vjerovatno su ljudi uplaseni pa ne smiju komentarisat, xaxaxaxa
vjerovatno su ljudi uplaseni pa ne smiju komentarisat, xaxaxaxa
AJMO CRNA GORO !!!
Ko ce vise komentarisat nesto sto je osmisljeno i prvi put realizovano nedje prije desetak godina.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ništa novo.I kod mene su dolazili i listali đe ko radi iz familije,dugujeli se što,jel plaćen porez itd.Na žalost njihovu,nemaju nas sa čime ucijenit a da mi to ne možemo podmirit na vrijeme.
Bio sam u Americi krajem 90-tih,tada je bila predsjednicka kampanja,jedna familija se opredjelila da im demokratski aktivisti pokose dvoriste,a republikanci su im donijeli pecenu curku i bure piva,i naravno,kazu ,da,da za Vas cu glasati!Da oce ovi nasi tako,no sve pare daju svojim aktivistima![]()
E vala kad se za ćurku i košenje dvorišta bude dava glas piši propalo.
minjo, tebi je to normalno?
restartova se jutros i normalno mu je.
Mi ne prihvatamo NEŠTO. Mi prihvatamo NIŠTA.
Meni su prije 2-3 godine došli smećari iz DPS-a kući i nudili mi 50 eura kao studentu da glasam za njih. Ja reko ako vam već dajem glas za naredne 4 godine, platite vi meni 4 godine na fakultet po 1000 eura. Pogledaše se ono 'ovaj je lud' pogledom i vratiše u rupu okle su došli.
Nikad u životu mi neko nije došao na vrata, čak ni samo sa propagandnim materijalom, niti poznajem bilo koga ko je doživio nešto slično.
U stvari, samo su aktivisti GP pred one izbore kad su tek osnovani bili ostavili neke letke kroz hodnik, to je moj jedini "kontakt" sa bilo čijom predizbornom kampanjom.
ni u mom komsiluku ih nijesam nikad gledao,izgleda da je to inicijativa "kvartaskih"aktivista,neka sto nema partijskih agitatora,nego nema vise ni ovih "kirby' sto ciste,a tako bi mi valjali danas :-)
Evo da ne bude da bježim od odgovora...
Za SDP je prioritet broj 1. da uzme projektovani broj glasova, i kako stvari sada stoje će ih uzet.
Drugi prioritet je da Podgorica bude bolje i odgovornije vođena no do sad, a da se lokalni parlament više pita, te je stoga i promijenjen zakon.
Treći prioritet je značajno veći uticaj SDP u vođenju grada i gradskih opština.
Oko koalicije...
DPS je najpogodniji partner, zato što smo sa njima i na državnom nivou u koaliciji, ali će i koalicija sa njima imat određene uslove.
I na kraju SDP nije stranka iskučivih ljudi i mislim da neće zatvarat vrata ni za koga ko je spreman da podrži program razvoja grada.
Ovo sve pod uslovom da koalicija okupljena oko DPS-a ne uzme apsolutnu vlast ili da koalicija opozicionih partija ne uradi isto.
U svakom slučaju za sad kampanja dobro i mirno protiče, ima još 21 dan i 5 sati do zatvataranja biračkih mjesta, pa ćemo viđet![]()
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
Većina ljudi će glasati za Vas upravo zbog toga što ste se odmakli od DPS-a. A vi ćete se 99%(eto da ostavim taj 1%) opet ujediniti s njima. S toga, ne vidim poentu glasanja za vas.
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
Svakako male su šanse bile za to.
Ali ja pričam o formiranju koalicije nakon izbora. Recimo da je bilo DPSDP prije izbora bi uzela manji procenat glasova, nego što će bit sad kad kao nastupate odnojeno, pa se ujedinite nakon izbora, čak par procenata više može biti konačan skor. Ovo su neka moja laička predviđanja.
I zato ja ne vidim nikakvu razliku oćete li vi nastupit zajedno prije, ili ćete se ujediniti nakon izbora. Ranko je prije neki dan rekao da ne postoje nikakve šanse da se ujedinite sa opozicijom, dakle samo jedna opcija ostaje, koja je i najizvjesnija.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks