Page 13 of 33 FirstFirst ... 39101112131415161723 ... LastLast
Results 301 to 325 of 801

Thread: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Afrika 2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad Case Logic vidi da mu nema Zanetija, ima da poludi...

Mada, nema toga ko nije iznenađen. Ipak je Zaneti imao sezonu iz snova, zaslužio je taj poziv, ovo mu je zadnje svjestko. Maradona ludi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

selektori su definitivno poludjeli
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Ufatila ih groznica sveckog prvenstva. Maradona kao da se sprda sa Arđentinom, mora da se naljutio na Zanetija i Kambjasa jer su pospremili njegovog nasljednika sad u dvomeču Intera i Barse.
    I što bi Dungi da ne zovne Pata. Mada on njega inače slabo zove u reprezentaciju, nije kao da ga je sad izostavio nešto zbog povrede. Da mu nije ovaj jebo ćerku pa je ostavio, or whatwva (Aguero je zato pametan bio). I Domenek, mislilac koji je glup kao ku*ac. Benzema i Nasri su morali da idu, al treba to gledat i ovako - Benzema se kockao kad je prelazio u Real sezonu pred Svjetsko, jer očigledno još nije bio spreman za taj izazov. To nek je nauk njemu i svim mladim igračima, pa nek trče za parama i slavom prije vremena. Mislim, odbit Real Madrid je ludilo, al poslije nema kukanja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu da vjerujem da Zanetti i Cambiasso ne igraju...

Dosad nijesam pricao o tome jer sam mislio da je to dogovor izmedju kluba i Maradone..Da se ne bi pritisak pravio i da rastereceno igraju..

Ja ne vjerujem..

Ovo nije istina.

Cambiasso koji razbija vec godinama najbolji zadnji vezni na svijetu...O Zanettiju ne treba trositi rijeci. Covjek koji je spakovao sve najvece igrace u dzep. Covjek koji se posrao na Messija...

Ne vjerujem.

Mora da je sala.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Proša je prvi april. Mora da je neka droga.

Srbija može daleko, igraju srcem, imaju odličnu odbranu, nezgodna krila i onu lampu od Žigića. I naravno, tu je Antić.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Odlicna vijest
    (Za Nigeriju, Grcku i Koreju)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Srbija može daleko, igraju srcem, imaju odličnu odbranu, nezgodna krila i onu lampu od Žigića. I naravno, tu je Antić.
    Srbija ima veliku sansu da napravi najveci rezultat otkako je SRJ, SCG...
    Imaju odlicne igrace, a ovaj put imaju i trenera koji zna sta hoce i kako do toga doci
    Raspored im ide na ruku, ako u grupi budu bolji od Njemacke ni polufinale nije daleko, u 1/8 finala bi igrali sa Alzir/Slovenija/USA - lagano, a onda u borbi za polufinale Argentina/Francuska/Meksiko - nije nemoguce to proci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovaj Dunga je lud, ubit ce ga neko... shto se tiche Maradone, ko zna u kakvom stanju je sastavlja ovu listu, svaka chast ljudima koji su izabrali ovo dvoje da budu treneri Brazila i Argentine
    OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene Dunga i nije nešto posebno iznenadio. Maradona je šampion iznenađenja! Nemoguće je i što Kasano nije pozvan! Ima stvarno nevjerovatnih stvari što se tiče spiskova. Skoro svaka selekcija ima poneko iznenađenje. Po meni je iznenađenje i to što Nistelroj nije pozvan.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

brazil, argentina i francuska sa potencijalom da osvoje titulu prosuće se zahvaljujući selektorima.. :hammer: takve velesile fudbalske..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Najjace kasana i mikolija da zovne ona dva gnjileza sto su krali paradajz sa pjace ka djeca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedino spanci i englezi imaju normalne sastave.Ostalo budi bog s nama.Italijani i dalje furaju momke iz 70-ih,brazilci bez pata i dinha(koji je imao bolju sezonu od svih brazilaca sem maikona,lusia i cezara)sa baptistom koji je cijele sezone igrao domine sa rominim rezervnim golmanom dok su ovi jurili inter,maradona sampion as ever,domenek nostradamus,cudi me da riberija nije izbacio...Kako ce kapelo sve da ih pospremi niste svjesni
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Lipi je isto mogao malo manje da kaki, osim ovih krupnijih napadača je zvao samo Di Natalea i Rosija, koji ne znam kako je tu upao prije Mikolija.
    Mada za njih me već briga, što se prije spakuju, to bolje.

Ali Maradona... Primjera radi, Domenek nije zvao Benzemu, iz razloga što je rezerva, a ovaj zove tamo nekog Bolatija, koji ni u Fiorentini ne igra, dok izostavlja igrače koji su iznijeli sezonu tima koji može da osvoji tri trofeja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Benzema nije pozvan! Napadači koji su pozvani su: Govou, Ribery, Anelka, Henry, Gignac, Cisse, Valbuena, Ben Arfa i Briand. Moga je i beznema da ebe oca!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad je mogao i ovaj indijanac iz panatinaikosa naravno da je mogao i benzema,kao i nasri.Ali to ti je to.Kad imas ludog trenera dzabe ti je sve
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znači ni Pato nije pozvan? Ili je to neko greškom napisao?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Jel moguce da je Maradona ovo uradio!? Neka ga, isprdjece odmah! Sto se tice Brazila, krivo mi je sto nema Ronaldinja i Pata, ajde Pato je bio povrijedjen, i nije trenutno u formi, svi pljuju Dungu, ali je napravio jaku i cvrstu ekipu, totalno drugaciji Brazil nego sto smo navikli da gledamo. Imao je uspjeh do sada sa ovom ekipom i ovim stilom, vidjecemo sto ce biti, ali mana ove ekipe je Kaka, nije ni 20 posto igraca kao sto je bio u Milanu, a Dunga na njemu gradi igru! Spanija je po meni glavni favorit, ali navijamo za komsije!

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Znači ni Pato nije pozvan? Ili je to neko greškom napisao?
    nije, mada odavno je povrijeđen i pitanje u kakvoj je formi.. ali benzema, nasri, zaneti, kambijaso.. za nevjerovat!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Ja mogu.Kad ti je trener nashmrkani debil,sve je moguce.

Quote Originally Posted by CaseLogic
    Cambiasso koji razbija vec godinama najbolji zadnji vezni na svijetu...O Zanettiju ne treba trositi rijeci. Covjek koji je spakovao sve najvece igrace u dzep. Covjek koji se posrao na Messija...

Ne vjerujem.

Mora da je sala.
    Mislim da je to shto je uhapsio Messija presudilo da se ne nadje u reprezentaciji.Procijeni sam...

Shto se tiche Brazila,Pato je povrijedjen i zaista nije u formi,a i imace kad.Ronalda i Adriana neka je izostavio,debeli penzioneri i pjanice ama bash nishta nemaju da trazhe na Svjetskom.Ronaldinho je jedina greshka,morao je njega da pozove.Mislim,pozvao je Robinha,morao je onda vala i ovog.A i valjao bi mu jedan kreativni trequartista kao Ronaldinho u ovoj mesarskoj sredini.

Nasrija zaista ne vidim u Francuskoj nikako.Tulalan-Gurkuf-Riberi-Maluda sredina.Francuzi igraju po krilima,ne treba im nishta profil igraca kao Nasri.Benzema je van forme,kao i Pato.
    Last edited by Recordare88; 12-05-10 at 13:22.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Govou, Ribery, Anelka, Henry, Gignac, Cisse, Valbuena, Ben Arfa i Briand

Izvini, al liše Anjelke, ni ostatak nije baš u neko formi. Govu trči ka muva, Riberi je pao sa formom zbog povreda i skandala, Anri rukometaš ne zapinje, a ovi ostali samo nek su zdravo al ne znam na osnovu čega su bolji od Benzeme. Momak se jeste loše snašao u Realu, al je i kao takav doktor fudbala za ove.

Pata inače Dunga nije zvao od početka, tako da nije u pitanju forma il povreda. Za ROnaldinja kapiram, neće ga možda zbog atmosfere(zubo sigurno ne bi bio miran da sjedi na klupi).

Lippi ipak ima neki kredit, osvojeno SP, pa mu se moeže da ne zove Mikolija i Kasana. Al ona sredina, pa đe naše Gatuza da mi je znat. Il Zambrotu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Lamelash View Post
    Od kad se u Crnoj Gori koristi izraz ,,repka"?

ja ga ne koristim u govoru nego eto mrsko mi bilo pisat punu rijec, reprezentacija, pa da skratim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Govou, Ribery, Anelka, Henry, Gignac, Cisse, Valbuena, Ben Arfa i Briand

Izvini, al liše Anjelke, ni ostatak nije baš u neko formi. Govu trči ka muva, Riberi je pao sa formom zbog povreda i skandala, Anri rukometaš ne zapinje, a ovi ostali samo nek su zdravo al ne znam na osnovu čega su bolji od Benzeme. Momak se jeste loše snašao u Realu, al je i kao takav doktor fudbala za ove.

Pata inače Dunga nije zvao od početka, tako da nije u pitanju forma il povreda. Za ROnaldinja kapiram, neće ga možda zbog atmosfere(zubo sigurno ne bi bio miran da sjedi na klupi).

Lippi ipak ima neki kredit, osvojeno SP, pa mu se moeže da ne zove Mikolija i Kasana. Al ona sredina, pa đe naše Gatuza da mi je znat. Il Zambrotu.
    Gignac je u odlicnoj formi,koliko ja znam.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Selektori su ozbiljni ljudi i pozivaju fudbalere koji najviše odgovaraju njihovim idejama. Osim Maradone, koji nije ozbiljan čovjek, i čiji kriterijumi nisu baš najjasniji.

Svjetsko nije NBA All Star zajebancija, nije entertainment event, i timovi se ne biraju na referendumima i po nekakvim "zaslugama". Čak ni igra u klubu nije presudna - u reprezentaciji se igra sa drugim saigračima, drugim trenerom, u drugom sistemu i protiv drugih protivnika. Biraju se fudbaleri koji se u to najbolje uklapaju, simple as that.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sve vise sam siguran u pobjedu engleza, od ostalih favorita sledece:
    francuska - retardiran trener, ne moze ga osvojit, glavu bi dao...
    argentina - koga je sve izostavio, lud kao i ovaj gore navedeni, imaju tehnicare al ce im neko kao Kapelo postavit taktiku i naprdjet ih lagano...
    italija - sve vise se ugledaju na Milan, klub penzionera... pored zivih i zdravih Kasana i Mikolija njima igra Borielo!!!
    brazil - cudan izbor trenera, al po meni imaju sansi... nije Dunga budala ko ovi ostali... gledacemo 1. put ocigledno neku drugu igru brazila, ko zna kako ce to funkcionisati...
    spanija - mislim da im jednostavno nije sudjeno da osvoje, pogotovo kad su u ulozi favorita... mozda ako nekako preporode toresa

od ekipa koje ce po meni doci daleko al ipak tesko da mogu osvojiti, tu su holandija, portugal i nadam se Srbija

po meni glavni favoriti Engleska, Spanija i Brazil al nemojte da zaboravite na njemce

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

maradona mora da ima neki poremecaj....ne pozvati ovakve igrache...ali msm da je kod maradone jedan od faktora za zvanje je da li je igrach igrao u boku ili ne.....

Page 13 of 33 FirstFirst ... 39101112131415161723 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)