Jose!![]()
inter inter inter inter inter inter inter !!!!!!
Pa paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa barcelonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa
zbogooooooooooooooooooooooom !!!!!!!!!!!!!
Jose!![]()
bravo za inter. branili su se nocas zaista savrseno. svaka cast.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
poslije 25 godina finale. Svaka cast rasturi su ih
Caaaaaaaaaaao ciganiiiiiiiiiiiiiiiii
Po cijenu bana ovo cigani![]()
Il calcio sono io...
Bracjo neka je sa srecjom , placi Messi majq ti![]()
BISOGNA VINCERE !
Ovo je kriv Gvardiola, ovako su trebali da ih stisnu kad su poveli u Milano jos . . .
grande internazionale
majstorski odigrano.
Vidi Barse, pocheli su da zalivaju Inter
Cestitke interistima.
\\OFL•GIC
dobra vam je barca hahahahahahahahahaahahahaha
Gledajte stoke. Nedaju im da se raduju vec ukljucili prskanje hahahhahahha
inter-bajern ko osvaja?
Bravo za Inter!!!!!
Svaka cast.Pa dako vas opere bajern![]()
Raise my hammer,take my aim
evo sad nicu navijaci intera ka pecurke poslije kise.
foooorrrrrzzzzzaaaaaaaa iiiiinnnnttttteeeeeeerrrrrr !!!!!!!!!
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
svaka cast interu,,.,,nema sta....
ali ovaj drugi gol...hmmm ono se ne sudi da je ruka...ali dobro..ne vezano za to, realno, inter zasluzeno...
:)
Cestitke navijacima Intera, u finale neka ih sreca prati.
Jes da su ispali ali su ih ubili.Ostade li koji centarfor u inter ili su sve odbrambeni igraci igrali ovo 2 poluvrijeme al nije bitno mene je puno srce samo kad je barsa dobila ovaj gadni INTER sa ovim gadnim igracima cast izuzecima naravno
prodjose dalje.ovo jedino moze njima poci za nogom. Ne moze svako da se brani ovako. Milo mi je zbog Murinja jer je stvarno odlican trener, da njega nemaju nista ne bi postigli. A opet krivo mi je zbog Barse jer su igrali naljepsi fudbal. FInale necu ni da gledam, Bayern svabe odvratne koje su ne zasluzeno tu dje jesu, i ove zabare. Najgore finala u istoriji LŠ!
Svaka cast za Inter, srcem odigrano. Ovako umiju da se brane samo Mourinhove ekipe. Uglavnom, zasluzeno. Barca blijeda, a Ibrahimovic najveca kanta od igraca ikad sto je u Barcu igrala. Ja sam rekao to prije, ali dok je igrao za Inter, Interistima je on najbolji ikad bio.
Masu sudijskih gresaka. Onaj crveni opravdan, mali ofsajd kod gola Piquea, ali onu ruku sudija nije smio da svira. Ono je pri tijelu, nije imao dje sa njom bez da je okine. Ali eto, gol iz ofsajda, ponisten regularni, sve na svoje. Svaka cast Interu jos jednom, potpuno mudato odigrano, i idu u finale poslije daleke 72, i to kao favoriti. Ali paznja, jer ni Bayern nije mala sala.
DICIOTTO
Ljudi,izbjeći ću da komentarišem utakmicu,sem da kažem da je Inter totalno zaslužio ovo što se desilo.
Nešto drugo bih da kažem.
Pošto čujem da se puca (wtf),molim toga koji puca,ako ga ima na forum,da okrene cijev prema glavi (sopstvenoj) i povuče obarač.Time bi učinio uslugu ostatku populacije.
Hvala.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks