Massa, što ne priznaš da ga voliš? Biće ti lakše, ajde...
NJEGA ne možes malo da voliš, da mu zamijeraš, ako oćeš u klub moraš da ga obožavaš, NJEGOVO ime, djelo, rekorde... COMPRENDE?
Massa, što ne priznaš da ga voliš? Biće ti lakše, ajde...
NJEGA ne možes malo da voliš, da mu zamijeraš, ako oćeš u klub moraš da ga obožavaš, NJEGOVO ime, djelo, rekorde... COMPRENDE?
Lažu ljudi što za lafa kažu da se miša i najmanje boji...
LJUDI ne mrzim ga on je stvarno doktor nema price salio sam se .njemu samo treba bobar bolid i sampion je,ali stvarno mislim da ce tesko ici sa ovim bolidom .JA sam zaljubljenik u FERRARI i sta mogu tu.POZDRAV SVIMA I AKO SAM KOGA NALJUTIO NEK MI NE ZAMJERI
Da je ovo napisao neko drugi, moj post bi izlgedao ovako:
NEMAS POJMA.
BOK!
Ali posto si ti u pitanju, onda:
Bolid je bio OK, bilo je tu podijuma i to. ON je htio da vozi, ali nije mogao.
Ross ga je zvao i rekao mu je da vozi za Benz, ne kao prvi vec kao drugi vozac. Znao je da je bolid radjen bez NJEGOVOG prisustva, i znao je da su Ross i Nico radili zajedno. Nije bio siguran da imat najbrzi bolid, znao je da ima jednu od najmanjih plata tamo, ali ON je tu da vozi i da uziva!
Pogledaj ovo:
http://www.dailymotion.com/video/x47...i-tributo_auto
Idem da se napijem ko stoka pogle ovog videa!!!
TAKUMI
Do kad ćeš ti ovako?
Lažu ljudi što za lafa kažu da se miša i najmanje boji...
Da pričam onako kako jeste? Zauvijek![]()
She is only here to annoy herself!
Pa sto mene citaras,ja sam bio ironican
Ne mozes to ljudima utuvit u glavu,a da nije bilo NJEGA ko zna kad bi Ferari vidio titulu,ali su se ponijeli nesojski,mada sto drugo ocekivat' od Italijana...
Ja u F1 uvijek navijam za vozaca,nikad za tim,ali mi je mnogo draze sto vozi u Mercedesu nego u Ferariju,Njemac je Njemac![]()
Last edited by Jakuza; 11-05-10 at 01:01.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Last edited by Fabia_Elegance!; 11-05-10 at 01:06.
TAKUMI
steta sto mi je slaba koneksh, pa sve moram da chekam...
kako se tip naljuti kad mu ode guma nakon jakog kochenja, pa svudje drift, svudje ih kida ka misheve...
edit, gledah spain 96, i madjarsko pushing davnou...![]()
Last edited by Loverclocker; 11-05-10 at 07:15.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Sto se mene tice - *****ISE. Za druge ne znam, mozda i njima.
TAKUMI
Evo samo jedna lijepa slika od ovog vikenda, ima ih jos ali ih moram smanjiti i srediti. Imaju svi vozaci na ovim autima, ima nesto slika sa treninga i sa trke.
e qq.. sto se cini
A voli li ko ovog mrcenog vettela ili ne daj boze webera![]()
Please alowe me to introduce myself.......
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks