Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Izvor: Elmundodeportivo.Dovoljno receno
Pazite sad, neko ko je uradio OVO:
i trebao da dobije Oskara za glavnu musku ulogu i par meceva suspenzije, nasao se "pozvanim" da prica o tome kako se "Real provlaci" i kako "Real ima srece":
http://www.goal.com/en/news/12/spain...en-lucky-this-
Jos jedan u nizu igraca Barse kog drma "sindrom Laporta" i koji opet iznova dokazuje onu teoriju da ludski kvaliteti i velicina cesto, NAZALOST, ne idu sa fudbalskom vjestinom i umijecem :roll: Steta, mislio sam da su ovakve budalastine i izlivi kompleksa i frustracije rezervisani za neke druge igrace Barse prije nego za Cavija, ali...
Il calcio sono io...
Il calcio sono io...
Ćavi se očito plaši zadnjeg meča.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Madrid has been lucky in many games, but they found the luck they were looking for,
i to znaci da su se provlacili?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Another ne čitaj između redova!Real JESTE imao sreće ove godine u dosta mečeva, ali i sreću treba zaslužit.
A ovo za Ture sam svjestan da je ludački igrač. Ja ga ne bih prodao nikad, igrao bi mi u prvih 11 i prije Busketsa i prije Keite, ali je očigledno da će otić iz Barselone na ljeto. providno je, Pep ga ove godine skoro nije ni koristio, bez kad je morao, zbog povreda drugih igrača.
Ovo sam i očekivao od Ćavija , previše ima arogantnu facu , za onako nazovi mirnu osobu.
Bar je jedan trofej evropski dosao u Madrid![]()
Pa i ovaj drugi "ušati" je u Madrid trenutnoSamo će njega ponijet Inter ili Bajern!
Nauci da citas i tumacis prosto napisano:
Cinjenica je da Cavi, u situaciji u kojoj je njegov tim na korak do osvajanja titule i postizanja rekorda, nalazi za shodno da prica o "sreci" Real Madrida.Dakle, njegov tim je prvi, NIKO ga ne provocira niti izjavluje nesto dislutabilno o Barsi (iz tabora Reala), 1 pobjeda na domacem terenu ih dijeli od titule - a on I DALJE prica o "sreci" Real Madrida u poedinim mecevima...
Inace, nije mu ovo prvi put.Evo, posle ispadanja u LS od INTERA, on se OPET nasao "pozvanim" da prica o REAL MADRIDU?!?:
http://www.goal.com/en/news/12/spain...fering-but-now
Ako to nie kompleks i frustracija, ne znam sta jeste
Ko ne moze da se pomiri sa istinom, najlakse je prevazilazi tako sto zacepi usi
Inace, buduci da si ti jedan od likova ovdje od kojih se apsolutno NISTA pametno i svrsishodno ne moze procitati - tvoji "komentari", narocito oni u kojima repliciras meni, iskljucivo imaju srhu da mi izmame osmijeh na lice![]()
To jeste istina, ali zasto se Cavi sada opet nasao da komentarise Realovu "srecu", kao da je njegov tim nije imao (i srecu i pomoc sudija)?I sta ce mu to da komentarise REAL nakon ispadanja od INTERA?Kapiras sta hocu da kazem?
Il calcio sono io...
mozda covjek odgovara na pitanja novinara, ne vjerujem da izadje ujutro ispred kuce i onda krene da prica o realu
Cesc Fabregas na ljeto će ponovno igrati s Messijem s kojim je igrao kao junior u istoj generaciji. Veliki prijatelji će opet u Barceloni obnoviti prijateljstvo vrijedno 40 milijuna eura. Naime, toliko će Barca platiti Arsenalu za španjolskog reprezentativca uz dodatak Yaye Tourea koji po transfermarkt.de stranici vrijedi 18 milijuna eura. Fabregas bi za katalonsku momčad potpisao na četiri godine, a po pisanju El Mundo Deportiva transfer je riješena stvar. Cesc je izrazio želju za povratak u matični klub, a ni sadašnji trener Arsene Wenger nije ga uspio uvjeriti u ostanak
Zivis u zabludi, i to ogromnoj, buduci da imam jedno ime, jedan nadimak i jedan nalog![]()
A iz ovoga se da naslutiti da osjecas neopisivu mrznju prema ljudima sa vise nadimaka (ili imena, whatever).Mogu zamisliti kako samo mrzis Z.K.Van Dama, ili Luis Felipe Madeira Skolari Figa :lolblue: To je bolest, you know?
Ja ne vrijedjam nikog, ukoliko to jos nisi ukapirao, najbolje je da moje postove pocnes da citas po 2-3 puta, dok si jos na vrijemepogledaj malo kad imaš komp i net što znači sindrom dvojne ličnosti, pa kad to regulišeš vrati se da vrijeđaš po forumu!!![]()
Il calcio sono io...
Il calcio sono io...
Evo se i Arsavin kune da on i Klisi na ljeto idu u Barsu i da je sve dogovoreno.Vele da je i Vilja izvjestan,sad i Fabregas.Kazu da ce da potpise i Svarceneger
Edit:
Aršavin: Na ljeto prelazim u Barsu
Napadač Arsenala, Andrej Aršavin tvrdi da će na ljeto napustiti taj klub i da će preći u Barselonu.
Ruski internacionalac je nedavno izjavio kako bi svakom igraču bila čast da igra za katalonskog giganta. Aršavin je još dodao kako će se njemu pridružiti i Gael Kliši, tako da će se obojica na ljeto pridružiti Barseloni.
- Prelazim u Barselonu na ljeto. Oduvijek sam sanjao da odem u Španiju i igram za najbolji tim na svijetu. Bili su nesigurni kada sam igrao u ruskoj ligi, ali sada sam ih uvjerio da sam pravi igrač i spremni su za pregovore – jasan je Aršavin.Reklame
Aršavin je dodao kako želi da igra za najbolji tim i smatra da je Barsa trenutno bez konkurencije na svjetskom tronu. On još smatra da će i Kliši da pređe u katalonski tim, pošto i on želi da igra za Katalonce.
- Biće teško izboriti se sa Ćavijem i Inijestom za mjesto u timu, ali takvu konkurenciju želim, nije mi cilj da suviše lako dobijem mjesto u startnoj postavi – zaključio je ruski as.
Edit 2:
Vilja prelazi u Barselonu
Španski mediji tvrde da su se Barselona i Valensija dogovorile povodom transfera Davida Vilje, tako da će španski napadač na ljeto preći u katalonski tim.
Barselona je bila blizu potpisivanja ugovora sa Viljom prošle sezone, ali je dogovor propao. Izgleda da su se sada dva kluba dogovorila i da će Španac pod vođstvom Pepea Gvardiole obući Barselonin dres.Reklame
Đoan Laporta je želio prije izbora za predsjednika Barse, 13. juna, da zaključi dogovor sa Valensijom. Mediji navode kako je transfer vrijedan oko 40 miliona eura, a mogli bi biti uključena i dva igrača katalonskog tima, Hleb i Krkić.
Last edited by Nino_pg; 13-05-10 at 13:08.
Šališ se :P Ali ću reć ako neko ne zna, da je to isto sportsko društvo a to "Regal" je sponzorTako da je to sve pod FC Barcelona...
edit: http://www.goal.com/en/news/10/italy...drid-sooner-or
Zezamo se, nije zabranjenoMada, mogli su izbjeci stavljanje imena sponzora ISPRED imena kluba, to mi je bas ruzno, a cest je slucaj u kosarci...
:mrgreen: Najkonkretnije do sad![]()
Il calcio sono io...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks