A stvarno, ko sudi mech?
A stvarno, ko sudi mech?
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
28.04.2010
14:45, FC Barcelona v FC Internazionale Milano
Camp Nou, Barcelona
Árbitro: Frank DE BLEECKERE (Bélgica)
Asistente 1: Peter HERMANS
Asistente 2: Walter VROMANS
4ş Árbitro: Serge GUMIENNY
Delegado de la UEFA:
Observadores de árbitros de la UEFA:
nadjoh na internet
Last edited by zinabo; 26-04-10 at 11:02.
Ako inter uspije da prodje bez shnajdera, mora se priznati da su ove godine najjachi tim u evropi...
#fakenews
Ako se budu bunkerisali ne pise im se dobro...
Dzabe im je sve![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
spanski navijaci pif bice kao u cirkus sjede aplaudiraju odu za kokice na poluvrijeme, posle aplaudiraju i na kraj put kuce
Spanci nose sendvice na utakmice i jedu ih u poluvremenu!!! Presmijesno!!!
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
A što to talijani ne rade????
Ako Inter izdrži prvih pola sata , prolazi 100 %
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Čuo sam da je Murinjo išao da gasi vulkan na Islandu, kakav kraljda se ne bi tumbali po autobusima
![]()
De Bleker je inace onaj koji je izmislio crveni karton za Matrixa protiv Loserpoola na Anfieldu...
Ne znam zasto, ali imam osjecaj da Katalonci nece imati razloga da se zale na sudjenje u srijedu vece. Jer su ispali jadovi nakon poraza u prvom mecu. Kratko pamcenje imaju...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Nemaju kratko pamćenje. Nego slučaj "Overbo" nema veze (ili ne bi trebalo da ima veze) sa ovogodišnjom utakmicom LŠ između Intera i Barselone.
Cisto sumnjam da je Sneijder ozbiljno povrijedjen tj. da ce propustit mec.
Vec nekoliko puta je bila takva situacija i kad su svi mislili da nece igrat, Mourinho ga stavi u prve 11.
A u Barsi su se dobro naostrili. Bice to stvarno vrhunski spektakl ko god da prodje.
Release Yourself
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks