View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 69 of 105 FirstFirst ... 195965666768697071727379 ... LastLast
Results 1,701 to 1,725 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    3,199
    Thanks Thanks Received 
    3,237
    Thanked in
    1,569 Posts

U to da je SDP opozicija ću da povjerujem tek onda kad režimski mediji počnu da napadaju njih kao što napadaju Medojevića i Vijesti kad god im se ukaže prilika. Kao što su nekad napadali Slavka.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    U to da je SDP opozicija ću da povjerujem tek onda kad režimski mediji počnu da napadaju njih kao što napadaju Medojevića i Vijesti kad god im se ukaže prilika. Kao što su nekad napadali Slavka.

Jel' moguce da je jedan senior member tako neinformisan?

Ocigledno ne citate Pobjedu, nit gledate TVCG. U stvari, SDP je jedina stranka koju nijedan medij ne podrzava. Vijesti samo sto ne izlaze sa Medojevicevom , a u poslednje vrijeme i TAdicevpm slikom, Dan zna se sa cijom, Pobjeda = DPS, a svi zajednoi protiv SDP-a. O njima izvjestavaju jedino kada moraju,a i tada kontekst je uvijek maliciozan > Naravno i ond akada ima nestop d aim podmetnu. Tu su jednaki i Vijesti i Pobjeda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Horus View Post
    svi zajednoi protiv SDP-a.

Mislim da si malo precerao. Fakat jeste da se DPS malo mrsti sto se SDP nekad igra opozicije unutar pozicije, dok ih opozicija proziva sto im opozicioni naboj ponestane cim se pojavi opasnost da napuste krug vlasti unutar kojeg se igraju opozicije.
    I u pravu su - jer nikako da se opredijeli dje su.
    Sto naravno jeste zanimljiva rola - ako se nazire krajnja tacka:
    a) gradjenje pozicije u susretu ocekivanog raspleta unutar DPS - pa da li sa jednim dijelom DPS i dijelom opozicije ili kako vec
    b) prikupljanje razocaranih DPS glasaca, kako bi ojacli sopstvenu poziciju i raspodjelu vlasti unutar postojece koalicije

O njima izvjestavaju jedino kada moraju,a i tada kontekst je uvijek maliciozan > Naravno i ond akada ima nestop d aim podmetnu. Tu su jednaki i Vijesti i Pobjeda
    Vjerovatno si kao podmladak partije neupucen u rad senior members i njihovih odnosa sa medijima, pa se malo raspitaj - prije negoli pocnes na ovakav nacin da branis svoju stranku (sto uglavnom proizvodi kontraefekte)
    Last edited by Bonja the Zmaj; 09-05-10 at 07:18.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    3,199
    Thanks Thanks Received 
    3,237
    Thanked in
    1,569 Posts

Jel' moguce da je jedan senior member tako neinformisan?

Ocigledno ne citate Pobjedu, nit gledate TVCG. U stvari, SDP je jedina stranka koju nijedan medij ne podrzava. Vijesti samo sto ne izlaze sa Medojevicevom , a u poslednje vrijeme i TAdicevpm slikom, Dan zna se sa cijom, Pobjeda = DPS, a svi zajednoi protiv SDP-a.
    U kartonima dpsa je zapisan svaki i najmanji "kiks" sdpa i ako se kojim slučajem okrenu protiv vlasti popiće toliko krivičnih prijava da će ostat bez pola stranke. To što fore radi rtcg iskritikuje vujicu zbog frizure i krive kravate možeš posmatrat kao kritiku samo ti i tvoje partiNske kolege

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Onda kad su napadali LSCG, napadali su i SDP. Osim ako ne misliš na period pred "zamrzavanje", mada to tada nisu bili napadi na Slavkovu partiju, nego potpuno razumne i objektivne reakcije.

Partiju ne definiše to da li je pozicija i opozicija, i to je ono što mnogim političarima (i dobrom dijelu glasača) u Crnoj Gori nije jasno. Partiju definišu principi koji tu partiju i njihovo biračko tijelo - koliko god ono bilo - drže na okupu. A to je nešto što se ogleda i u koalicijama koje prave i partnerima koje biraju, bilo u pozicji, bilo u opoziciji.

Mislim da nije teško predvidjeti da će SDP pridobiti glasače na ovim izborima, a LP i DC izgubiti i to malo podrške što imaju. Kad liderima te dvije (sada već nepostojeće) partije padne na pamet da se zapitaju kako je došlo do toga, neka svrate do mene da im objasnim.

Thanks Thanks Given 
    3,199
    Thanks Thanks Received 
    3,237
    Thanked in
    1,569 Posts

napadali su oni sdp odlicno(a i ovi njih) dok nisu usli u koaliciju s njima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Hm

Evo čitam pomalo šta se piše i o čemu.
    Nisam neki zadrti fan politike, ali posmatrajući ovih dana medije, jer sam trenutno prikovan za krevet , mnogo mi simpatično djeluje ovaj SDP.
    Definitivno puno mladosti su povukli, vrlo interesantne i simpatične akcije imaju.
    Ako ništa drugo barem se potrudiše oko ove kampanje.

A DPS mi nekako djeluje retro, opet ista muzička podloga iste priče, sve je nekako isto, no dobro i CG je ista evo 20 godina, pardon imamo zgrada i trećih traka malo više....

A opozicija, ajde neka pokušaju nešto, svu sreću im želim. Mada me podsjećaju na leskovačku mućkalicu. U zdjeli svega i svačega

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U kartonima dpsa je zapisan svaki i najmanji "kiks" sdpa i ako se kojim slučajem okrenu protiv vlasti popiće toliko krivičnih prijava da će ostat bez pola stranke. To što fore radi rtcg iskritikuje vujicu zbog frizure i krive kravate možeš posmatrat kao kritiku samo ti i tvoje partiNske kolege
    E, ovo je stvarno jadno ! Pa da je DPS imao bilo sta protiv SDP-a , daaaavno bi to izbacili na vidjelo. Ovako, ostaje jeftino palanacko ogovaranje i podmetanje.
    Mnogi su szbunjeni gledajuci mlade SDP-a , jer nose jednu novu energiju i nov kvalitet,svoje vjerovane umjesto interesa . Zato sam tu ! :dring:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo sve djeluje kao cyber rat između partijskih vojnika.
    Dajte malo objektovnosti. Meni se npr sdp sviđa u posljednje vrijeme i priznajem to. Svidja mi se što je opozivija skupila hrabrosti i ujedinila se, svka cast, mada ne obaecavaju
    dps vazda isti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po zadnjim DPS-Mugošinim istraživanjima( koja su uzbrkala njihov izborni štab), ,,Bolja Crna Gora" ima 5% prednosti u Bloku V i Bloiku VI.Na nivou dijela Preko Morače , gdje je uvijek bilo gro podrške DPS-u sada je prednost najviše 2%.
    U samom centru značajnije vodi DPS-a do 7%, ali u predgrađima je razlika velika u korist ,,Bolje Crne Gore".
    Na nivou grada prednost je na strani ,,Bolja Crna Gora" a ukupno sa gradskim opštinama Tuzi i Golubovci borba je takoreći izjednačena!
    SDP po tim DPS anketama je na ivici ,,žileta" i ako se nešto u predstojeće dane ne dogodi neće ući u parlament!
    Čelnici ,,Bolja Crna Gora" koji idu ,,od kuće do kuće" su veoma zadovoljni ali ipak suzdržani jer je ostalo još pune dvije nedelje.Period kada će DPS mašina krenuti punim intezitetom.
    Jedino što je sigurno, ovo će do sada biti najneizvjesniji izbori u Podgorici a pobjednik se neće znati do kraja.
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

napadali su oni sdp odlicno(a i ovi njih) dok nisu usli u koaliciju s njima...
    Odnosno, SDP je ušao u koaliciju sa njima, kad su u SDP-u osjetili da je to pravi trenutak i u interesu ostvarivanja njihovog osnovnog cilja.

Za razliku od mnogih koji su se potrudili da zaborave taj cilj da bi se uklopili u "jedinstvenu opoziciju" (ou jea). Na kraju oni ostadoše zaboravljeni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Po zadnjim DPS-Mugošinim istraživanjima( koja su uzbrkala njihov izborni štab), ,,Bolja Crna Gora" ima 5% prednosti u Bloku V i Bloiku VI.Na nivou dijela Preko Morače , gdje je uvijek bilo gro podrške DPS-u sada je prednost najviše 2%.
    U samom centru značajnije vodi DPS-a do 7%, ali u predgrađima je razlika velika u korist ,,Bolje Crne Gore".
    Na nivou grada prednost je na strani ,,Bolja Crna Gora" a ukupno sa gradskim opštinama Tuzi i Golubovci borba je takoreći izjednačena!
    SDP po tim DPS anketama je na ivici ,,žileta" i ako se nešto u predstojeće dane ne dogodi neće ući u parlament!
    Čelnici ,,Bolja Crna Gora" koji idu ,,od kuće do kuće" su veoma zadovoljni ali ipak suzdržani jer je ostalo još pune dvije nedelje.Period kada će DPS mašina krenuti punim intezitetom.
    Jedino što je sigurno, ovo će do sada biti najneizvjesniji izbori u Podgorici a pobjednik se neće znati do kraja.
    Ajde slazem se sa tobom, djelom je sve i moguce. ali gledao sam sdp-ove stranice na fb-u i YT, imaju strašnju posjetu i komentare, tako da mislim da nisu oni baš na ivici. tiha voda brijeg roni. a definitivno se slažem sa tobom da će ovo biti potpuno neizvjesni izbori
    jedva čekamo 23-i 22:00

Thanks Thanks Given 
    154
    Thanks Thanks Received 
    1,688
    Thanked in
    1,056 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Ja ti mogu odma reć da neće bit toliko neizvjesni.Sad jesu ali kao što se rekao tek kreće "mašinerija".Dosta ljudi će u anketi reć da je protiv dps i na riječ,al kad dođe par dana do izbora usled pritiska promijeniće to.Ođe kod mene već nude 100e da ih glasaju.Možeš i sam pretpostavit koliko će sirotinje ali i ljudi solidnog materijalnog stanja reć:"Koja je mene korist da glasam opoziciju ako će izgubit ka i vazda.Bolje 100e u džep".SDP je redovno bio na granici ulaska i ne bih se previše zalijeta u to kako će proć.Jedno je Primorje i Cetinje al opet ovamo se neće mislit no DPS zaokruživat većinom a pogotovo u PG.
    Opet ponavljam,opozicija je sebe skočila u drob sa onakvim nosiocima lista.Stavili su osobe koje nijesu previše omiljene i koje su "dinosaurusi" u politici.Već su odavno trebali da se povuku.

Thanks Thanks Given 
    3,199
    Thanks Thanks Received 
    3,237
    Thanked in
    1,569 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Odnosno, SDP je ušao u koaliciju sa njima, kad su u SDP-u osjetili da je to pravi trenutak i u interesu ostvarivanja njihovog osnovnog cilja.
    Oni su usli u koaliciju s njima dok su ovi jos uvijek cvrsto bili za "Jugoslaviju" i pucali put beogradske fotelje...pa kad su vidjeli da im bas i ne moze bit (mada je budvanskom dobro oslacalo) zadovoljili su se i podgorickom. Nesto slicno je radio i kralj Nikola pa je zbog tadasnjih politickih okolnosti nakon rata ispalo ko hoce vece...ode za Gaetu.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Oni su usli u koaliciju s njima dok su ovi jos uvijek cvrsto bili za "Jugoslaviju" i pucali put beogradske fotelje...pa kad su vidjeli da im bas i ne moze bit (mada je budvanskom dobro oslacalo) zadovoljili su se i podgorickom. Nesto slicno je radio i kralj Nikola pa je zbog tadasnjih politickih okolnosti nakon rata ispalo ko hoce vece...ode za Gaetu.
    To je te godine bilo daleko od "čvrstog" opredjeljenja za Jugoslaviju.

To opredjeljenje je bilo čvrsto jedino u javnim nastupima, da bi se držalo pod kontrolom biračko tijelo koje je još uvijek "obradjivano" po tom pitanju, odnosno pripremano za re-orjeantaciju. Svakome ko je htio da gleda je tada bilo očigledno da se radi o pripremanju terena za kraj Jugoslavije.

Nedugo zatim, kad je Narodna Stranka odradila svoju ulogu u toj koaliciji i bila vraćena onamo gdje pripada, to je već bilo to.

Thanks Thanks Given 
    3,199
    Thanks Thanks Received 
    3,237
    Thanked in
    1,569 Posts

Get real, ni sama trojka iz vrha dpsa nije onda znala na sta ce se izac(mada je vrlo moguce da su pretpostavljali). Samo su pratili flow

Thanks Thanks Given 
    154
    Thanks Thanks Received 
    1,688
    Thanked in
    1,056 Posts

To je te godine bilo daleko od "čvrstog" opredjeljenja za Jugoslaviju.

To opredjeljenje je bilo čvrsto jedino u javnim nastupima, da bi se držalo pod kontrolom biračko tijelo koje je još uvijek "obradjivano" po tom pitanju, odnosno pripremano za re-orjeantaciju. Svakome ko je htio da gleda je tada bilo očigledno da se radi o pripremanju terena za kraj Jugoslavije.

Nedugo zatim, kad je Narodna Stranka odradila svoju ulogu u toj koaliciji i bila vraćena onamo gdje pripada, to je već bilo to.
    Ma to i ja kažem.Milo je oduvijek bio za nezavisnu Crnu Goru no narod to ne shvata.Ono za šahovnicu,Kosovo,Srbija do Minesote isl pa samo se šalio.Kako ljudi ne shvataju šalu bože,bože

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

'Dat cu vam ja nezavisnu i suverenu Crnu Goru " - Nikola Samardžić, tadašnji ministar vanjskih poslova Crne Gore, jedan od dva svjedoka koja su se tokom ove sedmice pojavila na suđenju Slobodanu Miloševiću, prepričao je kako je tadašnji srbijanski predsjednik spriječio usvajanje mirovnog plana lorda Carringtona na mirovnoj konferenciji koja je u oktobru 1991. održana upravo u Haagu.

"Volim i ja vas"

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 09-05-10 at 18:03.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Get real, ni sama trojka iz vrha dpsa nije onda znala na sta ce se izac(mada je vrlo moguce da su pretpostavljali). Samo su pratili flow
    Čekaj, odluči se, jesu li pratili flow ili diktirali flow?

Milošević je tada još uvijek bio na vlasti, i stvari su se polako zahuktavale oko Kosova. Mislim da je bilo krajnje jasno kuda ide "flow" bar kad je "big picture" u pitanju.

Da su ostali pri ideji zajednice, teško bi se izvukli iz nekih situacija (sudjenje za ratne zločine, šverc cigareta itd). Na kraju krajeva, da su ostali pri ideji zajednice, do "cijepanja" nikad ne bi ni došlo.

Quote Originally Posted by Dutch
    Ma to i ja kažem.Milo je oduvijek bio za nezavisnu Crnu Goru no narod to ne shvata.Ono za šahovnicu,Kosovo,Srbija do Minesote isl pa samo se šalio.Kako ljudi ne shvataju šalu bože,bože
    Zamolio bih te da preskočiš ubuduće moje postove ako imaš namjeru da pišeš ovakve odgovore, ili mi javi da odmah ideš na ignore. Doduše, ovo je bio primjer trolovanja koji se na forumima uglavnom instant briše (a na ovom vrlo rijetko), nego dobro.

Mislim da sam na forumu prilično dugo i da su moji stavovi prilično poznati. Ovakve odgovore u svakom slučaju nemam namjeru da gledam, naročito od bolje informisanih forumaša.

Thanks Thanks Given 
    154
    Thanks Thanks Received 
    1,688
    Thanked in
    1,056 Posts

Milošević je tada još uvijek bio na vlasti, i stvari su se polako zahuktavale oko Kosova. Mislim da je bilo krajnje jasno kuda ide "flow" bar kad je "big picture" u pitanju.

Da su ostali pri ideji zajednice, teško bi se izvukli iz nekih situacija (sudjenje za ratne zločine, šverc cigareta itd). Na kraju krajeva, da su ostali pri ideji zajednice, do "cijepanja" nikad ne bi ni došlo.

Zamolio bih te da preskočiš ubuduće moje postove ako imaš namjeru da pišeš ovakve odgovore, ili mi javi da odmah ideš na ignore. Doduše, ovo je bio primjer trolovanja koji se na forumima uglavnom instant briše (a na ovom vrlo rijetko), nego dobro.

Mislim da sam na forumu prilično dugo i da su moji stavovi prilično poznati. Ovakve odgovore u svakom slučaju nemam namjeru da gledam, naročito od bolje informisanih forumaša.
    Ja samo vidim da ti prilično često ideš na to kako su se lomi & co ustvari iskonski zalagali za nezavisnost cg a slabo za veliku srbiju.Ne znam što se ljutiš

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Ja samo vidim da ti prilično često ideš na to kako su se lomi & co ustvari iskonski zalagali za nezavisnost cg a slabo za veliku srbiju.Ne znam što se ljutiš
    Ljutim se zato što si dovoljno dugo tu da bi do sad trebao da znaš da ja nikad nisam tvrdio da su se oni "iskonski zalagali za nezavisnost" (pa ni ovom prilikom, što je vrlo jasno iz posta koji sam napisao), i zato što si iskoristio taj zamišljeni stav da napišeš jeftin komentar.

Mislim, dosta ljudi je komentarisalo na takav način, ali uglavnom ih i ignorišem. O tebi sam imao nešto bolje mišljenje.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Po dolasku u Podgoricu, Bulatović je, pod pritiskom Borisava Jovića i Branka Kostića, koje je nazvao "Miloševićevim slugama koji su trebali da disciplinuju Crnu Goru", promijenio mišljenje.
    "On mi je kazao: 'Jović je bio kategoričan: mi dovodimo druge ljude ako ti nećeš!'"
    , povjerio se Bulatović svjedoku. Bio je to, prema navodima ovog svjedoka, potez koji je osigurao potpunu Miloševićevu kontrolu nad Crnom Gorom.

Samo prividno - zadovoljenje sujete - "Volim i ja vas".

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

E, ovo je stvarno jadno ! Pa da je DPS imao bilo sta protiv SDP-a , daaaavno bi to izbacili na vidjelo. Ovako, ostaje jeftino palanacko ogovaranje i podmetanje.
    Mnogi su szbunjeni gledajuci mlade SDP-a , jer nose jednu novu energiju i nov kvalitet,svoje vjerovane umjesto interesa . Zato sam tu ! :dring:
    Horus, tebi sve najbolje, ali:
    1. o kakvoj tacno pozitivnoj energiji mladih SDP govoris? Neki novi momenat?
    2. Samo da DPS pokrene djelic prica iz domena Morsko dobra, palo bi odje mnogo od moralisanja. Stoga se okanite od toga - no konkretne stvari
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    3,199
    Thanks Thanks Received 
    3,237
    Thanked in
    1,569 Posts

Pratili kad je spoljna politika u pitanju (sto ne mora da bude nuzno lose). A i pripomagali mu podobro.

Page 69 of 105 FirstFirst ... 195965666768697071727379 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)