View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 212 of 942 FirstFirst ... 112162202208209210211212213214215216222262312712 ... LastLast
Results 5,276 to 5,300 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E za ovo jos ne cuh, da neko bojkotuje repku, zbog kluba.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    pa ne moze klub i reprezentacija biti isto nikako, pa da zbog necega loseg sto se desava vasem klubu treba da se odrazi na reprezentaciju

da dejo savicevic radi protiv buducnosti treba li ja da ne idem na utkamice fudbalske reprezentacije?
    jel dejo reprezentacija? jel adzic reprezentacija? porobic? aj ne sprdaj se

ja se slazem sa tobom i ostalim bestijama/kotoranima sto se tice odnosa prema vama kad gostujete, al se ne slazem nikako da taj stav prenosite na utakmice reprezentacije
    Ako ja, samo zato sto sam kotoranin, ne mogu da udjem u novi ili u bd kad igra Primorac, zasto bi' na te bazene isao kad igra reprezentacija? Promijenio bi i ti stav da ti se nedje u CG ne da da udjes jer ti na licnu pise da ti je izdata u Pg!

Didi, to ti je isto kao da te u kaficu ne puste da udjes jer im se ne svidjas, a drugi dan kad dodjes sa 5 riba te puste! Smatras li ti sebe drugim covjekom jer si dosao sa 5 riba? Zar nije navijacka sramota navijat samo kad ti drugi dozvole da navijas?

Jer isti ljudi koji vode Savez vode i 2 kluba, te odluke o zabrani ulaska su iskljucivo njihove!

Ovo je sve bio stari razlog, koji se ove godine promijenio, makar sto se budve tice. Iako, vidjecemo kako ce bit' u 1/2 finalu play off-a.

Ja sam na njih jos kivniji kad je odnos prema Kotoru u pitanju. Mi nismo to zasluzili! :trashcom:
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam više šta vam nije jasno,sve vam je objašnjeno.i opet brkate patriotizam u svemu.
    uz cattarov primjer ,evo još 1 skorašnji:Jeli ne podržavate Mrvaljevića u onome što je uradio i dali mislite da nije patriota?Ako se ovdje složimo bićete bliže da nas shvatite!
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

realno, smorili ste vise s ovom pricom, jer se mozete prepucavati jos 158 godina. ko vas razumije, razumije, ko ne i dalje ce nastaviti da mlati, i tu spasa nema.

a sto je najjace od svega, evo se sve javljaju novopeceni navijaci od/nakon malaga...tako da, opustite se.

najveca tragedija je i kod nas je uvijek tako bilo, ako kazes nesto protiv vlasti ili se pobunis protiv necega, odma si domaca izdajica, ne volis crnu goru, itd itd......babske price.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    realno, smorili ste vise s ovom pricom, jer se mozete prepucavati jos 158 godina. ko vas razumije, razumije, ko ne i dalje ce nastaviti da mlati, i tu spasa nema.

a sto je najjace od svega, evo se sve javljaju novopeceni navijaci od/nakon malaga...tako da, opustite se.

najveca tragedija je i kod nas je uvijek tako bilo, ako kazes nesto protiv vlasti ili se pobunis protiv necega, odma si domaca izdajica, ne volis crnu goru, itd itd......babske price.
    Tu si u pravu, "Država to sam ja", svako ko je protiv mene, protiv je države. Beštijama nemate pravo držat pridike što se vaterpolo navijanja tiče. Dokazali smo mnogo puta koliko volimo svoj klub i svoju reprezentaciju.Zamislite išli smo i u Dubrovnik da bodrimo naše da se kvalifikuju za zlatnu Malagu. I dobro reče cattaro, Kotor je najvjerovatnije jedini grad u kojem i Srbi i Hrvati i Crnogorci navijaju za CG repku, to je 1000000% tako. Zato mali od Malage, zaobiđite pridikovanje !!! (neće svatit ovo "mali od")

A da ne pričam o dočeku iz Bratislave, u PG namjerno neću reć što je bilo tamo. Možda će se vrli vaterpolo navijači sjetit
    Last edited by PERPER; 29-04-10 at 11:46.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    E za ovo jos ne cuh, da neko bojkotuje repku, zbog kluba.
    Navijaš za Inter i CG reprezentaciju ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post

izvinjavam se, nisam snimao klipove navijanja, ali u novom se u svakom kaficu gledala utakmica i navijalo. u ovom gdje ja idem smo planski zbog toga stavili veliki projektor i okitili kafic bojama nase reprezentacije.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kotor je najvjerovatnije jedini grad u kojem i Srbi i Hrvati i Crnogorci navijaju za CG repku, to je 1000000% tako.
    nisi u pravu. pouzdano znam (jer sam svojim ocima vidio) da su veliko-srbi iz novog navijali svim srcem za CG reprezentaciju, 'cak' i kad su igrali u finalu protiv srbije.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    nisi u pravu. pouzdano znam (jer sam svojim ocima vidio) da su veliko-srbi iz novog navijali svim srcem za CG reprezentaciju, 'cak' i kad su igrali u finalu protiv srbije.
    EEEEEE, možda novljani, ali ovi ercegovci, ne vjerujem baš.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

EEEEEE, možda novljani, ali ovi ercegovci, ne vjerujem baš.
    heh, pa vecina tih ne-novljana je i donijela to veliko-srpstvo u novi, a njih sam vidio kako navijaju za CG repku. doduse, u novi vise rijetko gdje i mozes vidjet prave novljane, zato me i boli kad nas svrstavaju u isti kos.

a zamisli kako je bilo ovim turistima (vecina iz srbije) koji su jadni morali 'patiti' na ljetovanju jer su izgubili od nas (vecina ih je nosila one peskire za plazu kao zastava srbije), i kako ko prodje s istim, pocne navijanje iz svakog kafica....bolje da su u tursku/bugarsku posli...
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko jebe izbjeglice brate, puštite priču o njima.

Kako je sinoć bilo dobro u BD. Prvi put sam bio na neki vaterpolo meč i mogu reć da sam oduševljen. + pobjeda koja je sve to uveličala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tu si u pravu, "Država to sam ja", svako ko je protiv mene, protiv je države. Beštijama nemate pravo držat pridike što se vaterpolo navijanja tiče. Dokazali smo mnogo puta koliko volimo svoj klub i svoju reprezentaciju.Zamislite išli smo i u Dubrovnik da bodrimo naše da se kvalifikuju za zlatnu Malagu. I dobro reče cattaro, Kotor je najvjerovatnije jedini grad u kojem i Srbi i Hrvati i Crnogorci navijaju za CG repku, to je 1000000% tako. Zato mali od Malage, zaobiđite pridikovanje !!! (neće svatit ovo "mali od")

A da ne pričam o dočeku iz Bratislave, u PG namjerno neću reć što je bilo tamo. Možda će se vrli vaterpolo navijači sjetit
    Ne znam sto ce ti ova prica, znaci ti kao Kotoranin imas samo ekskluzivno pravo navijanja za reprezentaciju i komentarisanja iste, jer se razumijes u vaterpolo ili eventualno poznajes neke od igraca Primorca/reprezentacije i ne dolazi u obzir da neki Niksicanin ili Podgoricanin s tobom cak i o navijanju polemise ?
    Nije u pitanju navijanje za vaterpolo nego za CRNU GORU pa bilo da su fudbaleri posli na Svjetsko, dzudisti na Evropsko, kad su navijaci u pitanju tu ne bi trebalo da ima razlike! Pozdrav.
    Last edited by Bijela_City; 29-04-10 at 16:14.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ista stvar je bila kad su u PG napravljeni bazeni za Svjetsku ligu, odma su se po H. Novom i Kotoru mogli cut komentari tipa "evo nam cikotici preselise vaterpolo" ili "sto ce im bazeni, ne znaju ni plivat" Tuzno! Manje drzave, a vise podijela i kompleksa nema nidje na svijet...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jedna paralela - najbitnija utakmica muske rukometne reprezentacije se igrala u bijelo polje. nijesam siguran da li imaju rukometni klub tamo uopste.
    a da ne pricamo sto se desavalo na relaciji cetinje-podgorica-berane sto se tice lige. tuce, provokacije, karte za goste od milon eura.... pa se isto potrovasmo bjelopoljskim pljeskavicama taj dan
    ko zna - zna, a ko neće da zna neće ni da čuje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    Ne znam sto ce ti ova prica, znaci ti kao Kotoranin imas samo ekskluzivno pravo navijanja za reprezentaciju i komentarisanja iste, jer se razumijes u vaterpolo ili eventualno poznajes neke od igraca Primorca/reprezentacije i ne dolazi u obzir da neki Niksicanin ili Podgoricanin s tobom cak i o navijanju polemise ?
    Nije u pitanju navijanje za vaterpolo nego za CRNU GORU pa bilo da su fudbaleri posli na Svjetsko, dzudisti na Evropsko, kad su navijaci u pitanju tu ne bi trebalo da ima razlike! Pozdrav.
    Ti kao Bjeljanin previše rešse, ništa od toga što si napisao ja ne rekoh. To su tvoje riječi. Kome ja branim da navija i polemiše, nepismenjače nepismeni ? Prvo pročitaj dobro pa onda komentariši.
    Last edited by PERPER; 29-04-10 at 19:01.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Beštijama nemate pravo držat pridike što se vaterpolo navijanja tiče. . Zato mali od Malage, zaobiđite pridikovanje !!!
    Ono sto sam ja napisao u tri reda ti si srocio u ove dvije recenice gore....A tema je bila odnos prema reprezentaciji, a to kad je ko poceo pratit vaterpolo nema nikakve veze...Pozdrav i samo bez nervoze..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ta tvoja tri reda dokazuju da ti nemaš pojma o čemu pišeš, ili nemaš pojma da čitaš (zato sam stavio da si nepismen).

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Navijači su opet bili igrač više „crvenih ajkula” i vjerovali su kada se činilo da je sve gotovo.
    - Sve ovo večeras mi znači zaista puno, imali smo podršku, a uz nju je sve lakše. Samo se nadam da će se ubuduće udružiti još više navijača, da će i fanovi crnogorskih klubova da budu kao jedan kada je podrška reprezentaciji u pitanju - kazao je Porobić.

(jucerasnje Vijesti)

Eeee, Pero, Pero...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hm...rezultat i sturi text vezano za desavanja na tekmi crna gota - italija bili si izbaceni na cdm nepunih 5 min po zavrsetku meca...tj kada je leka davao izjavu na bazenu tada sam citao text...ali kada je u pitanju JL a pogotovo mecevi primorca u EL na text se ceka i po 3-4h a desavalo se da ih tek ujutru izbace (nebitno dal je bio tv prenos ili ne)....evo i sada u bd sa istog tog baze ni 2h poslije tekme se ne pise nista...strasno...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    hm...rezultat i sturi text vezano za desavanja na tekmi crna gota - italija bili si izbaceni na cdm nepunih 5 min po zavrsetku meca...tj kada je leka davao izjavu na bazenu tada sam citao text...ali kada je u pitanju JL a pogotovo mecevi primorca u EL na text se ceka i po 3-4h a desavalo se da ih tek ujutru izbace (nebitno dal je bio tv prenos ili ne)....evo i sada u bd sa istog tog baze ni 2h poslije tekme se ne pise nista...strasno...
    Jesi ti vidio na bazen ijednog novinara?
    Zvace nekoga iz Budve da im izdiktira sastave, strijelce i rezultate po cetvrtinama i po tome napravit izvjestaj. Pa tako nasi novinari pisu o utakmici cak i kad je gledaU
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    jesi ti vidio na bazen ijednog novinara?
    Zvace nekoga iz budve da im izdiktira sastave, strijelce i rezultate po cetvrtinama i po tome napravit izvjestaj. Pa tako nasi novinari pisu o utakmici cak i kad je gledau
    sluge rezima!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa sta je tu strasno, normalno da se velika paznja poklanja reprezentaciji, koja igra meceve jednom u mjesec dana, a timovi svaki treci dan, dosadise vise
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    pa sta je tu strasno, normalno da se velika paznja poklanja reprezentaciji, koja igra meceve jednom u mjesec dana, a timovi svaki treci dan, dosadise vise
    Svaka tekma je bitna u vaterpolu koji je ledini sport od kojeg se nesto moze ocekivati u mne...
    A ti samo nastavi da lobiras i budes isturena ruka rezima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

xaxaxaxa a sto sam ja to sluga rezima ?? xaxaxaxaxa po cemu si to zakljucio na ovoj temi ?
    sto sam rekao da se NORMALNO vise paznje poklanja reprezentaciji nego nekom klubu, xaxaxaxaxa
    Last edited by gatsbyy; 30-04-10 at 22:34.
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    xaxaxaxa a sto sam ja to sluga rezima ?? xaxaxaxaxa po cemu si to zakljucio na ovoj temi ?
    sto sam rekao da se NORMALNO vise paznje poklanja reprezentaciji nego nekom klubu, xaxaxaxaxa

samo opusteno...."znas me, znam te"...

Page 212 of 942 FirstFirst ... 112162202208209210211212213214215216222262312712 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)