Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić
„Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....
Ne izlazim na glasanje
OSCAR, moze jedno pitanje...
U slucaju DPS 28, Bolja Podgorica 25, SDP 4, sa kim vi idete?
Release Yourself
Ovakok kako si napisao ,,Bolja Crna Gora" bi odnijela ubedljivu pobjedu jer samo SNP ima 24 mandata a preostalih 11 stranaka po tvom poisanju 0!!
Ne postoji SNP, postoji ,,Bolja Crna Gora".
Jedino što mogu reći važi i dalje.Veoma je gusto, DPS je skoro u beznačajnoj podršci a SDP kako sada stvari stoji i dalje na granici!
Ako uđe SDP u parlament Podgorici odlučivaće o vlasti!
Makljaža u svim djelovima Podgorice od strane ,,Bolje Crne Gore" se nastavlja...samo strogi centar i ,,Preko Morače" imaju prednost od nekoliko procenata...mislim da će uskoro i ta anketa.
Postoji mnogo neodlučnih ili apstinenata tako da će tih 10-15% građana koji će na kraju sigurno izaći na izbore i odlučiti pobjednika...
Lično bih volio da SDP uđe u parlament i da uđe u postizbornu koaliciju sa DPS-om.Ubjeđen sam da bi ,,osveta" SDP-a prema Mugoši koji ih je tako drsko potcjenio dajući im mrvice bila do sada nezapamćenja .
Naravno mi sa strane koji nijesmo dio vladajućek folklora bi uživali u još jednom pozorišnom komadu:,,Osveta ponižene i uvrijeđene žene"!
Libertas
ovo nijesma ja rekao nego novine, i ima tacno agencija koja je radila... a to sto ti pricas evo vec danima niko ne objavljuje...
gledaj otvoreno brate, pa nemoguce je da ``medjunarodna koalicija`` osvoji vlast, ali to je ravno nucnoj fantasticvi, isto kao sto je nemoguce SDP da ne udje u parlament
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Mislim da neće biti klasičan miting tako da nema potrebe za dozvolom.Ovdje se samo probaju nezavisni intelektualci, profesori i oostali koliko im je stalo do nezavisnosti i slobode.Naravno da svi znamo koji će profesori doći ali za vašu informaciju biće velikih IZNENAĐENJA, posebno za veljecrnogorce jer će neki od njihovih idola biti ispred spomenika!
Libertas
Ozbiljno sad Oscare, je li vama kampanju radi neko iz Nove ili PzP?
http://www.youtube.com/user/SDPCG#p/u/5/DrKAcQOsX0s
moja prva i jedina asocijacija na ovaj spot je : "Štetočine"
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
vala OSCARE trerbali ste to osmisliti kao četnici i reformatori iz Bolje Crne Gore. u bijele košulje... u istragu Crne Gore... u osvetu... na svadbu... u klanje nas Crnolatinaša i Dukljana... u mobu ali neđe u kancelariji... njihova kampanja je tako freška. tako nova. tako tehnološka. so 21st century man... so 21st century... a i DPS... evropski... opet oriđinali samo takvi... baš kampanja za mlade ljude.
Vidim ja da neki tačno više neće oblačit bijelih košulja...
She is only here to annoy herself!
kakve košulje nosi DPS? da ne zaboravimo ko ima najbolje marke... inače evo me danas u bijeloj košulji...
Last edited by Pirun; 11-05-10 at 14:03.
PC NEN: Posljednji update: 11. May 2010, 11:51
Damar: Za DPS u Podgorici bi glasalo 48,3
Prema najnovijem istraživanju javnog mnjenja agencije Damar, na uzorku od 1000 ispitanika, na lokalnim izborima zakazanim za 23. maj, u Podgorici bi za koaliciju DPS-a, Liberalne i Bošnjačke stranke glasalo bi 48,3 odsto građana, za opozicionu koaliciju 42,2, a za SDP 6,5 odsto građana, prenosi Pobjeda.
-----------------------------------------------------------------------
Moram da priznam da sam iznenađen ovako dobrom prognozom za tu bjelašku koaliciju. Čak i uz sinergetski efekat i minimalno prosipanje glasova ovo je neočekivano dobar rezultat za njih.
Kakogod bilo, Damar se do sada pokazao kao prilično relevantan i pored svih rezervi ovo valja uzeti ozbiljno. No, moram reći da ja i dalje vjerujem da će se prostor statističke greške kretati prije na štetu nego u korist opozicije iz ovog Damarovog istraživanja.
Takođe vjerujem da će SDP možda ne puno ali svakao proći nešto bolje nego što su to 6,5%.
Možda ovi izbori i budu interesantniji nego što se to činilo prije 10 dana.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks