Zasluzeno Inter prodje oni bi trebali da uzmu CL ove godine![]()
Mourinho najveci!
Evo zove sve navijace na aerodrom u Milano!!! I u nedelju u Rim!!!
Release Yourself
Nagrdjen je Buskets bio.
Za ruku pri tijelu nisam siguran isto.. baš pri tijelu i nije bila, mogao je izmaći lako. Mnogo više sudijskih grešaka u korist Barse u svakom slučaju, počev od Mesijevih faulova pa do ovih ozbiljnijih stvari.
Nego konačno da počinemo, i finale u kom ću bar ja uživat: Murinjo - Van Gal.
prvo inter zasluzeno.
drugo opet gol iz ofsajda i
trece:
u jednom trenutku sastav intera bez ofanzivaca ja ne znam jel to ikad zapamceno
cezar, lusio, samuel, maikon, zaneti, kivu, kordoba, kambjaso, mariga, muntari
cetvrto mesi nista u dva meca
peto i ponavljam odavno spanska liga ******
madridjani mogu biti srecni sto ovi biseri nece igrati na njihovom stadionu !!!!!
Forza interrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VW GTI no.1
(31 members and 22 guests) wow,wow..
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
Ako su se do veceras i mislili, od veceras dileme nema, Ibrahimovica treba pokloniti Levanteu, ako ga Levante prihvati naravno.
Odavno posranije polufinale nisam gledo...Murinjo je znao sta mu je cilj,odradio to lagano..Reko je svojima "Svaka cast" ,Farseloni samo "Bye,bye" i kraj price...Ovako ce da isprate i Bajern i gotova prica...Ruzan fudbal ali ide se do cilja...Murinjo najjaci strateg danasnjice...Profesor fizickog opet drzi casove...
I samo jedno pitanje smije li se Mesiju dat zuti karton?Da nisu uveli neko novo pravilo...Decko je izudaro Maikona i nista...![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Najgadnija stvar od strane Barcelone koja se danas desila je ta da je jutros poreska policija dosla u Interov hotel da vodi Eto'o-a oko nekakvog poreza! Bas danas prije utakmice!
Release Yourself
ovdje nema mnogo da se komentarishe, kratko i jasno sramota za fudbal, ovakva dominacija jednog tima je sramotna za 1/2 finala, a pogotovo za tekmu barsa-inter, chestitke svima u interu i svima koji podrzavaju ovakvu igru, i chestitke ovima koji mrze barsu jer je najbolji tim na planetia ovi interisti su pljuvali ovoga sudiju prije meche, mislim da bi ga sad u usta poljubili, barsi se vratilo za chelzi od proshle god iako su i tada zasluzili da prodju jer jednostavno igraju najljepshi fudbal... vjerovatno ce ispanut i da je murinjo postavio strashnu taktiku iako su igrachi bili ti koji su ostavili srce na terenu iako su bili gazeni 90 min, svaka mu chast za genijalnost da on pokupi sve zasluge!
![]()
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
Bravo braco Interisti!
Jos jedno Zvezdino dete u finalu Lige Sampiona
Inace Real se oslobodio Snajdera i Robena da bi doveo super zvezde?!?Oni godinu dana kasnije dolaze na Realovom stadionu da igraju finale LS kao nosioci igre finalista!
Penal nad Alvesom i ruka pri tijelu. Mislim da ono nije bilo za crveni.
Inter zasluzeno.0-2 ochekivano. Inter tek treba da dobije Bajerna, koji nimalo nije za potcjenjivanje.
inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr rrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
mesi igrac za male meceve.
MOURINHO EL DIOS!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Nije sustina je li ga nagrdio ili ne, sama namjera je kaznjiva. Ja sam ranije rekao, to mi je najmrzniji igrac jer se samo prevrce, ali ovaj je bio prvi na loptu, i nije bilo potrebe da mlati rukama onako. A ovo za ruku 100% nije trebao da svira. Jer da mu tu nije bila ruka, jes tijelo, i jednako bi se odbila. Znaci nije bila ruka "van tijela".
DICIOTTO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks