uf, ovi ka' Grahovac o "zdravom jezgru".. pa o SDP-u kao o nekoj struji koja ce promijeniti stvari.. naivan narod...
Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić
„Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....
Ne izlazim na glasanje
uf, ovi ka' Grahovac o "zdravom jezgru".. pa o SDP-u kao o nekoj struji koja ce promijeniti stvari.. naivan narod...
Nema to nikakve veze sa naivnošću, ljudi jednostavno biraju opciju koja je najbliža tome.
Sad, nekima smeta što skoro niko ne vidi opozicione partije kao bilo kakvu ozbiljnu alternativu, a ne još struju koja "će promijeniti stvari". Većina glasača opozicije je njihovo referendumsko biračko tijelo i glasaju po tom ključu, plus to malo ljudi koji smatraju da je promjena vlasti sama po sebi nešto bitno i po sopstvenom priznanju ih ni ne interesuje ko se u opoziciji nalazi.
Usaditi tima koji su na vlasti u glavu da nisu nezamjenljivi i da, actually, moraju da gledaju što i kako rade a ne samo da koriste državne beneficije. Sasvim dovoljan argument.
She is only here to annoy herself!
u nashem primjeru je jako bitna za razvoj demokratije. Jer ako ovi zasjedu josh 20 40 ili ko zna koliko godina, onda neshto tu nije u redu. Jer bez obzira koliko da su "dobri", nerealno je da nijedna opozicija ne mozhe ni da ih ugrozi. A koliko su "dobri" svi znamo. Dakle postoje problemi ogromni, zato bi bilo fino da promijenimo bar na 4 godine, cisto da probijemo led. Jednopartijski sistem nicemu ne vodi, a ovaj nash zamaskirani je josh jebeniji bio.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ipak vecina za vlast.Ako uzmemo u obzir da ce opet biti koalicija sdp-dps i posle izbora.
ja sam ja ti si ti
cija vam se kampanja najvise dopada?
dps-izlizase vise evropu i evropsku crnu goru, potpuno su neinovativni...opozicija kao opozicija...meni sdp za sad ima najbolju kampanju, cio grad su o jadu zabavili sa rukom![]()
podgorica - staropodgoricanima
Zabavili su samo dokone ljude koji nemaju o čemu drugom da razglabaju kad $ednu u Grinič na popodnevni dojč. :smile:
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
hahaha mogucno...al ne vjerujem da se isti ti nisi pitao dok si ispijao jutarnju kaficu u kaktus :P
podgorica - staropodgoricanima
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
Mislim da je lista SDP u PG dokaz da se sasvim lagano može naći dvadesetak izuzetnih ljudi koji su se dokazali u svojim strukama, manje ili više poznatih poput profesora Bulatovića, dr Ankice Ivanović ili Leona Đokaja.
Isto je bilo na Cetinju, o Kotoru da ne pričam.
I naravno da niko od nas ne gaji iluzije da SDP treba sam da vlada u CG, i da u CG iko treba da vlada samostalno, nebitno jel u Rožaje ili na Cetinje.
She is only here to annoy herself!
Negdje sam našao logički zadatak koji kaže otprilike ovako:
Voziš automobil i imaš goriva za još 20 km. Dolaziš na raskrsnicu i znaš da ukoliko skreneš lijevo sledeća pumpa je udaljena 50 km, ukoliko skreneš desno do pumpe imaš 60km. Pravo nikad nisi išao i ne znaš koliko je udaljena pumpa.
Iako je po autorima "zagonetke" logično da nastaviš put pravo, mi se radije opredjeljujemo za ono što nam je već poznato.
Vlast se u CG nije mijenjala od 1945. Mijenjali su se ljudi na vlasti, ali ne i vlast. DPS ima apsolutnu vlast koju je naslijedila od SKCG, a nije je stekla na izborima. Izbori koji su se odigravali nisu mogli biti demokratski i neće biti ni ovi, jer ih organizuje vlast koja nije uspostavljena na demokratski način, niti se održava na taj način. ... Jogurt revolucija nije bila promjena vlasti već promjena unutar vlasti, mlađi kadrovi su smijenili starije, i to uz pomoć Miloševića. ... U CG se nije desila smjena komunističkih vlasti, one su se pretvorile u kriptokomunističke vlasti. Sve dok na vlasti u CG budu direktni nasljednici totalitarne komunističke vlasti, demokratske promjene, ali ni sistemske, ni tržišne ni bilo koje karakteristične za moderna zapadna društva ne mogu suštinski da se sprovedu.
*O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
(H. Hese, Sidarta)
Dok ne dodje neki novi Pera, nema odje leba!
ja sam ja ti si ti
Ne znam jel samo "strašna" ili ono što je puno gore "prestrašna"
Ono što je bitno da današnja opozicija u većoj mjeri podržava politiku koja je bila na sceni početkom devedesetih (ješćemo korijenje i slično), dok je na ovoj drugoj strani bar dio nas koji su zamišljali CG kao modernu evropsku državu.
opet četnička dvoličnost. a izbori od 1918. su ti fer i pošteni je li Nihile? ako se odrekneš i tih skupština VELIKIH SUPERSPRSKIH onda možemo torokat na ovoj frekvenciji. do tada... za mene si folirant... kao i NSD i SNP. i DPS.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks