Originally Posted by
Recordare88
Uvijek mozhe biti drugacije,ali ekipa koja za 180 minuta uputi 2 shuta u okvir gola protivnika(a uz to je 30 od tih 180 ona igrala sa igracem vishe)...nema shta da trazhi u polufinalu CL.
Shto reche Lennox(chini mi se),bruka da oni igraju,a ne igraju Liverpool ili Real(kakvi god da su ove sezone).
Milo mi je za Bayern,iako su najveci srecnici na svijetu.Zhivjet se nije moglo od strucnjaka(ne mislim samo na forum),pogotovo navijaca Milana,Barse i Reala,kako Van Gal veze nema i kako ce Bayern da primi 6 komada od prvog ozbiljnog protivnika.Kako da ne...

Zasto da Real ili Liverpool igraju? Lyon je presegao oboje, i samim tim je ove godine bolja ekipa.

Originally Posted by
trojkam
To je ta visa klasa. Ti prvaci svijeta. Kako im se gace tresu, cim dodje prva nezgodna situacija, pa prijete na sve strane, i vrijedjaju. I onda je Jose ovakav i onakav.. Aha... Inace, gadjali su mu poslije ovoga ovaj mini-van, jajima, i ne znam cim jos...
Hahaha, oni nijesu svjesni koliko grijese zbog ovoga!!! Naljutice ga do bola, i onda ce da ih UGAZI u njihov lokal. Hahahahahh!

Originally Posted by
Vlado
E ne mogu da vjerujem ovo... definitivno navijači Barselone spadaju u niže organizme
! :lolblue:
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Bookmarks