treba je krkic dobijat vise sanse tokom sezone jer sam uvjeren da bi dao dosta golova
kako je samo prosa stopera viljareala kod 3 gola
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
bojao sam se od ove utakmice ali ispade prelagano. lagano ih barsa isjecka. krkic iili ibra? krkic 100x !!!
osta jos sevilja mada ce ral imat 2 paklena gostovanja- majorci za CL i malagi zadnje kolo za ostanak u ligi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
treba je krkic dobijat vise sanse tokom sezone jer sam uvjeren da bi dao dosta golova
kako je samo prosa stopera viljareala kod 3 gola
Vidje li ko promashaj Osasune kod 2:2 ?![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Vidjeh ja, evo sad real steze obruc![]()
Ronaldoooooooooooooooooooo!!!!!!
kad se ono promasi stize kazna![]()
E ono bi i ja da![]()
ona utakmica je prodata 1/1.
Osasuna prešegana. Vjeruje se da će Sevilja ishapsit sigane, pa da se ta titula osvoji.
Ćavi rizikuje Svjetsko prvenstvo. Prepametan je.
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
voidgp svaka cast za dokumentarac
arsavin izjavio da na leto prelazi u barsu i da klisi ide zajedno sa njim, videcemo sta ce od toga biti
xavi zeli da nastavi da igra za barsu na sledeca tri meca, iako time rizikuje svetsko prvenstvo. ne znam koliko mu je to pametno, ali ovim pokazuje ko mu je na prvom mestu
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
laciale nemoj da mi vredjas konicare, ono je vise za vrela ribnicka.
ali sta promasi osasuna kod 2:2, sprdnja, sto bi kusutdic rekao: ono bi i sasa matic pogodio
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Ta Sevilja ih je VEC izbacila iz kupa, tako da tvoja prica nema previse smislaA na konto price o "ciganima, konicanima, i sl.", pogledaj ovo:
http://www.as.com/futbol/video/reacc...asdasftb_9/Ves
Dakle, u citavoj Primeri postoji samo jedan veliki seljak i cigan - njegovo ime je Z.Laporta.No, kakav klub - takav i predsjednik
Sva sreca sto Viljareal vec na pocetku meca nije imao dvije 100% sanse (od cega je jedna bila sut na prazan gol) prije nego sto ih je Mesi kaznioNesto mi navijaci Barse mnogo pricaju o Osasuninim sansama, kao da ce im to nesto pomoci da se pomire sa cinjenicom da je Real (i pored lose igre u poslednjem mecu) ipak DOBIO i da je OPET na 1 bod razlike :-D
OVO je gospodin, mogli bi svi iz Barse (rukovodstvo - narocito cigan Laporta, igraci) ali i "navijaci" da se ugledaju na njega:
http://www.index.hr/sport/clanak/gua...no/489407.aspx
![]()
Il calcio sono io...
i barsa tu sevilju ispratila sa 4 komada sa nou kampa ali to en znaci nista.
zaista je ljepota slusati par likova sa foruma kako nas uce kulturi i ko i kako treba da se ponasa. sveznalice.
Najsrećniji ću bit kad Real jedne godine ishapsi Mesija Barseloni.
Il calcio sono io...
zivi u zabludi
mada za kasiljasa, ramosa, iguaina i par stotina miliona sve je moguce
Equilibrium, za mandata laporte ostvareni su najveci uspejsi barse tako da ce njega pamtiti samo po tome a ne je li upalio prskalice sa vodom poslije meca ili je izjavio da je real ovakav ili onakav. No, imas srece, pa ces laportu gledati jos samo 2 mjeseca jer mu istice mandat.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
ja nijesam navijach ni jednih ni drugih ali realno barsa vishe zasluzhuje titulu. milina ih je gledati pogotovo lea. ovi realovi su mi ko manekeni, mada me higuain odusevljava. ali nekako realov fudbal je mnogo vishe individualan nego barsin. U realu su sve neki manekeni, ronaldo mora da se pravda da nije bio na zhurku prije klasika, a ovamo cavi zrtvuje sve za titulu i pored toga shto je gotovo sve osvojio u karijeri osim svjetskog...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks