evo i Britanci ukrali srpski dezen![]()
Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić
„Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....
Ne izlazim na glasanje
evo i Britanci ukrali srpski dezen![]()
Ko glasa DPS, neka se samozapali. Nakon slušanja Mugoše noćas, počeće da mi se (još više) gade ljudi koji ga podržavaju, jer ne mogu bit drugačiji(ili makar bolji ljudi) ukoliko njemu daju glas. Oštro, ali je ovako.
Od srca hvala,
ali ja Banju Kaludjerovicu nijesam ni do koljena,
lakshe je iz Danske dijelit od svoje sirotinje, nego stojat na PROMAJU U SRED CGe i primat udarce od onih koji je vole i onih koji je ochima ne mogu gledat.
Mnogi zaborave mudre rijechi Kenedija
ne pitajte shto je Jamerika uchinila za VAS,
nego shto ste VI uchinjeli za Jameriku ????
Nema toga blaga, zlata, dijamanata koje je vrednije od tvojih TOPLIH RIJECHI, to grije dushu i ovo SRCE SA SHTENTOVIMA, koje ubrzano kuca za CGu i takve njene sinove i shjceri.
Srdachan pozdrav,
i puno ti hvala.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
nego svi zaborave da je tom amerikonjcu kojem se u to pero obraca pokojni kenedi, amerika do tad dala i neprikosnoveno pravo privatne svojine, i postovanje zakona, i jednakost pred sudom i slobodu vjeroispovijesti, i sansu da se obogati.
nije se ceralo u zatvor sto si antiprotivan, ni otimala imovina nenarodnim elementima i burzoaziji, nijesi morao ic u gastarbajtere.
ima jos, nego me vazda napuce kad porede babe i zabe,
a jos ne glasaju u Podgoricu![]()
kad je muka đe si duka
Bilo je i tamo OBESPRAVLJENIH I ROBOVA,
podjela na KLASE&RASE,
ali su se JAMERIKANCI IZBORILI ZA SLOBODU I JEDNAKOST,
nishta NIKOME NA PADA SA NEBA,
prvo po REBARA, pa potLJE DOBARA.
A danas blaGoSH njima i nama,
predsjednik je OBAMA,
kad pane MILO,
i mene ce biti MILO.
Last edited by milovan; 08-05-10 at 14:28.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
čekajte, da li je problem ruka ( tzv. plagijat) ili što će ova SDP ruka da pokupi mnogo glasova ?
Cini mi se da ta izvjesnost mnoge boli![]()
Vujica i partijica su pokupili mnogo, mnogo i mnogo od EPCG, tako da su im izbori i glasovi apsolutno nebitni.
Da, da... kada nema te argumente, vi onda podmetacine i glasine ,zahvaljujuci kojima funkicionišete godinama .
Interesantno je kako jedna" mala, minorna stranka" kakvom zele da predstave SDP moze da bude tako VELIKI i trn u oku i bjelašima i dPS-u.
Pšomirite se, prepoznati su kao čist izbor čestitih ljudi
Nema ljeba od politike![]()
ja sam ja ti si ti
Nego,ima li ko informacija nekih...da se nece zavrsit ova ulica u Zagorich do izbora ? posto eo mjesecima mrcvare a sad odjednom buknuse,zavrsise u nedelju dana kolko nisu u tri mjeseca![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Po zadnjim DPS-Mugošinim istraživanjima( koja su uzbrkala njihov izborni štab), ,,Bolja Crna Gora" ima 5% prednosti u Bloku V i Bloiku VI.Na nivou dijela Preko Morače , gdje je uvijek bilo gro podrške DPS-u sada je prednost najviše 2%.
U samom centru značajnije vodi DPS-a do 7%, ali u predgrađima je razlika velika u korist ,,Bolje Crne Gore".
Na nivou grada prednost je na strani ,,Bolja Crna Gora" a ukupno sa gradskim opštinama Tuzi i Golubovci borba je takoreći izjednačena!
SDP po tim DPS anketama je na ivici ,,žileta" i ako se nešto u predstojeće dane ne dogodi neće ući u parlament!
Čelnici ,,Bolja Crna Gora" koji idu ,,od kuće do kuće" su veoma zadovoljni ali ipak suzdržani jer je ostalo još pune dvije nedelje.Period kada će DPS mašina krenuti punim intezitetom.
Jedino što je sigurno, ovo će do sada biti najneizvjesniji izbori u Podgorici a pobjednik se neće znati do kraja.
Iskreno, malo mi je nelogicno da DPS ima vecu podrsku u Bloku nego Preko Morace, kad je uvijek u Bloku otprilike bilo pola-pola, maalo u korist DPS, a Preko Morace je vec uvijek bilo drasticno za DPS...
Just to slip the skin...
Kako su se uprpacili poneki od sdp-a :mrgreen:
Samo da mi je vidjeti razloge za podrshku SDP-u ovakvom kakav je sad sa nosiocem liste g. Lazovicem. Navikli smo na "plagijate" g. Vujice, eliminaciju CG struchnjaka od strane "nosioca" liste... pa i na njegovu alapljivost za funkcijama... Drugog sa takvim karakteristikama u CG politici nema. A da SDP i sada igra na igru "pametne cutalice" za koaliciju, i to je poznato... Dakle, po ovom sto vidim uticaj je na one koji su zapravo za DPS ali se stide da glasaju za njih jer su davno ispali iz kolosjeka za pozicije. I sad za 'daj sta dash', da se prikljuche kao 'neznvene' udavace sa koalicijom uz DPS. "nisu odavLe", pa im ne smeta ni politichki "dokazani" profil sile g. Lazovica, koji je molio DPS za 5. odbornichko mjesto upravo g. Djukanovica. Bash ih zabavila kampanja. hehehehe
Ne, zaista nismo iz CG... Ne znamo nista, zaboravlja se itd.
Hvala Lepo
Komsija sredi da ne pisu parole po vikendicama jer kasnije ne plaćate krecenje![]()
Ne znam da li smo se razumjeli!
U Bloku V i Bloku VI ,,Bolja Crna Gora" ima prednost od 5% a na nivou dijela grada Preko Morače, DPS vodi 2%.
Znači da su skoro izjednačeni , kada se saberu svi ,,glasovi"(Preko Morače i Blok V i Blok VI).
U Centru imaju značajnu prednost ali ih ,,Bolja Crna Gora" razbija u Maslinama, na Zlatici, u Zagoriču, u Tološima, u Zelenici, Starom Aerodromu...
Ovo su interne anketa koje radi DPS!!
Upravo zbog njih došlo je do ,,komešanja" ...
Ne kažem da ovo znači smjenu vlasti u Podgorici ali znam samo jedno: Do sada DPS interne ankete nijesu omanule!
Zar vam nije čudno da ne objavljuju nikakve rezultate ispitivanja javnog mjenja a došli smo do dvije sedmice do izbora!?
Libertas
Koje su to druge informacije?
Ako imaš ikakve kontakte sa DPS-om, odnosno ljude koji su na malo većoj poziciji, ovi procenti će ti biti u potpunosti dostupni, ali ćeš naravno biti zamoljen da ih javno ne prezentiraš jer nijesu u interesu DPS-a..Ovo je kao neka JAVNA TAJNA!
Libertas
sinisam veliš vazda su im ankete tačne. a vazda kradu izbore. znači sad namjerno žele izgubiti i dati vlast drugima? DPS griješi po prvi put? lažu ali im ti vazda vjeruješ? možeš li mi pojasniti ovu nelogičnost?
Bilo kako bilo uvjek na kraju narod, zajebe miloNe znam dps masinerija je strasna. Mada mislim da sdp sigurno nece ispasti, po tim anketama oni mogu da se pakuju vec.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks