View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 216 of 942 FirstFirst ... 116166206212213214215216217218219220226266316716 ... LastLast
Results 5,376 to 5,400 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zadit ce te mi vaterpolo s ovim forumom...pih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

POŠK ide u stečaj! O stečaju bivšeg europskog prvaka pričalo se proteklih dana, a sad je i službeno - na izvanrednoj skupštini kluba odlučeno je da se ide u stečaj.

Račun POŠK-a je četiri godine u višemilijunskoj blokadi pa je klub poslovao preko Udruge Zenta. Međutim, nakon što bivši igrač Joško Kreković nije uspio naplatiti svoj dug od VK POŠK-a (POŠK nema imovinu, Grad mu je ustupio bazen i prostorije) tužio je Udrugu POŠK Zenta i dobio nepravomoćnu presudu. Radi se o 160 tisuća kuna.

"Kamate stalno rastu, tuže nas bivši igrači i treneri, Porezna uprava, dobavljači, hoteli... Tonemo sve dublje i nije bilo drugog rješenja nego pokrenuti stečajni postupak. Dug je stvaran kroz niz godina, sadašnja Uprava je vratila oko 650 tisuća kuna, ali stalno dolaze novi zahtjevi", rekao je tajnik Ozren Bužančić

Tako će se POŠK nakon 73 godine ugasiti, a Uprava će osnovati klub imena POŠK 1937. koji će se natjecati u 1.B ligi, a pokušat će u razgovoru s HVS-om dogovoriti nastup u Regionalnoj ligi.

zanimljivo, pogotovo ova zadnja recenica. pitam se hoce li i njima, kao novom klubu u JL, dati uslov da moraju finansirati gostovanja drugih klubova. ^^
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    ajde malo ostavimo sa strane navijacke strasti i pripadnosti razlicitim gradovima, i budimo realni. tebi to djeluje kao kukanje, meni djeluje kao sportsko priznavanje poraza. realno je da s ovakvom ekipom i s ovakvom igrom kakvu su pokazali u zadnje 3 jake utakmice (2 protiv primorca i protiv juga) jadran pripada na F4 u napulju. ali isto tako, realnost je da ih je primorac razbio u dvomecu 1/4 finala i da su zasluzeno prosli dalje. ne vidim u cemu je tu problem.
    Jeste kukanje. Cisto zavaravanje javnosti i pravdanje za novo ulaganje koje ce se desiti naredne sezone. Opet od strane drzave, naravno! Kao, sad je prica da ce i sa 2 trofeja izvuc sezonu...a najavljivali (i bivali finansirani za) 4 !?
    Slazem se ja da je igra na visokom nivou, no ta igra je dosla nakon skoro 6 mjeseci od pocetka sezone!
    Slozicemo se da je samo zahvaljujuci tome sto se igrao F4 JL i tome sto prvenstvena trka pocinje nakon Napolija jadran dosao u situaciju da uzme oba pehara. U prevodu, mogli su 'ladit muda do aprila...

a ko garantuje da ce primorac zablistati uopste u napulju? ja vjerujem da oce, jer su uglavnom sve podredili tome, ali opet s druge strane sanse su 50:50. i sta ako ih jug recimo razbije u 1/2 finalu? onda ce svi oni kukati kako su umorni bili od priprema, kako je ciric kriv, itd itd. ne razumijem tu nepotrebnu zavist i ljubomoru.
    Niko nam uspjeh ne garantuje, a jos manje trazi bilo kakav alibi!
    NE PRIZNAJEM NIKAKAV ALIBI U NAPOLIJU, BEZ OBZIRA NA EVENTUALNI NEUSPJEH! Ako ni zbog cega, onda zbog serije poraza (uzroke smo trazili u spremanju za Napoli), kojima sam i sam prisustvovao, te mi niko ne moze pricati pricu...
    Mislim da je to jasno.

a ako su vasi dopisnici toliko nesposobni da ne uguraju clanak o klubu iz svog grada, onda nemamo sta da pricamo. da je neko poslao to za stajnmeca, vjerovatno bi bilo objavljeno.
    Cekaj, jesu li A.H. (Vijesti) ili A.M. (Arena) vasi, nasi ili novinari Vijesti, odnosno Arene koji pisu o vaterpolu?
    Nemoj meni tu pricu...

Da ne trebam ja da javljam Vijestima o onoj bruci u Budvi?
    Mozda i trebam, posto djavoljega novinara nisam tamo vidio!

I vezano za ovu temu, ne zamjeram ja ni navijacima ni Upravi jadrana sto se o njima pise, valjda je i to jasno...

Poz.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

POSK, kao bivsi evropski prvak, ovo svakako nije zasluzio. Ali, imajuci cjelokupnu situaciju u vidu, moglo se ovo i ocekivati...
    Zao mi je.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a sumnjam da su htjeli ladit muda do aprila i da mi je to bio cilj, ali ajde.
    po meni bi bilo kukanje da se krivili sudije, vrijeme, vulkansku erupciju, itd itd, ali su priznali da su jednostavno u tom trenutku bili losiji od primorca, i ja ne vidim nista lose u tim izjavama.

ne znam ko je ovaj A.H., ali recimo zna se da je onaj Mandic dopisnik vijesti iz novog i on je taj koji treba da se potrudi da uzme izjave, da pripremi clanak i da to posalje redakciji vijesti u pg. isto tako, onaj doncic je dopisnik vijesti iz kotora. ako je on toliko nesposoban da ode na bazen i vidi zasto je stajnmec povrijedjen i napise pricu o tome, onda nemamo sta odje diskutovat. o tome ti ja pricam. nisu novine krive zbog toga.

a sto se tice nekih velikih ulaganja za iducu sezonu, sumnjam da ce ih biti. zlokovic ide, ivovic ima ugovor jos 1 godinu (izvinjavam se svima, nisam bio u pravu kad sam rekao da istice na kraju ove sezone), isto kao i jokic, janovic, gojkovic....a iskreno, ne znam odakle ce platiti ni ove sto sad imaju, jer su i oni u dugovima velikim.
    Last edited by Fidimose; 10-05-10 at 13:22.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam ko je ovaj A.H., ali recimo zna se da je onaj Mandic dopisnik vijesti iz novog i on je taj koji treba da se potrudi da uzme izjave, da pripremi clanak i da to posalje redakciji vijesti u pg. isto tako, onaj doncic je dopisnik vijesti iz kotora. ako je on toliko nesposoban da ode na bazen i vidi zasto je stajnmec povrijedjen i napise pricu o tome, onda nemamo sta odje diskutovat. o tome ti ja pricam. nisu novine krive zbog toga.
    stvarno mislis da svaki izvjestaj sa terena iz kotora koji je poslat u redakciju vjesti je izasao u novinama...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

@Fidimose, iskrivljujes moje rijeci, ali me nije volja opet objasnjavat.

Sto se ugovora tice - pretpostavljam da je vasa uprava mislila da ce CKB produzit saradnju. Jer ako se u ovakvoj situaciji moze racunat na to da ce svi (sem Zlokovica) ostat onda svaka cast. Mada se moraju nac' sredstva za jos 1 sidruna, jer ga u svojoj skoli nemate...

Bice interesantno ljeto, sa finansijske strane mnogo teze nama nego vama. Mi jesmo pokrili ovu sezonu(valjda), ali za narednu... No, prerano je o tome pricat.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro
    Sto se ugovora tice - pretpostavljam da je vasa uprava mislila da ce CKB produzit saradnju. Jer ako se u ovakvoj situaciji moze racunat na to da ce svi (sem Zlokovica) ostat onda svaka cast. Mada se moraju nac' sredstva za jos 1 sidruna, jer ga u svojoj skoli nemate....
    sve zavisi od toga koliko ce para UNIQA dati. a ako misle da zadrze ivovica, morace mu pod hitno revidovat ugovor, jer trenutno zaradjuje puno manje od ovih ostalih 'zvijezda', a pruza puno vise od njih.

sto se tice sidruna, ne znam kako ce to proci, jer ih i nema nesto puno na trzistu, a ovi sto valjaju su uglavnom dobro vezani za svoje klubove. s obzirom da zlokovic ide u pro recco, tamo su vec calcaterra i nikic, pa mozda se neki od njih preseli u jadran.

@Galiot

pa ako u svakom broju vijesti ima izvjesta iz NBA lige, iz neke 19. odbojkaske lige, ne vidim razlog zasto ne bi bilo iz domaceg vaterpolo svijeta. treba popuniti 3-4 strane sporta.
    Last edited by Fidimose; 10-05-10 at 13:44.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Skaces sebi u usta pri pominjanju NBA. :wink:
    Jer te textove ne radi niko iz americkih gradova, vec upravo neko od novinara te kuce.
    Dakle, ne smije se desit da neka domaca novina ceka Doncica, Davidovica, Vulica ili bilo kog drugug kotorskog novinara, da bi napisala nesto o Primorcu.
    Intervjui i izjave se danas uglavnom uzimaju preko telefona...

Sto se sidruna tice, a pri pominjanju Recca...tamo je i Premus...Sasvim realno da ga opet dovedete.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Skaces sebi u usta pri pominjanju NBA. :wink:
    Jer te textove ne radi niko iz americkih gradova, vec upravo neko od novinara te kuce.
    Dakle, ne smije se desit da neka domaca novina ceka Doncica, Davidovica, Vulica ili bilo kog drugug kotorskog novinara, da bi napisala nesto o Primorcu.
    Intervjui i izjave se danas uglavnom uzimaju preko telefona...

Sto se sidruna tice, a pri pominjanju Recca...tamo je i Premus...Sasvim realno da ga opet dovedete.
    NBA clanci se uglavnom prepisuju negdje s neta, tj parafraziraju. poenta je bila da ako se to moze ugurat, moze se i domaci vaterpolo. a s druge strane, glupo je da izjave uzima neko preko tel ko nema pojma o cemu prica, a + postoje dopisnici iz svih gradova, ciji je to posao izmedju ostalog. zasto bi ja uzimao izjavu preko telefona, ako imam covjeka na terenu kojeg placam? ^^ a doncic konkretno, ceka da primorac pobjedi neki veliki klub, da bi onda pisao bajke gdje pominje izraz SKVADRA 158 puta i nista konkretno o igri i vaterpolu ne pise, vec pise kao pismeni sastav u skoli.

realno, nakon one utakmice kupa prosle godine, sumnjam da ce ga vratiti, jer je debilcina teska.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da, baš sam htio spomenut premuša iz recca, a calcaterra bi više mogo i u penziju.

ako ostane tucak, on je dobro upoznat u kvalitete krapića i vrlića iz primorja. vrlić je po meni trenutno bolji, ali ovog krapića često zovu na pripreme reprezentacije i igro je neke utakmice kad nije bilo hinića. ima tek 20 godina i iako nije puno pokazo kad sam ga ja gledo valjda je veliki potencijal. jasno nije sad na potrebnom nivou za najbolje klubove, ali i neki puno bolji bi teško nadomjestili zlokovića ako ode. krapiću ističe ugovor ovo ljeto s primorjem i mogo bi bit tražena roba, vjerojatno će ga se moć dovest za mali ugovor.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bice interesantno ljeto, sa finansijske strane mnogo teze nama nego vama. Mi jesmo pokrili ovu sezonu(valjda), ali za narednu... No, prerano je o tome pricat.
    Mnogo teže NJIMA nego nama. Pokrivena i sljedeća sezona

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Oli mi rec ko je sponzor? Arap?
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Oli mi rec ko je sponzor? Arap?
    Arap sponzor, ali valjda samo iduće sezone.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Evo jos jednog koji je mislima u Napoli. :yipiiii:

P.S.
    Ne vjerujem ja tebi nista!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

P.S.

Hahaha Ja sam cuo da ovi odlaze posle ove sezone ne znam sto ce bit
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

P.S.
    A za tebe imam još neke pikanterije Nije za forum.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    Hahaha Ja sam cuo da ovi odlaze posle ove sezone ne znam sto ce bit
    Oćemo li ja i ti u po 500€ da ne odlaze

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

A za tebe imam još neke pikanterije Nije za forum.

Pricaces mi usput, do Napolija.
    Tako cu lakse bajke podnijet' :mrgreen:
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pricaces mi usput, do Napolija.
    Tako cu lakse bajke podnijet' :mrgreen:
    I to pred spavanje. Al nije bajka, što je najgore

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oćemo li ja i ti u po 500€ da ne odlaze

Jbt mogo bi zaradit mjesecnu platu..... ahhaahhaa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    Jbt mogo bi zaradit mjesecnu platu..... ahhaahhaa
    Pa probaj brko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa probaj brko

Brko ahahhahaahahaha maxe da ne podju pa da upadnem u dugove...al zapamtio sam ovo mozda mi bude zao na kraj ahahhaah

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Cekajuci napoli
    svi ga cekaju, jadran i budva i cattaro, a bogami i kotor
    A sta ce ko docekati to ce se vec vidjeti..
    Prognoza, pa finale jadran kotor u 5 utakmica, mada mislim da ce budva mnogo toga uloziti u prvoj utakmici da dobije kotora , racunajuci na umor poslije napolija. KOliko ce tu oni uspijeti vidjet ce se..
    jadran je podigao formu u poslijednjem mogucem trenutku , da spase sto se spasiti moze, vidjecemo koliko ce im to donijeti rezultata.
    a za novinare, dusko davidovic je nesto i radio , sada vise nista, a za Mandica, mislim da covjek jedini nesto i pise da valja o waterpolu u crnoj gori, ostali su dibidusevi
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hiper, nisi shvatio poentu za novinare. :P

ja mislim da ce jadran jos vise biti fizicki spremniji za domace prvenstvo, nego za ovaj F4 u dubrovniku, jer ipak, domace prvenstvo im donosi direktan plasman u EL, tako da tu tek ne smiju da kiksaju.

gledao sam sinoc u emisiji CG sport izjave nakon utakmice jadran - jug. ono sto se dalo primjetiti u izjavama vecine jadranasa je da svi spominju ivovica kao lidera ekipe (iako je u ekipi gojkovic kapiten, janovic kapiten reprezentacije, jedan zlokovic, itd), dok je leka puno mladji od svih njih. s druge strane, ivovic ne vidi razlog pobjede u svom izdanju, vec u zalaganju cijele ekipe od pocetka do kraja. gojkovic je rekao jednu lijepu recenicu, da su se digli od one pobjede reprezentacije u zadnjih 10 sekundi i da su od tada napokon poceli igrati kao ekipa, sto nije bila situacija cijele sezone. drago mi je da su i oni sami svjesni da nisu bili ekipa do sad.

u svakom slucaju, bice ovo zanimljivo domace prvenstvo.

edit: izjava fatovica: igrali smo dobro 3 ipo cetvrtine, a onda nam se desio ivovic.
    <--- leuk

Page 216 of 942 FirstFirst ... 116166206212213214215216217218219220226266316716 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)