edit nijesam gledao grdje i nerazgovetnije grafike odavno !
partizan vodi 4:2 na poluvremenu. pocela kradja, prvo dosudjen nepostojeci kontra faul i iskljucenje koroliji, a onda ponisten regularan gol vujasinovicu. sreca pa partizan igra odlicno, a pro recco je presmijesan s ovom igrom, tako da sudije za sad ne mogu previse pomoci reccu (ako nastave ovako da igraju naravno)...
<--- leuk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks