View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 157 of 201 FirstFirst ... 57107147153154155156157158159160161167 ... LastLast
Results 3,901 to 3,925 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidis, nas kolega Vlado ima drugacije misljenje. On misli da Raul ukopava Real i da Real nikad nece nista osvojit dok njega ne poceraju. To je na fudbal izjavio..
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vlado je u pravu, Raul nije vise ono sto je bio evo par godina unazad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci Raul je kriv sto Real lose igra? Raul je dobija priliku na kasicicu kolko se mene cini. A ne mozes tek tako pocerati takvog kapitena.

Kakvi navijaci..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne navijam za Real naravno, i ne slazem se da ga treba tjerati , ali do prosle godine on je bio standardan..vjerovatno je zbog toga vlado to rekao. postao je uzasno spor, i ne daje vise golove iz teskih pozicija kao sto je prije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Raul je legenda. On treba da se povuče i da ostane u Real i da obavlja neku važnu funkciju, jer svakome timu treba "svojih" ljudi. Koji su tu od rođenja i koji nijesu niđe išli. Ne igra, već odavno, kako treba, a tu su i godine, tako da je, recimo, mjesto sportskog direktora - knap za njega!

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Vidis, nas kolega Vlado ima drugacije misljenje. On misli da Raul ukopava Real i da Real nikad nece nista osvojit dok njega ne poceraju. To je na fudbal izjavio..

Vidis Case ja se ne slazem sa tim i potpuno stojim uz ovo sto sam napisao...Naravno stizu ga godine i normalno je da nije tako eksplozivan i brzo ali i dalje ima osjecaj i iskustvo,koje je vazno kad treba da se prelomi utakmica...Ne treba ga tjerati iz kluba,to bi bilo sramno...Ako on odluci sam da se povuce ,kao sto i hoce,odmah mu treba ponuditi mjesto u klubu,a kasnije i mjesto trenera(samo da stekne malo iskustva na tom mjestu)...Ovakve legende se jednom radjaju...

Quote Originally Posted by Bencivenga View Post
    Vlado je u pravu, Raul nije vise ono sto je bio evo par godina unazad.

Covjek ima skoro 33 godine i normalno je da nije fizicki spreman kao nekad...Rijetki su fudbaleri koji mogu da izguraju u istoj formi sa 33 kao sa 28...Sta sad ako je pri kraju karijere i ne moze vise da izdrzi tempo kao nekad treba ga sutnuti iz kluba?!

Znaci Raul je kriv sto Real lose igra? Raul je dobija priliku na kasicicu kolko se mene cini. A ne mozes tek tako pocerati takvog kapitena.

Kakvi navijaci..
    Sanse koje je dobio (po meni) iskoristio je prilicno dobro,tako da je sramno uopste raspravljati o tome...I nemoj da te jedna ili dva takva navijaca navedu da mislis da smo svi isti,neki postuju legende svoga kluba a neki nazalost ne...

Quote Originally Posted by Bencivenga View Post
    Ja ne navijam za Real naravno, i ne slazem se da ga treba tjerati , ali do prosle godine on je bio standardan..vjerovatno je zbog toga vlado to rekao. postao je uzasno spor, i ne daje vise golove iz teskih pozicija kao sto je prije.
    Vec rekoh sta mislim o ovome...

Last edited by Orgullo; 26-04-10 at 18:52.
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Raul je legenda. On treba da se povuče i da ostane u Real i da obavlja neku važnu funkciju, jer svakome timu treba "svojih" ljudi. Koji su tu od rođenja i koji nijesu niđe išli. Ne igra, već odavno, kako treba, a tu su i godine, tako da je, recimo, mjesto sportskog direktora - knap za njega!
    Tacno tako...Samo sto bi ja razmislio i za trenera ali mozda je jos rano za to...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Tuzno je sto se u danasnjem fudbalu sve vrti oko para pa se zaboravljaju prave vrijednosti koje su nekad krasile ovu igru.

Raulu bih dao dozivotni ugovor pa neka sam odluci kad ce da se povuce. Ono sto on radi sa klupe van der vart, granero, ronaldo i drustvo sigurno ne bi.

Svaki tim treba da ima vise igraca poput Raula inace prije ili kasnije ce otici po kurcu.

Hvala Lijepo

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Koliko otrova ovome Mašanoviću iz usta izlazi, samo ga gledam.

Ja sam rekao da Raul treba da završi karijeru, i da je on igrač koji samo smeta Real Madridu na terenu, a van njega - to je već neka druga priča. Ja ne znam šta se tamo dešava, niti me (iskreno) interesuje to što on igra PES2010 i bilijar s kraljem Španije itd.

Raul je dao svoje Realu. Je*i ga brate, svakoga starost čeka. Od toga ne možemo uteć koliko god se trudili. Neki ljudi to prihvataju, neki se bore protiv toga dok im noge ne otkažu... zbog toga je Zinedin Zidan najveći gospodin koji je ikada igrao fudbal.

Još nešto, oko Raula - ja sam ubijeđen da bi Fernando Morijentes (one godine kad su ga otjerali, da je ostao) postigao isto golova koliko i Raul (do dana današnjeg), ako ne čak i više. Bio je nenormalno efikasan fudbaler, koji je nažalost nakon Reala lutao od kluba do kluba (Monako, Liverpul, Valensija, Marsej) i nije mogao da pronađe sebe. Tako da ja Raula ne doživljavam kao jednog jedinog i neponovljivog kad je RMAD u pitanju. To jednostavno nije tačno.

Kad se sjetim samo njegove ''petarde'' protiv Las Palmasa... kako je čovjek bio pokretljiv i efikasan. I nikad nije mnogo pričao, bio je pravi gospodin.

A onda, Orgullo, ti koji pričaš da navijači ne poštuju ikone kluba... zapitaj se prvo da li poznaješ dovoljno termin ''navijač'' da bi mogao uopšte da sebe (mene, bilo koga sa ovog foruma) nazivaš tako.

Raul je osoba koja se mora poštovati. Mislim, ne osoba nego fudbaler. Jednostavno, dao je u svojoj karijeri dovoljno da bi ga pamtili do kraja života (a posebno mi, simpatizeri, eto ''navijači'' Real Madrida iz Crne Gore, sa CdM foruma) i to je jedna neoboriva činjenica.

Sad, treba misliti na tim, sadašnjost, budućnost. Ne živi Real više od milijardu golova Raula u prošlosti. Real sada treba da živi od golova Ronalda, Iguaina, Benzeme, Kake i ostalih mlađih fudbalera kojima treba otvoriti prostor i mogućnost da dožive iste te Raulove momente i golove.

Ako jedan takav igrač, kakav je bio Raul, sad to koči ili ima kompleks niže vrijednosti, eventualno osjeća određenu ljubomoru - pod hitno ga treba odstraniti iz kluba. Naravno, ne na način kako Mašanović to prenosi, već nekim gospodskim putem, odnosno premještanjem na neku od funkcija tipa sportskog direktora, pomoćnog trenera, trenera napadača itd, itd.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stani, da li si ti mene rekao "Marca je izbacila sav prljavi ves Real Madrida. Slazem se sa njima, i pazi, dokle god je Raul u klub, nikad se nista nece osvojiti. Treba ga pocerat."

Ovo su bile tvoje rijeci, i sad nemoj da lazes i vrdas.

Prodao si kapitena zbog par novinara...Eeee...

I moga bi zvat da izijemo ponesto, omaleni kauboju iz Zagorica.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Realno, baš ga treba poćerat jer je u ovom trenutku jedna obična kesa koja se vucara po terenu i nosi dres 2 broja veći da bi izgleda krupniji. :mrgreen:

I nisam ga proda, jer nije moje vlasništvo.

A zvat te neću nikad jer si precrn.

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Koliko otrova ovome Mašanoviću iz usta izlazi, samo ga gledam.

Ja sam rekao da Raul treba da završi karijeru, i da je on igrač koji samo smeta Real Madridu na terenu, a van njega - to je već neka druga priča. Ja ne znam šta se tamo dešava, niti me (iskreno) interesuje to što on igra PES2010 i bilijar s kraljem Španije itd.

Raul je dao svoje Realu. Je*i ga brate, svakoga starost čeka. Od toga ne možemo uteć koliko god se trudili. Neki ljudi to prihvataju, neki se bore protiv toga dok im noge ne otkažu... zbog toga je Zinedin Zidan najveći gospodin koji je ikada igrao fudbal.

Još nešto, oko Raula - ja sam ubijeđen da bi Fernando Morijentes (one godine kad su ga otjerali, da je ostao) postigao isto golova koliko i Raul (do dana današnjeg), ako ne čak i više. Bio je nenormalno efikasan fudbaler, koji je nažalost nakon Reala lutao od kluba do kluba (Monako, Liverpul, Valensija, Marsej) i nije mogao da pronađe sebe. Tako da ja Raula ne doživljavam kao jednog jedinog i neponovljivog kad je RMAD u pitanju. To jednostavno nije tačno.

Kad se sjetim samo njegove ''petarde'' protiv Las Palmasa... kako je čovjek bio pokretljiv i efikasan. I nikad nije mnogo pričao, bio je pravi gospodin.

A onda, Orgullo, ti koji pričaš da navijači ne poštuju ikone kluba... zapitaj se prvo da li poznaješ dovoljno termin ''navijač'' da bi mogao uopšte da sebe (mene, bilo koga sa ovog foruma) nazivaš tako.

Raul je osoba koja se mora poštovati. Mislim, ne osoba nego fudbaler. Jednostavno, dao je u svojoj karijeri dovoljno da bi ga pamtili do kraja života (a posebno mi, simpatizeri, eto ''navijači'' Real Madrida iz Crne Gore, sa CdM foruma) i to je jedna neoboriva činjenica.

Sad, treba misliti na tim, sadašnjost, budućnost. Ne živi Real više od milijardu golova Raula u prošlosti. Real sada treba da živi od golova Ronalda, Iguaina, Benzeme, Kake i ostalih mlađih fudbalera kojima treba otvoriti prostor i mogućnost da dožive iste te Raulove momente i golove.

Ako jedan takav igrač, kakav je bio Raul, sad to koči ili ima kompleks niže vrijednosti, eventualno osjeća određenu ljubomoru - pod hitno ga treba odstraniti iz kluba. Naravno, ne na način kako Mašanović to prenosi, već nekim gospodskim putem, odnosno premještanjem na neku od funkcija tipa sportskog direktora, pomoćnog trenera, trenera napadača itd, itd.

Sve sto si napisao isto sam i ja reko samo u malo kracem formatu

A sto se tice ovog dijela...Nisam ja tebe ili mene svrstao u navijace Real Madrid,mi smo fanovi kojih ima sirom svjeta,pravi navijaci su na Bernabeu(i oko njega ) ja sam samo odgovorio na Case-ov komentar "KAKVI NAVIJACI" ,a iz prilozenog se vidi da je on aludiro na to da ti nisi pravi navijac ako mozes da nazoves legendu kluba za koji navijas "kesom od igraca" ...ja sam samo reko da neki tako gledaju na legende a neki "malo" drugacije ...eto toliko...
    Last edited by Orgullo; 26-04-10 at 22:20.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mozda vi nijeste navijaci, ali ja znam ko jeste.

Ja znam kojih 5 momaka odavde se slomilo na 2400 kilometara u VW gadni, i puklo dosta para da gleda svoj voljeni klub.

I icemo bar 2 put godisnje. Upravo gledam za Bernabeu, 22 Maj.

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Ja znam kojih 5 momaka odavde se slomilo na 2400 kilometara u VW gadni, i puklo dosta para da gleda svoj voljeni klub.

Opusteno druze...Svaka tebi cast..Ali jbg ima i nas koji hocemo,ali ne moze svako...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mecelder na ljeto prelazi u Šalke. Sumnjam da će nekome na Bernabeu nedostajat!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jos jedna propala investicija reala... nisam ni znao da je real igraca.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ada ti si najveći navijač Intera na planeti Zemlji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ti najveci crnjak na Balkansko poluostrvo.

Thanks Thanks Given 
    1,584
    Thanks Thanks Received 
    2,211
    Thanked in
    1,064 Posts

mislio sam da idem(ako inter prodje)ali gledao sam na net da nema karata ispod 1200e mislim,jos plus avionske karte,ispade 1500eura kojih trenutno ne bi mogao izdvojit,nazalost

edit:izvinjavam se zbog off-topica

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Evo malo novosti:

http://www.marca.com/2010/04/27/futb...272348392.html
    Kanales dolazi na kraju sezone u Real Madrid da igra u prvom timu,nece ic nigdje na pozajmicu(na celicenje ) ...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

A ti najveci crnjak na Balkansko poluostrvo.
    Možda, ali si ti krunisani.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    Evo malo novosti:

http://www.marca.com/2010/04/27/futb...272348392.html
    Kanales dolazi na kraju sezone u Real Madrid da igra u prvom timu,nece ic nigdje na pozajmicu(na celicenje ) ...
    iguain , ronaldo, kaka...tu je , za sad benzema, ali ako dodje jos neko od spiceva (napr. runi) ne znam dje ce on da igra. Covjek samo treba realno da sagleda stvari i ako imalo zna o fudbalu sve ce mu bit jasno - a to je da za njega nema mjesta u prvom timu reala. jedino da se povrijede svi ovi sto sam ih nabrojao. isto je vazilo i za meceldera i onog granera... i za benzemu je to bilo jasno jer je iguain bolji igrac od njega. jedino sto bi trebalo da guti uvijek igra prije nego li van der vart. Mislim da je Pelegrini ove sezone dobro vodio real i da on nije nista kriv - igrali su najbolji, u datom momentu, i to je to. Skupo placenja pojacanja se nije bas isplatila mada je Kaka bio povrijedjen dosta. benzema totalni promasaj isto kao i onaj cigrinski za barsu. Ibra ne pruza partije kakve se od njega ocekuju ali bar je dao tih 20 golova sto je opet za njegov kvalitet malo.
    Last edited by laciale; 28-04-10 at 08:57.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

Quote Originally Posted by Spidey131 View Post
    jos jedna propala investicija reala... nisam ni znao da je real igraca.
    U duhu izbjegavanja selektivnog pamćenja , valjalo bi se prisjetit jednog Čigrinskog.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne možeš reć da je Čigrinski propala investicija, jer ga Barsa još nije ni iskoristila da valja. Tek je 1 sezonu tu, a evropske mečeve nije igrao zbog registracije. I Barsa naravno, nema namjeruprodavat Čigrinskog. On je nikako ne može poredit sa Mecelderom. Ako već oćeš da i u Barsu nađeš pogrešnu investiciju, eto ti ga Kaseres.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahha, cujes ovoga!

Kaseres za Rubentus pruza izvanredne partije! Odlican igrac.

Cigrinsi je najveci promasaj ove godine. Zajeba je Quaresmu, koji je bar nesto omrcio.

Page 157 of 201 FirstFirst ... 57107147153154155156157158159160161167 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)