Page 247 of 284 FirstFirst ... 147197237243244245246247248249250251257 ... LastLast
Results 6,151 to 6,175 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iz tvojih usta u Murinjove usi!!!

Da li postoji osoba na planeti zemlji koja MISLI DA CE BAJERN DA POKORI EVROPU?!
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Ako si cuo pucnje na CT, mislim da znam ko je krivac...
    Nisam stari,ima takvih ka' ti i u mom banana gradu.
    Ako si ti puca' tamo na CT,ne moraš se ubijat',sad zasad.
    Jednom se svakome omakne.
    Inače,ono,samo lagano.Svima nam je mio fudbal,svi imamo oči,vidimo što se dešava.Polako.
    Ne troši se previše na Inter,biće drugih frka.
    Da li postoji osoba na planeti zemlji koja MISLI DA CE BAJERN DA POKORI EVROPU?!
    Evo ja.
    No,to je hroničan problem.Kad god gledam meč,očekujem čudo.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by liquido View Post
    a realovi navijaci odjednom postadose veliki obozavaoci intera

Nemoj biti takav, bice jos finala na Bernabeu :lolblue:
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da im riberi igra,imali bi sansi,ovako nista...
    WU TANG Nigga thats for something...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka cast. Na oci te ne mogu vidjet, i najradije bi te u kunetu bacio, ali si ovaj put zasluzio respect.

I vidite, navijaci Farse cak priznaju sve i cestitaju boljemu, ali NAVIJACI RUBENTUSA I BBILANA SERU OVDJE.

Ljudi, njihovo paljenje prskalica je samo jos jedan dokaz velicine Intera! Sami su dokazali da su mali, provincijski klub, pobunjenicka gamad koji je REAL MADRID SILOVAO GODINAMA! CIZMA ZA VRAT VEC 100 GODINA!

Valdes udara Mou-a, igraci ne mogu da spavaju, gadju ih jajima, prozivaju sestre i majke transparentima, pljuju i kamenuju autobus..Seru o sudijama a njima su sudije pomogle..

Moju srecu rijeci ne mogu opisati...
    Upravo to!Osvetila im se opsesija i kompleks od Reala i Bernabeu-a, kojeg su htjeli da pokore u LS po svaku cijenu - kao sto rece i sam Murinjo
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemojte otpisivat Bayern. I oni su borbeni. Naravno, Inter je veliki favorit, ali nista se ne zna!
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Riberi je i onako bilo prilično loš u nokaut fazi, koliko me sjećanje služi. Još sa ovom aferom sad sigurno ne bi igrao čiste glave, možda je i bolje za njih što nije tu.

To će bit duel Van Gala i Murinja, to je jedino što je bitno za finale. Murinjo naravno u ogromnoj prednosti, jedina šansa Bajerna je ako "učitelj" ima još poneki as u rukavu.

Žao mi je jedino što će bit samo jedan meč. Finale je pravo osvježenje u odnosu na prethodnih par godina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali je Bleki svirao ruku, jer je namjera bila da se proslijedi lopta rukom! Pitacu ove NAJVECE NEZNALICE sto palacaju otrovnim jezicima, JESU LI VIDJELI KAKO JE ZGLOB RUKE POMJERAO I DAO SMJER LOPTI?!?!?!?!??! Pravila su jasna, neznalice, kada se namjerno daje smjer lopti, ruka moze biti pri tijelu, ali se svira enac!!! A JOS JEDNO PRAVILO JE PREKRSENO, KEITA SE KRETAO U SMJERU LOPTE I UMJESTO STOMAKOM DA JE UDARI, ON STAVLJA RUKU, DA BI JE USMJERIO NARAVNO. KRETAO SE PREMA NJOJ! NAMJERA JE JASNA SRAM VAS BILO I STID!!!

GRAZIE RAGAZZI!!!
    a vidim ti si strucnjak za smjer ruke, ne avetaj...
    objasni mi kako si ti zakljucio to......sveznalice...
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Riberi je i onako bilo prilično loš u nokaut fazi, koliko me sjećanje služi. Još sa ovom aferom sad sigurno ne bi igrao čiste glave, možda je i bolje za njih što nije tu.

To će bit duel Van Gala i Murinja, to je jedino što je bitno za finale. Murinjo naravno u ogromnoj prednosti, jedina šansa Bajerna je ako "učitelj" ima još poneki as u rukavu.

Žao mi je jedino što će bit samo jedan meč. Finale je pravo osvježenje u odnosu na prethodnih par godina.
    Bayern ima problem u odbrani,ali sredina im je odlicna,a u napadu imaju Olica u vrhunskoj formi.A imaju i "ravnotezhu" na klupi...

Tako,shanse su 50/50,po mom mishljenju.

Koliko god me mrzjelo ovo da priznam(nema Man U-a,naravno),finale jeste osvjezhenje.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Equilibrium View Post

Nemoj biti takav, bice jos finala na Bernabeu :lolblue:
    ti ocigledno ne znas definiciju kompleksa, ali dobro nisi ti kriv, naucices jednog dana.
    malo on topic: zna li se sta je bilo sa pandevom?
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam vi prognozirao bajerna u finalu....jos u septembru...toliko od mene, pa se zapitajte za koga navijam hihihihi
    zbog malera navijacu za inter:joint:
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post
    Nisam stari,ima takvih ka' ti i u mom banana gradu.
    Ako si ti puca' tamo na CT,ne moraš se ubijat',sad zasad.
    Jednom se svakome omakne.
    Inače,ono,samo lagano.Svima nam je mio fudbal,svi imamo oči,vidimo što se dešava.Polako.
    Ne troši se previše na Inter,biće drugih frka.

Evo ja.
    No,to je hroničan problem.Kad god gledam meč,očekujem čudo.
    Hahahah, vjeruj mi, cuda nece biti.

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    a vidim ti si strucnjak za smjer ruke, ne avetaj...
    objasni mi kako si ti zakljucio to......sveznalice...
    Sad cu ti objasniti, a onda ides na ignore. To su dva zvanicna pravila usvojena prije par godina, da se sudijama olaksa. Pjer Luidji Kolina ih je trazio, i dobio! A to sam zakljucio jer imam ocni vid, i vidio sam i na ponovljenom snimku jos bolje!

Ti si osoba koja je mjesec dana pricala kako ce Inter da izgubi 6-0 i sad dolazis i busas se odje. Kako te nije sramota jadan? Da je srece, takvima kao sto si ti, bi bio zabranjen ulazak na ovaj topic. Opucao si nas sa pricom i sa Farsom, a sad odje gluposti opet prosipas.

Stidi se guzice kad obraza nemas.
    Last edited by CaseLogic; 29-04-10 at 00:22.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ti ocigledno ne znas definiciju kompleksa, ali dobro nisi ti kriv, naucices jednog dana.
    malo on topic: zna li se sta je bilo sa pandevom?
    Nikako, pogotovo ne znam sta znaci kad neko ima kompleks od veceg kluba, buduci da nikada to nisam osjetio
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pomalo me je sramota kad citam pojedine komentare. ne mogu da vjerujem dokle ljudi mogu da idu.utakmicu necu komentarisati, samo jedno cu reci: Jose Mourinho je najveca dzukela koje su moje oci gledale.necovjek i seljacina.sve najgore mislim o njemu kao covjeku,kao strategu suprotno. Odavno mi se neko ovako nije zgadio kao sto je on. Onakvu nekulturnu reakciju nemaju ni najveci moguci klosari svijeta. E, da, ekvilibrijum aka anader vorld..mislis li i dalje da je alves veci glumac od majkona..mislim da me razumijes. i ne sladi se pobjedom tudjeg tima vec navijaj za svoj. Kejs ,milo mi je za tebe jer ja ZNAM kakav je osjecaj kad tvoj tim udje u finale,pogotovo kad osvoji. pozdrav za sve i srecno u finalu.

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

FFFFFFFFFFFFFFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN NNNAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kakva herojska igra Intera!!!!

Nepostojeci crveni za Mottu..Nijednu opomenu nije dobio, samo 2 kartona. Ruku je drzao da se zagradi neznalice, pojmasi jedni, i buskec je sam naslonio glavu i pao kao da ga je elektro sok pogodio!!! Sa zemlje FIRI KAO NAJGORI CIGAN DA VIDI OCE LI BIT CRVENOGA!!!!!!!

ALI SA 10 IGRACA NA ONU POLJANU, POD NALETIMA 75 MINUTA!!! TO SAMO OVA EKIPA MOZE!!!

Messi je tacno 4 puta zasluzio karton, a to su 2 crvena kartona!!! Jos jedan lopovluk!

Onda nepostojeci zuti za Chivua, koji je loptu ponio prvo..

Onda GO IZ OFSAJDA OD 1 METRA!!!

Ali je Bleki svirao ruku, jer je namjera bila da se proslijedi lopta rukom! Pitacu ove NAJVECE NEZNALICE sto palacaju otrovnim jezicima, JESU LI VIDJELI KAKO JE ZGLOB RUKE POMJERAO I DAO SMJER LOPTI?!?!?!?!??! Pravila su jasna, neznalice, kada se namjerno daje smjer lopti, ruka moze biti pri tijelu, ali se svira enac!!! A JOS JEDNO PRAVILO JE PREKRSENO, KEITA SE KRETAO U SMJERU LOPTE I UMJESTO STOMAKOM DA JE UDARI, ON STAVLJA RUKU, DA BI JE USMJERIO NARAVNO. KRETAO SE PREMA NJOJ! NAMJERA JE JASNA SRAM VAS BILO I STID!!!

ALI NE MOGU KRADJOM PROCI 2 PUTA!!! ZESTOKO OSTECENI, HEROJI IPAK POKAZUJU ZASTO SU TU DJE JESU!!!

Ne mogu sve da vam napisem, sve sto bi htio...Ne vidim od suza, suza radosnica..Kucam po pola sata jednu rijec...Mozda ipak slika vise govori od rijeci..Samo je moram prvo naci..Slika Zanettija, koji je konacno docekao ono sto mu je odavno pripadalo..Slika Murinja na terenu..

Ova ekipa ciju cete sliku vidjeti se zvala La Grande Inter, i mislim da je stari sjaj bljesnuo opet..

GRAZIE RAGAZZI!!!
    Apsolutno tačno , znao sam da će još neko to primjetit
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Equilibrium View Post
    Nikako, pogotovo ne znam sta znaci kad neko ima kompleks od veceg kluba, buduci da nikada to nisam osjetio
    u redu je. aj zdravo sad, pa kad napunis 18 godina pricacemo
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Mene samo nervira kako neko moze o glumi da prica i fer pleju kada su Interovci od prvog minuta lezali po travi ako im siska na kosu predje sa lijeve na desnu stranu... Da ne pricam o samo-povredjivanju u tudji sensaesterac kada je Messi krenuo u polukontru i kada je nad njim napravljen prekrsaj za zuti...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Your female brain can't comprehend the tactical masterclass we're witnessing by Inter.
    au BRE! . Kapiram ja poentu posta, al bode oci ovo FEMALE - CAN'T. Meni se cini da ja CAN .

taktika fudbala je : 1. taktika napada
    2. taktika odbrane
    Prema tome , ne moze nikako biti da je igra Intera ne-fudbal , vec upravo suprotno. Uostalom, Murinjo nije vodja cirkusa pa da trazi od igraca da izvode trodupli salto naprijed , nakon sto daju gol makazicama, nego trener kojem je jasno da se ovako velike utakmice, finala , osvajaju jedino taktickim nadigravanjem. Igraci Intera i Barse su na istom nivou tehnicke, fizicke, psiholoske pripremljenosti , tako da sve zavisi od taktike . Napadat Barsu bilo bi debilno, al ako postavis sve u odbrani i Etoa da istrcava, eto ti dobitna kombinacija.
    a to sto ih nisi smio pogledat , jer se povrijede , to je vec druga prica. Murinjo ima siroko shvatanje fer pleja .
    Last edited by dolazimZa5minuta; 28-04-10 at 23:40.
    Jedan je veliki covjek jednom rekao : " Mrav, kad je osamucen, uvijek pada na lijevu stranu."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u redu je. aj zdravo sad, pa kad napunis 18 godina pricacemo
    Ne, pricacemo kad Barsa osvoji LS na Bernabeu, buduci da je uslov iz tvog posta odavno ispunjen
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

ovaj Case najveci kvazi navijac odje. uaaaa Case

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Igrat grdni fudbal je danas u modi,jer izgleda on samo i prolazi...
    "when you look in the mirror, you don't see all of you!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Mene samo nervira kako neko moze o glumi da prica i fer pleju kada su Interovci od prvog minuta lezali po travi ako im siska na kosu predje sa lijeve na desnu stranu... Da ne pricam o samo-povredjivanju u tudji sensaesterac kada je Messi krenuo u polukontru i kada je nad njim napravljen prekrsaj za zuti...
    Sva prica o foliranju igraca Intera pada u vodu kad vidis ovo.Preko toga ne moze, i sva ostala foliranja ovo cini smijesnim...
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Murinjo! Onaj covjek je kralj, uvjek me tako lijepo nasmije sa njegovom arogancijom i ponasanjem Sto se tice same utakmice, bila je onakva kao sto sam ocekivao, Inter je fizicki prejaka ekipa, i za onu njihovu taktiku koju su postavili od samog starta, nije moglo da ih poremeti ni iskljucenje Mote, jer je Eto veceras vise licio na nekog beka, nego na napadaca, stvarno su prejaki u defanzivi. Po meni Cambiaso odigrao za 10, prava masina! Ali kiks sezone 09/10, definitivno Barsa i razmjena Ibrahimovic-Eto + pare, covjek se posrao na igru Barse! Finale, duel dvije velicine Murinjo vs Van Gal! Svi pricaju o Murinju (s razlogom naravno) ali i Van Gal ce imati sto da kaze u finalu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post

Ne bih se mogao slozit vise. Volim takticki fudbal, i siguran sam da ce ovo uzivancija bit. Samo se nadam da se nece previse zanijet, pa da se ne primaknu golu ni jedni, ni drugi
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Iznenadila me nemoć i bezidejnost Barcelone. Čudno je da u igri Barcelone nije bilo drskosti, spremnosti da se nešto pokuša i individualno, da se uleti u gužvu...
    Da je ranije zamijenjen Ibrahimović, možda bi nečega i bilo, ovako...

Page 247 of 284 FirstFirst ... 147197237243244245246247248249250251257 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)