4+
barsa daje bar 4 gola....
4+
barsa daje bar 4 gola....
:)
kako su se svi naostrili![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ovo je četvrto polufinale u posljednjih 5 godina za Barsu. U ta 3 polufinala, mečevi na Kamp Nou bili su završeni rezultatom 0:0.
Riberi bez finala , 3 utakmice suspenzije
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Bogami da se noćas utakmica ne završi kao i sinoć - mislilo se da će Barsa i prvu razbit pa prc. Da se razumijemo, nijesam Interista, naprotiv, uz scumutd su mi najmrzniji ali za onu igru prije 7 dana samo. Barsa će se otvorit, možda i previše + ako ne daju gol u prvih 15-20 min krenuće nervoza koja će se samo pojačavat a onda jedna kontra i neki gol "iz nehata" i to ti je. Mislim da poslije prethodne utakmice ni sama pobjeda Barse nije sigurna a o prolazu da i ne pričamo, iako bih ja to volio.
upravo tako zeljko. + rep![]()
Ja velim da noces ne naplate te utakmice bez golova
Mada su previse nervozni u Barseloni, prerano su poceli da dizu tenzije(jos od iste noci kad ih je Inter tresnu). To moze bit mac sa dvije ostrice. Inter u mec ulazi u punom sastavu, i vrlo miran, rekao bih.
Otvoreno jos uvjek je sve, sto bi reka Bojan Delic![]()
ja stv arno ne vjerujem da moze biti 0-0 nekako mi ne ide uz ovakve ekipe...
:)
"Tutosport" javlja da niko iz Interovog tima nije dobro spavao i da su izuzetno besni dočekom u Kataloniji.
Murinjo je čak, priča se na nekim forumima, mada nema potvrde, želeo da se Inter obrati UEFA i da zatraži zaštitu.
Već smo izvestili da je mržnja neverovatna, da na svakom koraku Italijani nailaze na provokacije i prezir, a da se pravi pakao sprema večeras na Kamp Nou.
Tome u prilog idu i izjave španskih novinara koji kažu da nikada u životu, ni kada dolazi Real, nisu videli ovakvu tenziju.''
Strah je čudo. Smrdljivci.Nadam se da će večeras i igrači biti nervozni kao navijači.
FORZA INTER !!!
Last edited by liquid; 28-04-10 at 16:03.
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
Mali klub, primitivne mjere.
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Ne chudi me nishta od ciganskog naroda.
Kvota da Inter daje 2 gola je 4.2. Sa zadovoljstvom ću je ispratiti kao singl.
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
sta kaze murinjo na sve ovo?nista?
uzdam se u njega,da moze da uradi nesto kao protiv celzija kao i da se osveti ovim klosarima za sve te pogrdne rijeci![]()
Neka, ovo ima i svoju pozitivnu stranu - konacno ce se u ocima javnosti raskrinkati ta Farsa o Barsi (Barsa=Farsa) kao klubu "posebne" filozofije, klubu koji je iznad svih, bolji od svih.Konacno ce se prizemljiti oni koji su visoko poletjeli, i umislili da su veci katolici od Pape.Posle ovoga ce im dzabe biti sav marketing i logo Unicefa na dresovima
Molim moderatore da zbog profasistickih stavova i sirenja mrznje adekvatno reaguju i pobrinu se da mi ostali, normalni clanovi ubuduce ne moramo da citamo ovakve "umotvorine".Hvala...
Il calcio sono io...
Te price o nespavanju ce doci na isto ka Barselonino putovanje autobusom pa se zato manite corava posla i cekajte mec.
e ako znam ko mi je mrzniji...da oce oci jedni drugima nocas povadit![]()
Raise my hammer,take my aim
zabrinajvate me momci s ovakvim komentarima... ciganski narod, mali klub, i tako to. presmijesni ste.
i sve to zbore ultrasi iz budve ili podgorice i navijaci velikih klubova kao sto su mogren , rudar i buducnost. a o tome ko je ciganski narod, o tome necemo.
opustite se malo i odgledajte utakmicu smireno a bice sto bude.
murinjo da se obrati UEFA-i? a ko njega vise shvata ozbiljno. covjek nastoji da bude uvijek u centru paznje i pravi klovna od sebe. bolje mu ide trenerski posao nego li ovaj propagandni.
Last edited by laciale; 28-04-10 at 17:15.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Murinjo pravi klovnove od drugih, chini mi se.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks