sale prekjuce citav dan sam imao jedan mali problem. nije bilo sadrzaja programa na nekim kanalima ili mozda na svim kanalima, ne mogu bas da se sjetim. pisalo je "nema vise informacija".
iznervirah se jer sam htio nesto da snimim ali nije moglo
Aj Sale molim te probaj da ubacis Disney Channel ima ga Total tv,BBM,Max tv...Molim vas vise nemogu dobar crtani pogledat.Disney xd mi svaki sekund koci,Bomeran(******) a Cartoonnetwork necu da pominjemMolim vas
Vuče, vicevi su ovdje https://forum.cdm.me/forumdisplay.php?f=36
vuk_v čisto sumnjam da će se u dogledno vrijeme ne samo dječji kanal(koji im je zadnji na pameti) nego bilo koji kanal uvrstit u ponudu .....
Eto Scepan sve zna...
Sale,evo mi ovaj jadni reciever poludje glavu,danas se sam restartova jedno 6 puta,onda se bio pojavio x na ekran,onda sam vadio lan kabal,pa se napravilo,p pocelo opet,je*acu mu mater,sto je to?
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Hvala na azurnosti,evo zavrsih nekako ovaj problem,kakvi idioti to je strasno,zva sam ih 107 puta tacno,i jedva im se diga ku*ac da mi to naprave...ali sad radi fino,za sad..![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Po prethodnoj poruci kapiram da je bilo nesto na samoj kucnoj instalaciji, posto kazes da si dirao LAN kabl... anyway, ako se ponovi prijavi, pa ce se rijesiti.
g. Sale, da li postoji mogućnost da se Sport klub uvrsti u extra ponudu? da li je planirano sto od novih kanala uskoro?
Vec je bilo to pitanje i odgovor.
Sale, kada ce biti moguce da na drugom STB nesto gledam dok na prvom ide HD kanal ? Kao sto znas sada to koci zbog nedostatka bandwidth-a...
HD je u promo fazi, za sada je pusten tako da se uklopi u postojeci bandwidth.
Vec je bilo to pitanje i izbjegavanje odgovra :P
Sta ono bi danas oko podne? Uredjaj se odjednom restartovao i krenulo je "preuzimanje", to je potrajalo neko vrijeme. Nakon toga se uredjaj restartovao i ocekivao sam da ce to mozda biti neka nova unaprijedjena verzija sistema, kad ono nista, nikakve promjene pa makar ni kozmeticke.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Nije iniciran upgrade klijenta. Mozda si pritisnuo factory reset![]()
Nisam nista pritiskao osim ako nisu moji ukucani prije nego sto su me zovnuli da mi kazu kako se na ekranu pojavilo "nesto cudno".
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks