View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 8 of 88 FirstFirst ... 4567891011121858 ... LastLast
Results 176 to 200 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ne razumijem oko cega se raspravljamo. Ti tvrdis da stranci ponekad pokrenu teme o situaciji u regionu i ja se slazem. Ono sto ti ja kazem je da se cesto zale da je gotovo nemoguce temu vratiti na probleme sa kojima se CG suocava jer njihovi sagovornici iz vlasti mnogo vise vole da pricaju o komsiluku nego o svom dvoristu. Sto je potpuno razumljivo, jer je jedino u kontekstu Kosova i Bosne moguce pricati o Crnoj Gori kao o "svijetlom primjeru" a zadrzati ozbiljan izraz lica
    Jes jes, naravno pri pomenu Kosova pomisli čojek na visoku modu odmah
    Last edited by OSCAR; 07-05-10 at 21:13.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo i Britanci ukrali srpski dezen

Thanks Thanks Given 
    4,323
    Thanks Thanks Received 
    8,344
    Thanked in
    3,181 Posts

Ko glasa DPS, neka se samozapali. Nakon slušanja Mugoše noćas, počeće da mi se (još više) gade ljudi koji ga podržavaju, jer ne mogu bit drugačiji(ili makar bolji ljudi) ukoliko njemu daju glas. Oštro, ali je ovako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ko glasa DPS, neka se samozapali. Nakon slušanja Mugoše noćas, počeće da mi se (još više) gade ljudi koji ga podržavaju, jer ne mogu bit drugačiji(ili makar bolji ljudi) ukoliko njemu daju glas. Oštro, ali je ovako.
    a sto bi rekli onda za ove iz opozicije, posebno pristalice, kad ih vidim na mitnge sve mi je jasno, ne znaju ni sta su padezi!
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Kaludjerovic View Post
    gospodine Milovane uvek me oduševe vaše dosetke i zanimljivi postovi. slušao sam i vaša uključivanja u antenu m iz Danske. želim samo da vam ovim putem odam priznanje i poštovanje za sve što ste radili za Crnu Goru i Crnogorce. Crna Gora je večna dok su joj njena deca verna kao što ste to vi. Vi ste po meni, naglašavam ovo je samo po meni, jedan od najvećih Crnogoraca svih vremena, vi i takvi kao vi koji odu iz Crne Gore i nose je ceo svoj život u srcu boreći se i dalje za nju i pomagajući. Neka je večna slava i hvala vama i svim ostalim sinovima Crne Gore rasejanim po svetu koji žive sve dok sunce greje.
    Od srca hvala,
    ali ja Banju Kaludjerovicu nijesam ni do koljena,
    lakshe je iz Danske dijelit od svoje sirotinje, nego stojat na PROMAJU U SRED CGe i primat udarce od onih koji je vole i onih koji je ochima ne mogu gledat.

Mnogi zaborave mudre rijechi Kenedija
    ne pitajte shto je Jamerika uchinila za VAS,
    nego shto ste VI uchinjeli za Jameriku ????

Nema toga blaga, zlata, dijamanata koje je vrednije od tvojih TOPLIH RIJECHI, to grije dushu i ovo SRCE SA SHTENTOVIMA, koje ubrzano kuca za CGu i takve njene sinove i shjceri.

Srdachan pozdrav,
    i puno ti hvala.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post

Mnogi zaborave mudre rijechi Kenedija
    ne pitajte shto je Jamerika uchinila za VAS,
    nego shto ste VI uchinjeli za Jameriku ????

nego svi zaborave da je tom amerikonjcu kojem se u to pero obraca pokojni kenedi, amerika do tad dala i neprikosnoveno pravo privatne svojine, i postovanje zakona, i jednakost pred sudom i slobodu vjeroispovijesti, i sansu da se obogati.
    nije se ceralo u zatvor sto si antiprotivan, ni otimala imovina nenarodnim elementima i burzoaziji, nijesi morao ic u gastarbajtere.
    ima jos, nego me vazda napuce kad porede babe i zabe,
    a jos ne glasaju u Podgoricu
    kad je muka đe si duka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by dukacrmnicanin View Post
    nego svi zaborave da je tom amerikonjcu kojem se u to pero obraca pokojni kenedi, amerika do tad dala i neprikosnoveno pravo privatne svojine, i postovanje zakona, i jednakost pred sudom i slobodu vjeroispovijesti, i sansu da se obogati.
    nije se ceralo u zatvor sto si antiprotivan, ni otimala imovina nenarodnim elementima i burzoaziji, nijesi morao ic u gastarbajtere.
    ima jos, nego me vazda napuce kad porede babe i zabe,
    a jos ne glasaju u Podgoricu
    Bilo je i tamo OBESPRAVLJENIH I ROBOVA,
    podjela na KLASE&RASE,
    ali su se JAMERIKANCI IZBORILI ZA SLOBODU I JEDNAKOST,

nishta NIKOME NA PADA SA NEBA,
    prvo po REBARA, pa potLJE DOBARA.

A danas blaGoSH njima i nama,
    predsjednik je OBAMA,
    kad pane MILO,
    i mene ce biti MILO.
    Last edited by milovan; 08-05-10 at 14:28.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

čekajte, da li je problem ruka ( tzv. plagijat) ili što će ova SDP ruka da pokupi mnogo glasova ?
    Cini mi se da ta izvjesnost mnoge boli

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Vujica i partijica su pokupili mnogo, mnogo i mnogo od EPCG, tako da su im izbori i glasovi apsolutno nebitni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Vujica i partijica su pokupili mnogo, mnogo i mnogo od EPCG, tako da su im izbori i glasovi apsolutno nebitni.

Da, da... kada nema te argumente, vi onda podmetacine i glasine ,zahvaljujuci kojima funkicionišete godinama .

Interesantno je kako jedna" mala, minorna stranka" kakvom zele da predstave SDP moze da bude tako VELIKI i trn u oku i bjelašima i dPS-u.

Pšomirite se, prepoznati su kao čist izbor čestitih ljudi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema ljeba od politike
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

Nego,ima li ko informacija nekih...da se nece zavrsit ova ulica u Zagorich do izbora ? posto eo mjesecima mrcvare a sad odjednom buknuse,zavrsise u nedelju dana kolko nisu u tri mjeseca
    "ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po zadnjim DPS-Mugošinim istraživanjima( koja su uzbrkala njihov izborni štab), ,,Bolja Crna Gora" ima 5% prednosti u Bloku V i Bloiku VI.Na nivou dijela Preko Morače , gdje je uvijek bilo gro podrške DPS-u sada je prednost najviše 2%.
    U samom centru značajnije vodi DPS-a do 7%, ali u predgrađima je razlika velika u korist ,,Bolje Crne Gore".
    Na nivou grada prednost je na strani ,,Bolja Crna Gora" a ukupno sa gradskim opštinama Tuzi i Golubovci borba je takoreći izjednačena!
    SDP po tim DPS anketama je na ivici ,,žileta" i ako se nešto u predstojeće dane ne dogodi neće ući u parlament!
    Čelnici ,,Bolja Crna Gora" koji idu ,,od kuće do kuće" su veoma zadovoljni ali ipak suzdržani jer je ostalo još pune dvije nedelje.Period kada će DPS mašina krenuti punim intezitetom.
    Jedino što je sigurno, ovo će do sada biti najneizvjesniji izbori u Podgorici a pobjednik se neće znati do kraja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Po zadnjim DPS-Mugošinim istraživanjima( koja su uzbrkala njihov izborni štab), ,,Bolja Crna Gora" ima 5% prednosti u Bloku V i Bloiku VI.Na nivou dijela Preko Morače , gdje je uvijek bilo gro podrške DPS-u sada je prednost najviše 2%.
    U samom centru značajnije vodi DPS-a do 7%, ali u predgrađima je razlika velika u korist ,,Bolje Crne Gore".
    Na nivou grada prednost je na strani ,,Bolja Crna Gora" a ukupno sa gradskim opštinama Tuzi i Golubovci borba je takoreći izjednačena!
    SDP po tim DPS anketama je na ivici ,,žileta" i ako se nešto u predstojeće dane ne dogodi neće ući u parlament!
    Čelnici ,,Bolja Crna Gora" koji idu ,,od kuće do kuće" su veoma zadovoljni ali ipak suzdržani jer je ostalo još pune dvije nedelje.Period kada će DPS mašina krenuti punim intezitetom.
    Jedino što je sigurno, ovo će do sada biti najneizvjesniji izbori u Podgorici a pobjednik se neće znati do kraja.

Izbriši post na opštoj temi o izborima....
    Libertas

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Iskreno, malo mi je nelogicno da DPS ima vecu podrsku u Bloku nego Preko Morace, kad je uvijek u Bloku otprilike bilo pola-pola, maalo u korist DPS, a Preko Morace je vec uvijek bilo drasticno za DPS...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako su se uprpacili poneki od sdp-a :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Samo da mi je vidjeti razloge za podrshku SDP-u ovakvom kakav je sad sa nosiocem liste g. Lazovicem. Navikli smo na "plagijate" g. Vujice, eliminaciju CG struchnjaka od strane "nosioca" liste... pa i na njegovu alapljivost za funkcijama... Drugog sa takvim karakteristikama u CG politici nema. A da SDP i sada igra na igru "pametne cutalice" za koaliciju, i to je poznato... Dakle, po ovom sto vidim uticaj je na one koji su zapravo za DPS ali se stide da glasaju za njih jer su davno ispali iz kolosjeka za pozicije. I sad za 'daj sta dash', da se prikljuche kao 'neznvene' udavace sa koalicijom uz DPS. "nisu odavLe", pa im ne smeta ni politichki "dokazani" profil sile g. Lazovica, koji je molio DPS za 5. odbornichko mjesto upravo g. Djukanovica. Bash ih zabavila kampanja. hehehehe
    Ne, zaista nismo iz CG... Ne znamo nista, zaboravlja se itd.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post

Za SDP mislim da su gluposti to sto je napisano, ja imam potpuno druge informacije i to iz operativnog staba DPS u pg
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    jel ovo crvenim slovima stavljeno za alibi poslije 23 ?

Za SDP mislim da su gluposti to sto je napisano, ja imam potpuno druge informacije i to iz operativnog staba DPS u pg
    Pa sta "kazu" ankete, moramo li dolaziti da glasamo za g. Mugosu ili se moze i bez nas iz inozemstva? Nije da ne mozemo doci i za tu prliku. Za dokazano najboljeg od ponudjenih, vrijedi dolaska.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Pa sta "kazu" ankete, moramo li dolaziti da glasamo za g. Mugosu ili se moze i bez nas iz inozemstva? Nije da ne mozemo doci i za tu prliku. Za dokazano najboljeg od ponudjenih, vrijedi dolaska.

Hvala Lepo

sigurno ce se raditi dijaspora za nesto dalje nijesam siguran, mada nije iskljuceno
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Komsija sredi da ne pisu parole po vikendicama jer kasnije ne plaćate krecenje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    Iskreno, malo mi je nelogicno da DPS ima vecu podrsku u Bloku nego Preko Morace, kad je uvijek u Bloku otprilike bilo pola-pola, maalo u korist DPS, a Preko Morace je vec uvijek bilo drasticno za DPS...
    Ne znam da li smo se razumjeli!
    U Bloku V i Bloku VI ,,Bolja Crna Gora" ima prednost od 5% a na nivou dijela grada Preko Morače, DPS vodi 2%.
    Znači da su skoro izjednačeni , kada se saberu svi ,,glasovi"(Preko Morače i Blok V i Blok VI).
    U Centru imaju značajnu prednost ali ih ,,Bolja Crna Gora" razbija u Maslinama, na Zlatici, u Zagoriču, u Tološima, u Zelenici, Starom Aerodromu...
    Ovo su interne anketa koje radi DPS!!
    Upravo zbog njih došlo je do ,,komešanja" ...
    Ne kažem da ovo znači smjenu vlasti u Podgorici ali znam samo jedno: Do sada DPS interne ankete nijesu omanule!
    Zar vam nije čudno da ne objavljuju nikakve rezultate ispitivanja javnog mjenja a došli smo do dvije sedmice do izbora!?
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    jel ovo crvenim slovima stavljeno za alibi poslije 23 ?

Koje su to druge informacije?
    Ako imaš ikakve kontakte sa DPS-om, odnosno ljude koji su na malo većoj poziciji, ovi procenti će ti biti u potpunosti dostupni, ali ćeš naravno biti zamoljen da ih javno ne prezentiraš jer nijesu u interesu DPS-a..Ovo je kao neka JAVNA TAJNA!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sinisam veliš vazda su im ankete tačne. a vazda kradu izbore. znači sad namjerno žele izgubiti i dati vlast drugima? DPS griješi po prvi put? lažu ali im ti vazda vjeruješ? možeš li mi pojasniti ovu nelogičnost?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bilo kako bilo uvjek na kraju narod, zajebe milo Ne znam dps masinerija je strasna. Mada mislim da sdp sigurno nece ispasti, po tim anketama oni mogu da se pakuju vec.

Page 8 of 88 FirstFirst ... 4567891011121858 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)