lol
Ja znam da si ti super inteligentan,imas skroz ono opustene i cool postove i krivo mi je,stvarno mi je krivo ako nisam zanimljiv jednom takvom magu :sad:
Sto se trolovanja tice,idi malo u zenski kutak,to je za tebe pusti formulu dja'oli je pozobali vise,samo se sjekiras,nije ti lako znam ali drzi se,drzi se steari :sad:
"Budimo zahvalni budalama. Da ih nije bilo, mi ostali ne bismo uspjeli."
Mark Twain
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
lol
TAKUMI
May 8 (GMM) Recent comments by Fernando Alonso are an attempt to shift attention from the Spaniard, according to Jenson Button.
In the approach to this weekend's Spanish grand prix, the Ferrari driver provocatively said Lewis Hamilton is close to being penalised by race stewards for driving infractions.
And the double world champion also said he senses relationship "problems" between Hamilton and his McLaren teammate Button.
"Fernando is having a bit of fun with everyone," Button said in Barcelona.
"He's trying to move the focus away from himself a little bit. I'm very happy and I think Lewis is. We're getting on really well."
Button also sided with Hamilton in disapproving of Alonso's pit entry passing manoeuvre on his Ferrari teammate Felipe Massa three weeks ago in China.
The Italian team and its drivers have dismissed the rumblings about the incident, but Button admitted he would "be gutted if my teammate did that to me".
Sad Hamilton zna da ne smije da radi sranja.
P.S. Button ima pravo, Zalonso je poceo da serucka...
TAKUMI
Evo sto je najmanji izjavio kad je trebao u Ferrari da se vrati da vozi:
''I am disappointed to the core. I am awfully sorry for the guys of Ferrari and for all the fans which crossed fingers for me. I can only repeat that I tried everything that was within my power. All I can do now is to keep my fingers crossed for the whole team for the coming races."
Kakav lazov, da je sve probao mogao bi se vratit u Ferari kao sto moze sad da vozi za mercedes.
LAZOV, SMECE
Nadamo se da ce poginut sutra.
Mozda ipak bolje u kolica da ostane..
A evo pravog vozaca..
Kad se sjetim kako se samo lijecio na onu GNJIDU!!!
Last edited by CaseLogic; 08-05-10 at 17:18.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
ja nesto nisam zadowoljan danasnjim 6im mjestom najveceg u kvalifikacijama...eto su mu nesto bolid poboljsali ,a on opet samo sesti..doduse bio je treci na prethodnim treninzima i dobrim dijelom u kvalifikacijama ali na kraju podbaci..nadam se sjutra da moze bolje od sestog mjesta..
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
Je li kaznjen sto Alonso za ono u boksu?
Zvala me sestra par puta da cujem zvuk Alonsovog u Sumjevog motora hahah.
Fabia, poslacu ti prekosjutra Sumaherovu sliku ako obecas da vise neces smarat odje![]()
Ferrari zbog neopreznog navođenja Alonsa kažnjen s 20 000 dolara,a alonso NARAVNO nista
nece se oni vise vrtat
I jedan i drugi, kao i treci, NSX-ov omiljeni, Villeneue su dobili nogu.
I nema ih vise u F1.
Mercedes jos uvijek treba da nadjes jos 0,5 sec. Mada Red Bull je opasno brz.
Ali NAJVECI, stvarno NAJVECI.
Zamislite kako mu je bilo ovih 20 dana od Kine. Svi su bacili na njega drvlje i kamenje, a frajer hladan ko spricer. Ful cool. Takvih nema i nece biti u F1. Zamisli sto je Zalonso uradio 2007-e i u drugoj polovini 2006-e.
Frajer sad moli Boga za kisu:
Wir hoffen auf Regen.
Znaci, ocemo kisu!!!
TAKUMI
Otkad je to meni Villeneuve omiljeni? Mada stariji jes bio xtra vozac
Inace ne samo oni nego svi treba da nadju po makar sekundu, RB je 1. liga...mada imaju potpuno suvi setup sto objasnjava neke stvari ako padne kisa bice kao i prosla trka mozda i gore po njih.
She is only here to annoy herself!
Massa uzas. Ali ja ne ocekujem bolji rezultat od njega.
Jebote, pa covjek je bio u komi 3 dana.
Jeste prošle godine.
She is only here to annoy herself!
Masa je presmijesan vozac,on je samo za vodonosu i nista vise
NAJVECI je danas bio sjajan,a znamo kako dobro startuje u trci i da je Mecka dosta konkurentna Meklarenu i Ferariju,moramo biti optimisti
Vazno je samo da je objasnio Niku neke stvari.
A RB-u niko nista ne moze,prejaki su!
Cuj, nema on sto da objasni ovima.
On je to odavno objasnio svima, Senni, Hillu.....
TAKUMI
Naravno da nema,ali vidis kakvih likova ovdje ima i koliko su samo neobjektivni
Ipak je to covjek koji ima preko 40 godina i da posle 4 trke ubija cijelog vikenda 20 godina mladjeg kolegu je nesto nerealno,zadivljujuce
I opet se nedju pametnjakovici koji to pokusavaju da ospore...
Da Masa je bio tri dana u komi, pa sto najveci nije odmah pomogao i upao umjesto njega, boleo ga je VRAT, i sad se u Mercedes odma prilagodio.
Jel on bio tri godine u komi pa ga to jebe sto ne moze da udje u formu odma, i sta on ima da objasnjava Rozbergu kad je on najveci sa 10 bodova u sampionatu. Nece ni Rozberg propustiti tu priliku??????![]()
Cus, Sumaher bolji 0,1 ili (Sumaher 1:21:294 -Rozberg 1:21:40)8) sto ga je razbio, mislim nemogu da vjerujem .
opet red bull najbrzi.......ali nadam se samo na jednom krugu
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
ja se iskreno nadam da ce Hamilton sjutra uraditi nesto,mada tesko jer ona dvojica iz RB jednostavno lete stazom
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks