Evo, najskuplji i naj auto VW-a:
![]()
TAKUMI
Evo auto od skoro milion pa mu otisao motor.
Znaci li da je los ili da ga je neki debil vozio?
To se inace desava na svaki novi VW i na vecinu Audija. U A3 novi se sve zuli i opada boja, plastike se odvaljuju itd.
Ne postoji Golf V koji nema izgrebene rukohvate na vrata..
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Potpisujem sve.
Imam dokaze.
P.S. sjedista/koza u novije Audije je totalno ******.
TAKUMI
Ja sam gledao na ferrari 360 da su odrane one polugice za saltanje iza volana, bas masu odrane, znaci li to da je ferrari smece jer mu se to dere?
nema to veze ako se desi na ferrari-a ili na neko drugo auto...samo se broji na VW grupaciju jer je to smece kaze ON
History comes to life when you get involved and do it yourself.
Koza u Tuarega je duplo gora nego u Passat B5!!!
Potpisujem.
A tek DSG?
MAF senzori kod svih motora, TS kod TDIa, 1.6 i 2.0 SR motori, 1.8T (turbine, bobine...)...
I cijene kriminalne.
TAKUMI
DSG je prica za sebe. Vec sam pisa o mome iskustvu. Nece smece da salta manju, a mene prijeko potrebna.
Sad se jednome momku u PG pokvario na GTI. 3.600 € novi. Pokvario mu se 10 dana prije isteka garancije na 30.000 km. Na 30.000 km!!! Novo auto!
Samo da je 10 dana vise potraja, izbio bi mu 3 i po soma iz dzepa.
Ne treba ni spominjati 1.4 benzinac u Gnoja 5. Ja zivotom garantujem da je to najgori motor ikada! Fiat pravi bolje od toga!
Fabiano, daj malo materijala o ruckama u Golf.![]()
TAKUMI
Na svaki se posle odredjenog vremena izguli sve.
Fabia, potvrdi.
a FABIA covjece...ima VW losu plastiku i jos neke gluposti i sto sad? nije niko fanatik kao i ti i ide sa cetkicom za vodene bojce i cisti auto i pazi...da su im auta smecare ne bi se prodavali no bi valjda fabriku ugasili jel? KAO sto se da primjetit njihova auta se dobro prodaju sto znaci da valjaju! ti ako neces da vozis auto iz VW grupacije sto ih kupujes onda?
History comes to life when you get involved and do it yourself.
Igore, vec je bila ta prica, i proba sam u prisustvu kEDOWNA. Na megana mi je vrnuo na 3700 nedje i ima je jos dosta da da.
Onda sam uzeo isti taj golf i na 2800 je vratio, i osjetio sam ubrzanje dooobro.
Uzbrdo je bilo.
I kod mog druga u četvorku ručka je ista onakva...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Pa onda bi bilo 2 grizlija, jer tako je na lijevo i na desnu stranu.
Pogledaj dugme podizaca, ovaj prekidac kao kod mikrotalasnih pecnica.
Ovog Golfa vozi dosta pedantan seljak, i ima oko 110 000 km, 2006-o godiste.
Meni nije radio down shift ni na 1300 rpm, ono idem uzbrdo petom, nema snage, patosiram gas i nece da salta, a snage nema. Onda vratim u +/- mode i saltam.
A tek ono srane TC ON/OFF koje je tako sporo da pri naglom kretanju osjecas jak udarac da imas osjecaj da je sve u *****.
Potvrda. Isti problem imaju i A3, A4, Fabije, Octavije, Seatici....
Ko kaze da ja kupujem to?
Ma kod svakog.
Stavljaju tvrdu plastiku onda ofarbaju ga ovom tecnom gumom koja je dobra dok je auto nov.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks