Page 68 of 127 FirstFirst ... 185864656667686970717278118 ... LastLast
Results 1,676 to 1,700 of 3163

Thread: VW Club!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma samo filteri i ulje...BMWima se nista ne kvari...

P.S. Niste vi vozili Zagoricke golfove, evo jedan od danas...ni hladnjak mu ne treba!
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    Sigurno...moze se prichat o brzhem propadanju nekih djelova itd itd...
    Al da ti pukne blok motora, pa po tome da prosudjujesh o kvalitetu marke?? daj, ne prave ih od sperploce jbt...
    Jedno je firma VW, a jedno su posrani lokalni dileri, koji su takvi kad se radi o kojoj god marki auta, ne bi me chudilo ni da su prepravljali tu muziku, i stavili iz proslog auta...

Slazhem se sa igorom, i ova pricha o reputaciji veze nema. Auta im se redovno proglashavaju za najbolja u klasi, za auta godine, a i prodaju se tako.

Ne znam tacno, ali mislim da VW imaju bash duge garancije na svoja vozila.

Sad, jedino moze hejt da bude na temu precijenjenosti golfova, niko ne kaze da su najudobniji, najljepshiji, najsofiticiraniji, itd itd...
    A nekako zbog standarda, i ako se nadje ocuvan auto, mogu da sluzhe sa jeftinim servisima dugoo dugoo...
    Pricham za II, III, IV...

A ujak mi je automehanicar, ne bi trebalo da me laze kad mi kaze za V-tice, da mu rijetko dolaze, a i kojeg god taxistu da pitam (a svi znamo kako oni paze auta) kaze da im se ne kvare auta, eto bas rijetko...

Auto Klubov Golf V je imao milion problema. Motor je crkao na 75 000, iz fabrike je dosao sa sjebanim trapom, na Auto Bild su prosli katastrofalno, Polu su stavili druge karike posle 100 000 km, kosulice su bile u kurcu...
    Audi A4 je imao problema sa multitronicom, 3 mjenjaca unutar 100 000 km.
    Golf V ima problema sa silent blockovima, imaju problema sa plasticnim trapovima (zamisli drzaci balanstange su od plastike i crkavaju svakih 20-30 000 km), zamajci su katastrofa, dizne i pumpe crkavaju ko lude, jedna dizna kosta 600 eura. Vozio sam redizajnirani Phaeton koji nije imao preko 3000 km i plastike su vec bile pocele da otpadaju, a kosta 76 000 eura. Kad Phaeton ima takvih rjesenja onda sto je sa Golfom, Polom...?
    Touaregov R5 TDI je jedan od najgorih motora sto postoje. V10 ima problema sa mjenjacima, imao sam A8 koji je bio u kurcu kao svaki drugi, bobine, centraline, cd....
    Ma mogao bih do sjutra...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    ma samo filteri i ulje...BMWima se nista ne kvari...

P.S. Niste vi vozili Zagoricke golfove, evo jedan od danas...ni hladnjak mu ne treba!

Svi se kvare, i moj, i svaki, ali ne znam zasto nismo objektivni i da priznamo to?

Ovaj ima hladnjak ali nema termostat koji kosta 3 eura pa mora da stavi ovo da mu postigne radnu.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    daj fabia nemoj zajebavat, bio sam sa jolem kod grebovica prekjuche, parkirana NOVA sedmica (zadnja) i dvije one 'novije', dvije petice nove, i m3 e46.

sigurno nisu dosli na zamjenu ulja.
    bmw sucks much !?
    Prije neki dan sam montirao mjenjac na neku peticu u Mp Auto, radio sam tu 3-4 sata i vidio sam sve i svasta. I priznam da je tako, ali ista slika je u Roksped. Mozda i gora.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Svi se kvare, i moj, i svaki, ali ne znam zasto nismo objektivni i da priznamo to?

Ovaj ima hladnjak ali nema termostat koji kosta 3 eura pa mora da stavi ovo da mu postigne radnu.
    samo sto je kod nekog popravka 20, a kod nekog 200e... :mrgreen: Mislim da znash kako mislim i na sta mislim i da nece bit bungijanja oko ovoga...

Imam osjecaj da ovaj postize malo vise od radne...
    il je pak iz Bube motor...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

20 i 200 eura?
    Automatski mjenjac za e60 525d 5300 eura, dizne i pumpa za 3.0 TDI 6200 eura.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

20 i 200 eura?
    Automatski mjenjac za e60 525d 5300 eura, dizne i pumpa za 3.0 TDI 6200 eura.
    ma uporedjivah golfa 3 i nekog BMW-a njegovog godista...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nijesam neki fan VW, ali mislim da niko ne bi bio protiv da vozi jednu ovakvu masinu :

"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ali zasto bi ja vozio tu masinu, kad za te pare mogu da uzmem bolje auto?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahhaha, tipicno razmisljanje VW drivera.

Phaeton je NAJVECE ****** U ISTORIJI. 6.0 je kostao dooooobro preko 100.000 € a iz fabrike je izlazio sa 2 greske. Unutrasnjost se cijepa, i guli posle 50.000km.

5.0 tdi je kostao 100.000 u nekoj opremi, a posle 2 godine mu je cijena 20.000 €.

Zasto je izgubio tolko? Jer je ******.

Dobro je Jeremy reka, VW koji kosta 100.000 €. Prvi zabiljezeni primjerak Njemacke sale.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ja ne znam kako ja izdrzah od 2000te godine do 2010te sa ova moja 3 VW-a ? euro nije ulozen u njih sem redovnog odrzavanja....Passat III, Bora, Jetta. nije mi jasno :?:
    Last edited by Dark_Side; 02-05-10 at 00:26.
    History comes to life when you get involved and do it yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rekao si 2 VW. Nabrojao si 3.

Ocigledno je da ne govoris istinu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

pardon greska...ispravio sam
    History comes to life when you get involved and do it yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Najsmjesnije je sto je par ljudi protiv par miliona ljudi koji kupuju VW i onda oce tih par da ubijede ovih nekoliko miliona da su debili sto kupuju VW jer je to smece.
    Presmijesno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da li si cuo za rijec MARKETING ili DOBRA REKLAMA?

Kao na bilborde za novi A3. Agresivna reklama koja navuce ljude.

Znas li sto je npr Auris ili Civic za Gnoj?

AUTINA!!!!

Vecina nasega naroda misli da Japanci pola K ne valjaju, jer im je reka djed pokojni da je to ****** japansko, pravili su ga kosooki..."A Njemac ti je sine moj zakon, tome nema smrti." A znas li zasto stari misli da je to tako? Zato jer je cuo za 2 auta, VW Bubu, Merc 123 i misli da su svi Njemci vrh.
    Last edited by CaseLogic; 02-05-10 at 01:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

c c c kako su glupi onih 3 miliona ljudi sto svake godine kupe vw auto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko samo toga kupe firme, jer misle da ce im se isplatiti...:idea:

Da znas da su glupi. Cijena je neuporedivo veca nego kod konkurencije..A ne dobijes nista vise, cak manje!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

5 hejtera vs 3 miliona ljudi godisnje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa znas kako, 80% Crne Gore glasa za Mila, a on nas jase i pravi magarce od nas eo 20 godina.

Nikako da se dozove narod pameti.

Banalan, ali poucan primjer.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Mislis da su ljudi po svijetu toliko glupi da kupi VW, on mu se pokvari, on ga opet kupi, opet se pokvari on ga opet kupi i sve tako?
    PA evo dako bi se za 20 godina opametili vise da ga ne kupuju kad je toliko los.
    Pa evo Srbima je trebalo 20 godina da nauce da se ne pokazuju tri rasirena prsta nego tri skupljena, vala bi i narod za 20 godina shvatio da je VW smece

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e kako se ubih nocas nai v=i= ovaj rodjendan,,,
    elem,... ne prdinjajte...VW je dosta dobar , japanci su bolji, al setrvisi i predstavnishtava im ubijaju,,,
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

A brate kako nisanis ta slova

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by cvxcomputers View Post
    @acid_cookie... Ne znam jesi li ikad čuo za ODRŽAVANJE auta
    Ako želiš da ti auto dugo traje, poželjno je s vremena na vrijeme da pođeš u servis i vidiš treba li prisrediti koju sitnicu od 10-50-100 eura, nebitno! Blagovremenim održavanjem sprečavaju se kvarovi... A ne npr da ti Audi 2.0TFSI radi kao golf II 1.6 dizel (Trak trak traka, caka caka caka - traktorisanje)
    P.S. Što su gori uslovi exploatacije auta (divljanje, driftovanje, trkanje itd) to je poželjnije redovnije održavanje
    kao prvo, ono bmw sucks je bila sprdnja...nego dobro.
    dalje :
    s obzirom da je garancija od 2 do 3 godine, zasto ne rade auta u ovlasteni servis nego kod grebovica ako je samo odrzavanje ?
    Samo mi nemoj ti pominjat odrzavanje da te zamolim, nema choeka koji vishe pazi kola odje od mene..da imam para novi motor bih sad uzeo iako ne treba.

no aj vidji imas li mi koji fb status iskopirat besvia...no se srecom sjetih da blokiram to.

Posts by Me
    Default setting for Status Updates, Links, Notes, Photos, and Videos you post.Only friends, except for : ...

I vidji te SITNICE oko unutrasnjosti sredi.
    Last edited by aCid_cOokiE; 02-05-10 at 03:08.
    Quote Originally Posted by my name is ...
    izvini oli mi rec kako da neciji post stavim u signature ?

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Ovdje navijanje je 0. Ja pricam to sto znam i sto sam u zivotu sreo kod VW-a. A to je dobra plastika, katastrofalna mehanika i elektronika i idiotska cijena.
    Meni najvise smetaju kvarovi kod VW-a.
    Niko ovdje nije imao priliku da vozi i da ima vise modela iz VW grupe od mene.
    Nijedna njemacka marka nema vise slabosti i problema od VW grupe.
    Do sad, nijedna nije imala tako bezvezan dizajn. Koristili su jednu platformu za 20 modela, ajde neka, da je bila OK, ali nije.
    Zamisli, A6 je jedini u klasi sa polukrutom osovinom, VI je jedini sa 8 godina starom platformom, takodje i Polo, Ibiza....
    Da budem precizan, i da se razumijemo, mislim da skoro svi, (izuzeci su toliko rijetki, da su priblizni 0), navijate, svaki za svoj klub. I to je, manje vishe, i razumljivo, i ok, takva je mladost..

Ali kad pretjerate u tome, shto radite prechesto, (makar za moj ukus), to postaje suprotnost onome shto ste htjeli.. (Shto pomenuh Shofra, toliko je srao o Milanu, da su ljudi pocheli da mrze klub.. A toliko pljuvao Inter, da su pocheli da ga vole, chak i oni koje je bolio q za sve to uopshte, kao evo recimo mene ..).

Naprosto, pricha "smece", ne stoji apsolutno ni za koga od renomiranih proizvodjacha danashnjice, (lishe mozda nekih americhkih uzasa). Ali neka je Amerika, govorim o starom kontinentu i Niponu. Tu mozete govorit o nijansama, o tome da li vishe volite ovo ili ono kod auta, kome je auto namijenjen, koja je ciljna grupa, i sl. moderne marketinshke prdnjave..
    A naravno da se svi kvare, i naravno da svi imaju slabe i jake tachke, zar treba o tome da se pricha uopshte!?

Imao sam sluzbeni auto, poimenice forda fiestu, ja sam ga preuzeo iz salona, auto je strashno rano pokazao neke boljke, ali nishta strashno, djechije bolesti.. Po tvom pristupu, ja bih odma trebao da kazem, smece! Taman posla, ne da bih ga rado imao opet, nego.. uh. Eto toliko mi je "put smile on my face", da me toliko boli q shto nije bio flawless, da je to strashno. (A da budem i malo extreman, chak mi je i drago shto nije bio "savrshen", jer to je tako "ljudski"!)

I josh neshto. Svaki seljo, chak i Bill and Bob iz Kentucky-ija, mogu uz mrvicu truda napravit bulletproof auto! Oni to ne rade ali svakako da mogu kad bi mrdnuli guzicu.. Ono shto Bill and Bob, pa da ce crknut, ne mogu, jeste, da naprave masterpiece, da naprave work of art. To moze craftsmen iz Maranello-a i josh poneko ponegdje, istina ne prechestno.. Kod "work of art-a", (a te stvari se javljaju u najchudnijim oblicima, chak i u obliku forda fieste, rofl), nikad nije bitna bulletproof-nost (u razumnoj mjeri), vec neke druge stvari, a te stvari su upravo one koje chine "smile on my face" momenat. Tako, neka se kvari brate (koji god), neka mu je prosto, sve dok uzivam za volanom!
    Last edited by NexusVI; 02-05-10 at 05:26.
    ><

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    kao prvo, ono bmw sucks je bila sprdnja...nego dobro.
    dalje :
    s obzirom da je garancija od 2 do 3 godine, zasto ne rade auta u ovlasteni servis nego kod grebovica ako je samo odrzavanje ?
    Samo mi nemoj ti pominjat odrzavanje da te zamolim, nema choeka koji vishe pazi kola odje od mene..da imam para novi motor bih sad uzeo iako ne treba.

no aj vidji imas li mi koji fb status iskopirat besvia...no se srecom sjetih da blokiram to.

Posts by Me
    Default setting for Status Updates, Links, Notes, Photos, and Videos you post.Only friends, except for : ...

I vidji te SITNICE oko unutrasnjosti sredi.
    Sam si sebe demantovao Nova sedmica? 2-3 godine garancije? Da je kvar bila bi u ovlasteni servis
    Niko ne kaže da se BMW ne kvari... Ma no ih ja nešto nisam mnogo vidio u servis ako uporedimo s ostalim autima (možda vlasnici nemaju para za gorivo da ih odvezu do tamo)

Što se unutrašnjosti tiče... Kao što Ajnštajn reče "sve je relativno". Po meni je UŽASAN enterijer kad ti vise žice, uništeni su ti tapaciri, krovište... Vidiš boju dana kroz patos... Sve se izlizalo i raspalo

Moj enterijer je LOŠ krovište i tapaciri vrata su novi... Komande su ok... Ali su sjedišta stvarno OČAJNA, a i plastike su ponedje bzvz...

Page 68 of 127 FirstFirst ... 185864656667686970717278118 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)