Ma samo to.
TAKUMI
Ovako sam i ja na polo-a makao taj kljuch koji stalno treperi i pishe INSP
drzao ono za kilometrazu dao kontakt pushtio ono za kilometrazu zadrzao ga opet i to se maklo![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
ex..ja sad pokusavah ali mi prebaci nesto na oil...i posle ponovo dam kontakt a ne drzim ovo cudo za kilometrazu i ponovo se prvo pojavi ovo INSP...
povedi ti to nedje na dijagnostiku da vidish koju ti gresku izbaca , vjerovatno je neka glupost ali radi predostroznosti![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
To nije greska i dijagnostika nece dat nista.
To je samo remainder na inspection.
TAKUMI
samo mala ispravka (bode ochi ona rijech kad onako stoji) : reminder*
![]()
Cekam te, pazi se dobro...
TAKUMI
jedno mozda glupo, ali bojim se, u nasoj drzavi vrlo logicno pitanje:
da li je iko ikad bio oslobodjen zbog saobracajnog prekrsaja koji je (navodno) pocinio, a da se nije islo preko veza?
danas sam imao saslusanje na kojem sam od strane sudije (tj sudinice) za prekrsaje cuo spektakularnu kolicinu gluposti po jedinici vremena. zaprepascujucu, zbilja. preticao sam na punoj liniji (koja nije postojala, odnosno potpuno je bila obrisana na tom mjestu, sto imam dokumentovano na slikama i od te noci i od narednog dana) vozilo koje je islo ispred mene 20 kmh (ispostavilo se da je to policajac koji redovno opstruira saobracaj), a zena mi je ladno dala sledece odgovore zasto bi trebala da me kazni i da je tu zbilja toga dana postojala puna linija:
- 'ali ti si iz sutomora, sigurno cesto tuda prolazis, ti treba da znas da je tu puna linija iako se ne vidi'.
- 'brzo si vozio, pa nisi vidio' (a preticao sam vozilo koje je islo 20 kmh, iza kojeg sam isao 800 metara).
- 'nemam naocare, ne vidim dobro slike, ali tu je sigurno puna linija'.
- i apsolutni highlight: 'bila je smanjena vidljivost jer je bila noc, pa nisi dobro vidio' (29. avgust, posle ponoci, bez oblacka na nebu, ulicna rasvjeta bljesti kao na marakani).
zao mi je sto nisam ponio diktafon, pa da stavim klip na youtube.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ja sam se izvukao nekoliko puta bez kesa i veze.
TAKUMI
kako se moze provjeriti kolika je kataloska vrijednost auta (ovo pitam za prevod) a da se ne moram cimat do njih tamo . Ima li dje na net. ili neki njihov sajt.
ps. koliko utice kupo/prodajni ugovor , uvazavaju li cijenu iz njega , ili na to ne obracaju paznju i koriste njihove cijene
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ovo mi nije prebitno, ali me ipak zanima:
Kako sam skidao plastiku plastiku pored zadnjeg sjedišta oštetio se jedan od onih držača koji je drži za lim. E sad ne znam kako se ti držači zovu, ali donekle liče na tiple, odnosno na ovo:
Može li se ovo nabavit kod nas?
Ako ti odgovaraju (slični su) ... Oni plastični nosači lajsne od Golfa 3... Imam 7 komada, poklanjam kome trebaju!
Nisu isti. Gledao sam. Ali nema veze nešto ću iskombinovati.
Skini s nekog Megana,isti su![]()
Ili s Corolle, 307-ice....
TAKUMI
Ima kod njih cjenovnik koji izlazi svake godine i ima svako auto i pise koliko je bila cijena kad je bio nov i koliko % od te cijene vrijedi danas
samo da napomenem da cijene iz njihovog kataloga UBIJAJU![]()
Originally Posted by my name is ...
samo da dodam da na te kataloge stoji "auto moto savez SRBIJE", zato cijene i ubijaju![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
znaci ZasU ...
Dje ima da se kupe dvije dobre polovne gume?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks