Znaci puno, samo se treba pridrzavati.
piše svašta znači nešto...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Znaci puno, samo se treba pridrzavati.
Dakle imam K&N filter vazduha koji bih da očistim... User manual kaže da ga ne smijem izduvavati kompresorom već da koristim K&N tečnost za čišćenje, a nakon toga K&N ulje za filter vazduha...
Ono što me interesuje je... DJE U CRNOJ GORI može da se kupi navedena tečnost?
Filter izgleda ovako i ogroooman je:
P.S. Valja li što "OMV" ulje? Mislio sam njega da uzmem za DIFF
Last edited by cvxcomputers; 01-05-10 at 15:02.
OMV ne valja nista.
Samo Valvoline Fully Synth u diff.
P.S. ne znam da li ima kod nas takvog ulja.
P.P.S. mici to ***** iz auta.
TAKUMI
@Fabia... Vjerovao ili ne, skidao sam filter, i poslije filtera sto dodje INTAKE crijevo . TRUNČICE prašine NIJE BILO!!! Znači filter mnogo dobro radi posao (nije ono falšno sr*nje!) Zbog toga i hoću da ga ispoštujem i isčistim kako dolikuje!![]()
ulje za k&n ima u onu prodavnicu motora, ne znam je li magnus moto ili kako vec, ona staklena zgrada blizu autobuske.
tamo prodaju filtere izmedju ostalog
Originally Posted by my name is ...
ne razvrsje nego bas kod autobuske![]()
Evo Fabia dosadih ti
Drug koji redovito mijenja DIFFove, PRO driftuje i učestvovao je na "King of Europe" mi preporuči CASTROL FULL SINTETIKU... Ostajes pri tvrdnji da je Vavoline bolje?![]()
Erm, ako je filter dobar, na njega TREBA da bude prasine. Valjda se u TOME odlikuje koliko je dobar.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
Nisi ukapirao shto je rekao,on kazhe da poslije filtera,u crijevu,nema prashine...A ochigledno da u filteru ima,chim ga chisti![]()
rekao je da u crijevo posle filtera nema prasine.a na filteru ce ga bit upravo zbog ulja
f6
Pa valjda i sluzhi filter da na njega ostane prashina?
Kakve to veze ima,Valvoline je odlicno ulje za diff,moze i Castrol,nece pogrijesit koje god od ta dva da sipa
Mislite li da ta ulja su ista kao u Njemackoj ili Engleskoj, mislim istog kvaliteta??
svudje imash falsh...
Ali ovdje imash i ovlastene uvoznike za Mobil, i za Castrol...ja znam za ta dva...tako da ne bi trebalo da je sve tako crno.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Dje onda kupiti original Motul?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks