Kad je revans u Pg??
Kad je revans u Pg??
ja sam ja ti si ti
16 maj ja mislim ne znam u koliko urah
Sta rekoshe ovi iz EHF povodom one kazne?
Nece moc da se sjedi u prva 3 reda jel?I ovaj dio iza klupe meca bice malo prazan ili tako neshto?Ovi iz security-a da paze gostujuce navijache itd?
Ovo prochitah nedje u novine pa reko da provjerim jel tachno poshto pola njih ne zna shto pishe![]()
Nije tačno - neće moć da se sjedi u prva dva reda.![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Bice zanimljivo svakako![]()
ja sam ja ti si ti
Naravno
A koliko mogah chut bice valjda i koreografija za chitavu salu?
3 komada prednosti pred revans. Ocekujemo denxho-a sa izvjestajem i utiscima sa lica mjesta. :-)
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
pa jesi gledao mec na rtcg2?
ja sam ja ti si ti
Of kors, nego je cojek konacno bio u mogucnosti da gleda Buducnost uživo, pa reko da cujemo kako je protekao boravak u Koldingu.![]()
eto copy/paste od forum varvara. muka mi da pisem novi text, jer ser moram naspavat. stigao u 2 kuci a umorao u 7 ustat
Utakmica je bila dobra, samo steta sto su na kraju opet malo pale i dozvolile da se dankinje vrate
bilo je 2 familije sa cg zastavom na suprotnoj tribini. ja se smjestio na glavnu dje su bile tv kamere kod gola. sto se tice navijanje, bio je cikotic u pravu. bzv je ako samo jedan sam navija, tako da sam na kraju vise sjeo nego navijao.
sto se tice navijanjce danaca, osim 3 bubnjeva nista nije bilo. kao da je bio prijateljski mec a ne finale.
a evo poruka svim onima koje se vade za navijanje:
u njihovo mjesto bi se pitao da li vole plavo-bijeli grb. da li znaju sta znaci oko sebe imati 10, a kamoli 100 ultrasa koji bodre do posljednjeg minuta za tim. tako da ocekujem prepunu moracu za revans!!!
nadam da ce se organizovati dobro navijanje, i ambijent da bude ludilo.
ja sam ja ti si ti
SVI U SPORTSKI CENTAR MORACA!!!
ja sam ja ti si ti
Lagano su ovo odradile,a rekoh ja, glupost od ekipe Vejena
---Chelsea Fc---
ajmo danas jos jedan trofej.
svi na utakmicu, ko ne ide dusmanin obicni![]()
:)
Bice puna sala danas ranije vjerovatno poshto nece moc da se stoji gore i nece moc u prva dva reda da se stoji, tako da ce se morat i malo ranije krenut.
oce bit koreo za citavu tribinu
Dzonis aj da te zamolim drogiran a ne dolazis!
---Chelsea Fc---
Bravo Djevojke,svaka cast! Sve Cestitke zenskom Rukometnom klubu Buducnost na osvojenom kupu! Crnogorski brend![]()
Bravo djevojke!
Sve cestitke, svaka im cast!
svaka cast...
AJMO CRNA GORO !!!
Iako daleko od dobre igre veceras, pehar je zasluzeno naaaaas!
.....
Last edited by Viscount; 17-05-10 at 00:57.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks