Page 248 of 284 FirstFirst ... 148198238244245246247248249250251252258 ... LastLast
Results 6,176 to 6,200 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    ja sam vi prognozirao bajerna u finalu....jos u septembru...toliko od mene, pa se zapitajte za koga navijam hihihihi
    zbog malera navijacu za inter:joint:
    Mozes vala navijati za koga oćes sa onakom odbranom Bajern bi realno trebao primiti 3-4 komaTa i biti srecan sto samo toliko. Olić će se naigrati taman kao i Mesi, a za Robena će se Murinjo tako pobrinuti da mu pokvari najuspjesniju sezonu u karijeri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Mene samo nervira kako neko moze o glumi da prica i fer pleju kada su Interovci od prvog minuta lezali po travi ako im siska na kosu predje sa lijeve na desnu stranu... Da ne pricam o samo-povredjivanju u tudji sensaesterac kada je Messi krenuo u polukontru i kada je nad njim napravljen prekrsaj za zuti...
    Nad njim prekrsaja nije bilo, jer je Chivu ponio loptu, a ne Hobita. Vec je situacija analizirana u stranim medijima, i dokazano je snimkom da je ponio loptu.

Sneijder se sam povrijedio, moga je onako nogu slomit. Ali niko nije stao. Fer plej mora da bude i kad se igrac sam povrijedi.

Za prenemaganje Interovih igraca lazes. Kako to mozes da kazes posle sramotnog padanja i virenja kroz ruke Serdja Busketsa?
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

case nemoj opet da te banuju opusti se coece u finalu si

sad se prijavi za zrijebanje za ulaznice madrid nije daleko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Equilibrium View Post
    Sva prica o foliranju igraca Intera pada u vodu kad vidis ovo.Preko toga ne moze, i sva ostala foliranja ovo cini smijesnim...
    majkon inace je nominovan za oskara za glavnu ulogu.. bice slavlja u kodak teatru.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Nemoj da mi govoris da LAZEM... To je pod broj 1...

Ako je jedan igrac Barselone simulirao i folirao, to ne znaci da ovi ostali to ne mogu ili smiju da rade ili da nisu radili... Lik je pao, ovaj dobio crveni, odradio je svoj posao i to je to... Ovi su se valjali ko krave po livadi, odradili svoj posao i to je opet to... Iznosim cinjenice...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Sva prica o foliranju igraca Intera pada u vodu kad vidis ovo.Preko toga ne moze, i sva ostala foliranja ovo cini smijesnim...
    Taman posla da nije bilo foliranje odje, ali bilo ga je i ovamo koliko oces... Ja sam to konstatovao...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opet lazes. Imam svako pravo da ti kazem da lazes, jer to radis. Je li to zabranjeno? Koristi se svakodnevno na forum. Igraci Intera su se valjali kao krave?

Daj snimak. Da bi tvoja tvrdnja bila tacna, pola ekipe treba da se valja po travi BEZ RAZLOGA. Daj mi 5 snimaka.

Serdjo Buskets je sramota za fudbal, a Farsa sa prskalicama i maltretiranjem protivnicke ekipe, sramota za sve casno i posteno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bencivenga View Post
    majkon inace je nominovan za oskara za glavnu ulogu.. bice slavlja u kodak teatru.
    Kad je nominovan - jel kad mu je Mesi razbio vilicu i izbio par zuba ili posle toga?

Oskar je vec podijeljen medju dvijema perjanicama Barse, Buskecom i Alvesom
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Nad njim prekrsaja nije bilo, jer je Chivu ponio loptu, a ne Hobita. Vec je situacija analizirana u stranim medijima, i dokazano je snimkom da je ponio loptu.

Sneijder se sam povrijedio, moga je onako nogu slomit. Ali niko nije stao. Fer plej mora da bude i kad se igrac sam povrijedi.

Za prenemaganje Interovih igraca lazes. Kako to mozes da kazes posle sramotnog padanja i virenja kroz ruke Serdja Busketsa?
    majkon se povrijedi van terena pa udje u teren pa pocne da se izlezava. hej o cemu pricas.?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Stvarno bataljujem pricu sa ljudima koji nemaju postovanja prema sagovornicima i koji puni mrznje ulaze u diskusiju sa neistomisljenicima...

Ajte uzdravlje...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Taman posla da nije bilo foliranje odje, ali bilo ga je i ovamo koliko oces... Ja sam to konstatovao...
    Istina, mada je ovo NAJBITNIJE buduci da je zbog njega Inter ostecen za jednog igraca.Od toga nema gore...
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Osjetio je bol u ramenu posle dizanja na noge.

Je li moguce da ovakve stvari citam....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad je nominovan - jel kad mu je Mesi razbio vilicu i izbio par zuba ili posle toga?

Oskar je vec podijeljen medju dvijema perjanicama Barse, Buskecom i Alvesom
    moguce je da su bili nominovani ali oskara je ponijeo najveci glumac medju njima daglas majkon. uostalom zahvalio se cika murinju zato sto ga je naucio u glumi sve sto zna.ispracen je zvizducima iz kodak teatra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moguce je da su bili nominovani ali oskara je ponijeo najveci glumac medju njima daglas majkon. uostalom zahvalio se cika murinju zato sto ga je naucio u glumi sve sto zna.ispracen je zvizducima iz kodak teatra.
    Nisi mi odgovorio - prije lomljenja vilice ili posle?
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

ovako, moje neko neutralno misljenje mada jeste da sam malo vise zelio inter u finalu je sledece:

barselona nije igrala sa nekim ovako cvrstim protivnikom ove godine, fizicki ih je inter razbio i nijesu tu mogli nista... ako opet odgledate mec vidjecete barem nekoliko scena sa mesijem i pedrom dje se ocigledno moze vidjet nemoc u njihovim ocima.
    ako mesi prodje jednog tu je odmah drugi koji ga je kidao isto tako i sa pedrom mrdnut nijesu mogli. Istina inter je bio povucen ali opet iako su bili povuceni nijesu dozvolili veliki broj prilika barsi.
    sto se tice samog gola bio jeste ofsajd ali vidjecete i sami da je neko od interovih igraca bio u liniji sudije pa zbog toga vjerovatno i nije digao zastavicu, tj. nije bio siguran a u tim slucajevima kazace vam bilo koji sudija se svira u korist domacina.
    Kako je iako mali ofsajd bio za inter u prvom mecu eto uzmimo da je tu nerijeseno 1-1.

ali opet ostaje 2-0, inter je prvi mec odigrao doktorski dok barsa u ova dva meca nije pokazala da treba da ide dalje.

I jos da se osvrnem na etoa koji se toliko stavio u svrhu kolektiva ove sezone da mu treba skinut kapu. Covjek je trcao u ove meceve i protiv celsija ubio se nije mu mrsko bilo da igra uz lijevog beka citav mec iakoe je rasni napadac a njih po inerciji boli k za odbranu.

ibrahimovic je kanta godine po meni jes da je dao mozda i vise golova od etoa ali protiv hihona, hereza, tenerifa bi i ja barem u 6 meceva 2 komada uvalio.

takodje treba rec da je inter napravio posao vijeka sa tom trgovinom, a ibri nije garantovan ostanak jer je eno poceo krojf da ga proziva a taj sto rece u barsi se odmah mora odradit.

ne zamjerite sto bijah opsiran.......

P:S mrtve njemce ne treba odmah otpisivat jer su oni i protiv firence i protiv junajtede u jednom trenutku ispadali i na kraju se dofunjase....mada ja mislim da ce bit 3-0 za nacionale

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisi mi odgovorio - prije lomljenja vilice ili posle?
    to je prvi mec majstore.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Osjetio je bol u ramenu posle dizanja na noge.

Je li moguce da ovakve stvari citam....
    hahahaha covjek je ustao van terena pobogu hahaha.. kejs majstore.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to je prvi mec majstore.
    Nebitno, valjda je kriterijum za lomljenje vilice i izbijanje zuba isti u svakom mecu?
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hvalio im je injesta dosta sa ovakvim bunkerom, hvalio im je alternativa "centarfora" bojan sigurno nije i to je dokazao onim promasajem glavom sa 2 metra... osvetila im se trampa ibra-eto namrtvo a za tako nesto je gvardiola iskljucivi krivac... kad saberemo sve to prvu utkakmicu u kojem su vodili 0:1 i drzali stopere na centru tj dozvolili protivniku da ih pocisti... ko je kriv, naravno trener... nocas ocekivan epilog inter ima dobar rezultat murinjo je svoju cetu rasporedio kako on zna... potpuno neutralisana igra barse i kraj price...

veliki sam navijac barse, ali mi je drago sto nisu prosli dalje, jer su imali igrasa vise (sramno iskljucen) sat vremena i nisu mogli nista uradit odbrani intera...

nadam se da ce inter osvojit i iskreno mislim da bajern nema sanse protiv njih... ipak imaju sjajnog presjednika kojeg strasno gotivim jos od vremena ruben sose, rekobe pa i cuvenog ronalda kojeg su povrede unistile... covjek cio zivot je uporan i ulaze... i naravno pravda je zadovoljena, ima boga sto bi narod rekao...

jos da dodam da me strasno nervira dani alves sa njegovim ciganisanjem... sramota me ponekad da navijam za barsu kad gledam onakvu dzukelu na terenu...

gvardiola treba da ide, anri, ibra i krkic bi trebali da pakuju kofere jer nema ljeba od njih... lijepo bi bilo i alvesa maknut pa neka dovedu i goreg igraca i ako nije pokazao nista u velikim utakmicama ne bih volio da ga vidim tu sledece sezone ali sta je tu je... to je samo jedan mrzni pojedinac i nije jedini na svijet.

dakle sve cestitke interu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad sam gleda murinjovu izjavu pred utakmicu. Reka je igracima: ,,Ko predje centar od raka se raspa"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Spidey131 View Post
    hvalio im je injesta dosta sa ovakvim bunkerom, hvalio im je alternativa "centarfora" bojan sigurno nije i to je dokazao onim promasajem glavom sa 2 metra... osvetila im se trampa ibra-eto namrtvo a za tako nesto je gvardiola iskljucivi krivac... kad saberemo sve to prvu utkakmicu u kojem su vodili 0:1 i drzali stopere na centru tj dozvolili protivniku da ih pocisti... ko je kriv, naravno trener... nocas ocekivan epilog inter ima dobar rezultat murinjo je svoju cetu rasporedio kako on zna... potpuno neutralisana igra barse i kraj price...

veliki sam navijac barse, ali mi je drago sto nisu prosli dalje, jer su imali igrasa vise (sramno iskljucen) sat vremena i nisu mogli nista uradit odbrani intera...

nadam se da ce inter osvojit i iskreno mislim da bajern nema sanse protiv njih... ipak imaju sjajnog presjednika kojeg strasno gotivim jos od vremena ruben sose, rekobe pa i cuvenog ronalda kojeg su povrede unistile... covjek cio zivot je uporan i ulaze... i naravno pravda je zadovoljena, ima boga sto bi narod rekao...

jos da dodam da me strasno nervira dani alves sa njegovim ciganisanjem... sramota me ponekad da navijam za barsu kad gledam onakvu dzukelu na terenu...

gvardiola treba da ide, anri, ibra i krkic bi trebali da pakuju kofere jer nema ljeba od njih... lijepo bi bilo i alvesa maknut pa neka dovedu i goreg igraca i ako nije pokazao nista u velikim utakmicama ne bih volio da ga vidim tu sledece sezone ali sta je tu je... to je samo jedan mrzni pojedinac i nije jedini na svijet.

Navijaci Farse se ponasaju ovako, i svaka im cast.

Dok 'navijaci' Rubentusa i BBilana troluju topic.

Zakljucak je jasan.

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

Quote Originally Posted by Spidey131 View Post

vidis covjek je proputovao pola svijeta ali i dalje je ciganin, tesko da se to moze promijenit pa vidis li da isam izgleda kao da je plod bliznjih rodjaka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    vidis covjek je proputovao pola svijeta ali i dalje je ciganin, tesko da se to moze promijenit pa vidis li da isam izgleda kao da je plod bliznjih rodjaka
    to je to komso

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

case kad ces da prestanes da mlatinjas i da se ponasas kao da imas 5god?!

fair play ne mora da bude. dje pise to? ja sam za to da se ovo nepisano pravilo ne postuje jer su ocigledno poceli da ga zloupotrebljavaju (vidi igrac da ce bit neka opasna kontra i baci se u trans: "aaaaaaaaaaa, umireeem"). ne znam je li to bio slucaj u vecerasnjem mecu ali i da jes zabolje me.
    a sto se tice ovog 'prenemaganja', nisi svjestan koliko mlatis. italijani su prvi izmislili to foliranje i padanje a inter je klub iz italije. u danasnjem u fudbalu svi to rade. neki manje neki vise. i ti dodjes na forum i prdnjavis o tome kako je inter najfer, najbolja, najjaca ekipa (a barsa je (citiram) "ciganski nizerazredni tim koji...") a prenemazu se mozda i najvise od svih. ne moguce da ih mourinho nije naucio jos necemu, kad je u pitanju foliranje. znamo svi Josea i njegov princip rada. pogledaj ovaj mec ponovo i vidjeces kako Lucio dobro glumi. nekad se igraci umore, nekad timu ide lose pa bi jedan penal dobro dosao... pobjede se ostvaruju na razno-razne nacine. inter je zasluzeno prosao dalje i nema sta tu vise da se prica.

i prekini vise sa BBilan, Rubentus... pusti djecu da se igraju s tim glupostima, uozbilji se malo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma ljudi Barsa je tokom cijele godine a i prije igrala vanseriski fudbal ali onda pitanje postoji protiv koga? Hetafe ,Xseres ,Hihon itd Vidjeli ste i sami da im nije posla za rukom nijedna nihova prepoznatljiva akcija brzih dodavanja na sredini razvukovanja protivnickih igraca pa ona Ćavi vanseriska lopta i gol !!!!!!!!!
    VW GTI no.1

Page 248 of 284 FirstFirst ... 148198238244245246247248249250251252258 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)