meni je zbilja ruzna ova ABT shestica...
ali dobro, abt je redovno kiksao sa spojlerima i chudima ali zato sve ostalo za 10 bambija.
meni je ljepsa fabricka crna shestica gti kao sto ima kroz grad.
Samo da se spusti, crne felme, crna stakla, crni znak VW i zavrsio si posa'
off-topic,
evo nesto za peticu gti i moJEG mezimca
![]()
Originally Posted by my name is ...
Zar S3 ima K04?
TAKUMI
da.
s3, gti edition 30, i leon cupra r.
off-topic,
aj lupi mi otprilike (dok cekam da mi odgovore na mail), koliko moze NAJEFTINIJE kostat shipping seta amortizera iz usa ? ne dhl i tako te skupoce.
Nashao sam neku akciju (jeftinije od onoga sto pomenuh na kombinat) pa se razmisljam.
Originally Posted by my name is ...
Jesus. Mislio sam da ima onaj Garrett sa TS-om.
TS je Ok stvar.
TAKUMI
Evo neki fabijini citati:
"Halo, jebeni 2.0 TDI nema nikakvih jebenih vibracija! Nema ih, pa šta će mo sad!? Jebeni 2.0 TDI nema nikakvih jebenih vibracija! Nema ih!"
Link: https://forum.cdm.me/showpost.php?p=103398&postcount=72
"A koji dizelski motor motor 1.9 ili 2.0 može da parira VW 2.0 TDI??? Nijedan!"
link: https://forum.cdm.me/showpost.php?p=103111&postcount=65
Opet postovi iz 2004. sto rade ovi ljudi danas :lolblue:
Vozio ga 180 i sve puni gas i kad je doshao 4.8 potroshnja? Wow...
2.0 TDI ide ko blesav, ide i dan danas.
Tada je bio nov motor, i naravno da nisam znao oce li se kvarit ili nece.
Ali ako pitas danas, 2.0 TDI - smece.
TAKUMI
Kad pomenu D4D... Prije neki dan je drug poveo Avensis 2.0 D4D da mu mijenjaju karike i ventile (jos uvijek je u garantnom roku) jer mu je potrosio 2L ulja na 5.000km.
Taj auto je njegove majke, i samo ga ona vozi, i rijetko je kad zavrcen preko 3.000rpm. Vise od pola kilometraze je predjeno van Crne Gore, tj na otvorenom putu.
Audo je star dvije godine i presao 50.000km. Toliko o toyotinim dizel motorima. Neka sto su tromi, nego su i kratkotrajni...
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Kad pomenu D4D... Prije neki dan je drug poveo Avensis 2.0 D4D da mu mijenjaju karike i ventile (jos uvijek je u garantnom roku) jer mu je potrosio 2L ulja na 5.000km.
Taj auto je njegove majke, i samo ga ona vozi, i rijetko je kad zavrcen preko 3.000rpm. Vise od pola kilometraze je predjeno van Crne Gore, tj na otvorenom putu.
Audo je star dvije godine i presao 50.000km. Toliko o toyotinim dizel motorima. Neka sto su tromi, nego su i kratkotrajni...
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Kad je Mijo Fabianu prica da crkavaju karike na Rav4 posle 15.000...
Japanci NE UMIJU napravit dizel motor da valja. Pogledajte Hondin dizel..Tuga bozja.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
2.0 TDI trosi ulje, 1-2 lit na 2000 km, Mitsubishi ga je koristio ali kad su shvatili o cemu se radi onda su presli u svoje dizle.
Autu Klubu je crkao posle 75 000 km.
TAKUMI
Ođe mi je najpametnije da postavim ovo.
Prije tri mjeseca je na dijagnostiku prijavio "kao mali" kvar u vezi sa kljucem. Ovaj majstor mi je rekao da nije nista strasno
ali ako bude se desilo da ne mogu da upalim auto da onda treba da dođem kod njega da mi to ponisti.
Prije desetak dana se sjetih toga i uzeh rezervni kljuc onako za svaki slucaj.I prije par dana na tabli mi je poceo pokazivati
kljuc i iz prve nije htio da upali. Iz drugog puta upali i sve bude uredu bez ikakvog signaliziranja onako kako treba.
Tako mi je prijavljivao 3-4 puta i onda vratim stari kljuc (danas).
Pođem kod majstora i ispricam mu a on me uputi kod nekog drugog i kaze da ce mi to biti od prilike 150€.
Rekoh da su to velike pare, pa ne znam sta da radim.
Zna li me ko uputiti sto mi je najpametnije i je li to opasno?
promijeni bateriju
f6
To je poznat problem kod VW-a.
Pomaze jedino ponovna sinhronizacija, a to moze jedino sa kompom.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks