Spartak M 1
Start 0-2
Esbjerg 1
Sion 2
Češka 1 - hokej -
Ova Ruska liga nije losa za golove u 90% utakmica dolazi 0-2
Spartak M 1
Start 0-2
Esbjerg 1
Sion 2
Češka 1 - hokej -
I ja odigrah Sion,mnogo se forsira ali doce valjda![]()
---Chelsea Fc---
Gledam i ne mogu se cudu nacudit.
Bijo si poziw koi se neodbija
gg3+ start ka kuca....
Sad za vikend cu da naredjam 15 utakmice 1+ drugo poluvreme![]()
baci me zebalos protiv krajinovica za 280
Igrao sam ovako sistem ....
Unirea 1 1-0 a bilo pisalo 0-1 i ja bacio tiket
Spartak 1
Odenze 1 1-1
Cvole 1 0-1 pi pi pi to u stub
a dolje 3/6 i to
Ajaks 5+ 4.00 kvota
Arka x-1 6.00 kvota![]()
Arhus x-1 0-0 37 minut
Lucern x-2 0-0 pol
Helsinborg x-1
Grashopers x-1![]()
znaci 2 sam pao 2 uvatio a 2 x na polajde cvoleeeeeeeeee jebme teeee pi
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Jbg brate,kad nece nece...od petka padam sve na jednu..
http://kockar.wordpress.com
Poklon 15e za sve igrace Binga!
stavite fino 50e da partizan osvaja euroligu, kvota 15, i stavite kucu u subotu na partizan - czv 1-1 i do nedelje vece bicete bogatihaha
pozz ljudi, ja odoh malo do BG-a na 3 dana slavlja pa se cujemo od utorka vjerovatno, srecno u kladionici pa da im dignete sto vise para...![]()
Zdravo svima,
Evo javljam se , eto cisto da najavim otvaranje jos jedne nove kladionice u nasoj drzavi. Radi se zapravo o stranoj kladionici koja ce da upane na nasem trzaistu. Ima dosta toga novog. Jednu lijepu prednost u odnosu na mnoge druge kladionice u nasoj zemlji je naravno sve popularnije uzivo kladjenje. Znamo dosta nas je probalo na svjetskim kladionicam uzivo kladjenje preko kreditnih kartica. Jedna prednos ovdje ce biti sistem pripejda. Dodjete u kladionici, registrujete se, napunite karticu i jednostavno igrate od kuce. Naravno kada dobijete, nema potrebe za cekanjem od 3-5 dana kao na kreditnim karticama, nego cisto odete do naseg lokala i podignete svoj novac. Kako u nasem buducem interesu da dobijemo vise korisnika, svaki korisnik koji jednostavno dovede ili privuce svog drugara da se registruje kod nas i uplati najmanje 10 eura, dobicete dodatnih 5-10 eura na vasoj kartici u zavisnosti koliko nam novih korisnika dovedete. Naravno bice potrebni radnici sa iskustvom, poslovni prostori za sada u Podgorici a ako bude i zainteresovanih i u drugim gradovima, pa eto ako ima neko nesto da predlozi, postavi pitanje neka se javi na mail. I naravno kladionica je web strana tipico.de .Veliki pozdrav.
Kad se to otvara i koja je kladionica u pitanju?
Ako je sve istina shto si naveo...onda cete UBIT U POJAM sve ostale .
Ovako, posto sam u zadnjih 10 dana od 10 tiketa dobio 6 da se s razlogom javim![]()
Moja igra za danas je Olipijakos - Partizan da ce biti manje od 156 koseva ( bice milion posto) kvota je standardno 1,85 i Tur - Bastija 1 kvota je 2,00 . Sa 20 eura = 74
Pa naveo sam gore, rijec je o Tipico kladionici, i ima web stranu tipico.de. Sto se tice otvaranja, ceka se samo dozvola od drzavnih organa za rad.
Naravno nijesam naveo da ce naravno biti i mogucnost live kladjenja i u lokalima, gdje ce na velikom TV biti izlozene sve utakmice koje mogu da se igraju live tako da igrac moze vidjeti sta ima u ponudi od uzivo kladjenja i igrati i u lokalu.
A sto se tice toga nema problema. Vrlo brzo ce biti gotovo, nadamo se da ce se Svjetsko prvenstvo u fudbalu moci igrati u nasim kladionicama, ali kazem nadam se. Sto se tice rada sa karticama i igre preko neta, to vec sada moze u pogon od danas, mala kancelarija ili mozda neki internet cafe kao predstavnistvo, jedan radnik, i samo za izdavanje kartica igracima.
Cassis Carnoux-Gueugnon 2 @2.05 nasao sam na sajtu 10/10 kazu da je...
Barcelona-CSKA -8.5 tip H2
---Chelsea Fc---
Olimpijakos - Partizan+6.5 H2
TPS - VPS x/1
Istre - Nim x/1
Bray - UCD GG3+
Hamarbi - Brage H1
Beauvais - Moulins 3+
U nekom sistemu mozda :dring:
Who let the dogs out
There are currently 44 users browsing this thread. (0 members and 44 guests)
Bookmarks