nadam se da ce biti golova i da ce biti tekma fina za gledat...
:)
GG je najsigurnija igra.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
ada glupo je da se igra barsa na 1.40 1!
bolje opaliti 4+ ili tako nesto...
:)
sta im napravi Olic ono je bruka. bas lose je odigrao Lyon. Bayern zasluzeno u finalu
Auu, kakva seljacina onaj trener Liona,pi.
A za sjutra vece naostrili su se i jedni i drugi,pa ko shto ponese
Nadam se produzecima![]()
Kako loša partija Liona. Nakon što su na onom stadionu rastavili Reala od igre, nisu imali normalne prilike protiv Bajerna, u 180 minuta igre.
Bajern u super formi, nakon onakvog povratka i izbacivanja Mančestera jednostavno osjećaju da mogu mnogo da urade. Kakav tempo, mogu dvije utakmice zaredom da odigraju iz šale. Onaj Miler mi smeta ponekad sa nekim biserima od promašaja, mada vjerujem da ga ne drži bez razloga u startnoj postavi.
Ja znam za dvije 100% sanse Lyon-a, a vidim da ih niko ne spominje. Kao ni potpuno nezasluzen crveni karton. Koliko god da je Lyon bio los, moglo je biti drugacije.
nije crveni nezasluzen. ne smije onakve stvari da radi ni trener ni igrac. sjecas li se crvenog koji je dobio Sneijder prije nekol'ko. to ti je jedno od novih pravila.
To pravilo nista ne valja.
Sneijder-ov crveni je dobijen da bi BBilan dobio, ali nazalost, cak im ni iskljucenje Lucia (isto neopravdano) nije donijelo nista drugo do - potop.![]()
Uvijek mozhe biti drugacije,ali ekipa koja za 180 minuta uputi 2 shuta u okvir gola protivnika(a uz to je 30 od tih 180 ona igrala sa igracem vishe)...nema shta da trazhi u polufinalu CL.
Shto reche Lennox(chini mi se),bruka da oni igraju,a ne igraju Liverpool ili Real(kakvi god da su ove sezone).
Milo mi je za Bayern,iako su najveci srecnici na svijetu.Zhivjet se nije moglo od strucnjaka(ne mislim samo na forum),pogotovo navijaca Milana,Barse i Reala,kako Van Gal veze nema i kako ce Bayern da primi 6 komada od prvog ozbiljnog protivnika.Kako da ne...![]()
Deserve's got nothing to do with it.
od meca sa juventusom sve se promijeni za 360 stepeni.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Posle svih ovih najava , prijetnji itd.Da ne bude samo " Tresla se gora , rodio se miš "
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
To je ta visa klasa. Ti prvaci svijeta. Kako im se gace tresu, cim dodje prva nezgodna situacija, pa prijete na sve strane, i vrijedjaju. I onda je Jose ovakav i onakav.. Aha... Inace, gadjali su mu poslije ovoga ovaj mini-van, jajima, i ne znam cim jos...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
zinabo i luximus imate zadju opomenu pred ban
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
E ne mogu da vjerujem ovo... definitivno navijači Barselone spadaju u niže organizme i teško da će ikada moći da dosegnu nivo gospodštine koji krasi fanove Real Madrida...
Što bih dao da ih Inter pregazi 5 razlike noćas... no dobro, opet se ne bi moglo od Mašanovića živjet, ali ipak... UHHHH
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
To je tacno, ciganije i ciganskog ponasanja ima na svakom cosku.Mada, u globalu, publika na Bernabeu i publika na Kamp Nou su NEUPOREDIVE sa kulturuloskog i civilizacijskog aspekta.Zna se ko je docekivao bivse kapitene i najbolje igrace svinjskim glavama, a ko je aplaudirao najboljem igracu najljuceg rivala kad ih je (zasluzeno) razbio na Bernabeu.Banalan primjer![]()
Il calcio sono io...
koja je kvota da inter prolazi dalje ?
kvota ti je 1.60
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks