If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Pa ovo je topik za izbacanje slika, pa sto da ne izbacamo
Sestra je prije pola ure usla na stazuVidjecemo kako idu stvari, zaboravila sam je pitati gdje su im tacno karte.
Slike nece biti prije ponedjeljka jer mi ih ne moze poslati.
Ako bude sto zanimljivo javice mi, rekla je bila cak da ce odstampat crnogorsku zastavu da je prepoznam haha
Ovo nije topic za izbacanje slika. Ovo je topic za Formulu 1.
To znaci azuriranje topica sa novostima, rasprava i pokoja slika.
Timing Katalunje:
http://totalf1.com/full_story/view/3...ismiss_Schumi/
Asked if the flak Schumacher has faced had been undeserved, Brawn said: "If you criticise the lap times he did, that was fair enough.
"But you have to understand the reasons for that before you can criticise any further.
"I can understand why people would criticise because he wasn't going very quickly.
"But there are lots of instances in a season where a car is not producing a lap time, and people don't jump to the conclusion it's the driver.
"So we need to see the season pan out a bit more before people form opinions of Michael's performance."
Brawn has suggested Schumacher's Shanghai shocker was probably more to do with the car than the man himself.
"There were areas of performance we couldn't understand and we couldn't put down to driver ability or technique," added Brawn.
"So we changed the chassis as a precaution, which had been damaged on the underside going over kerbs. We thought we had repaired it adequately, maybe we didn't.
"So that car has been properly repaired back at the factory, and Michael is using the chassis we used in testing.
"He is relatively happy with the car, and I would say things were back to normal, and although it's very early in the weekend, we've seen no areas for concern which we had in Shanghai."
http://www.formula1.com/news/features/2010/5/10736.html
Michael Schumacher, 1m 21.716s, P3/1m 20.757s, P3
Nico Rosberg, 1m 22.070s, P6/1m 21.271s, P7
Schumacher reported that he felt much better in his new chassis now that the car is handling more consistently, and said the changes, which include a longer wheelbase and revised aerodynamics, represented a step forward. Rosberg, by contrast, had a less convincing day than he’s had so far this season, and felt they’d gone the wrong way on set-up.
TAKUMI
vettel nastavlja da dominira. ubjedljivo najbolji vozac. shumi treci na drugom nezvanicnom treningu.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
sto radi Petrov poslije svakog treninga njemu treba rebuildali i kamikaza je tu da nije Rus sam, obojica grijese u jakom kocenju bas lose odradjeno vozacki ...
ubio ih je Fetel, nevjerovatno sto im je sad uradio 7 desetinki brzi od Marka, sumi ponovo bolji od Rozberga, prije Spanije 3x je bio bolji na sl treninzima od Nika, a sada na sva tri nadamo se i na onom u 14h![]()
Posto se pominje neko drkanje na Renault, da razjasnim stvari: sliku sam okacio zbog djevojke a ne zbog bolida iza...i evo jos jedne
![]()
Inace kaze sestra da je bilo sunce na trening prvi jutros, vjerovatno ce tako biti do kraja vikenda
Sad gledam 3. nezvanicni trening na RTL-u i NAJVECI je opet u vrhu,naravno opet bolje od Rozberga,LEGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENDOOOOOOOOOOOOO
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
1 Weber
2 Vetel
3 Hamilton
4 Alonso
5 Baton
6 Šumi
VW GTI no.1
NAJVECI pokazuje zasto je NAJVECI,kakava voznja danas,kako je samo podigao formu.
Meni je malo zao Rozberga,ali ce NAJVECI od sad da mu nabija takve komplekse da je to strasno
NAJVECIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
Fabia jesi li vidio,kakva voznja danas NAJVECEG
Vec na 5. trci on radi ovakve stvari,mogu samo da zamislim sta ce da bude na 10. ili sledece godine,jer niko ne razvija bolid kao sto to NAJVECI radi!
Pa nista I, samo izbacam slike najboljeh svih vremena (kojeg su proglasili vozaci) a neki momci koji misle da su vozaci.
Ne ja ne drkam na Senu kao ti na Sumija.
P.S dje nece doc Sumaher na ovaj forum da dvojici trojici odavde rece da se ubiju (oni bi ga odma poslusali) da pocinemo malo
Dosta sam te pustao malisa,cim se uozbiljih ti ga ispusi
![]()
A sto je ovo ljudi sa ovim red bull-om ovo nije normalno neka prevara je u pitanju,niko im se primaci ne moze.
Last edited by Fabia_Elegance!; 08-05-10 at 15:07.
TAKUMI
A znam brate ali ni ovi ostali nisu goveda.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks