Ali tu je ALL NEW CHASSIS!
TAKUMI
Ima tu istine, ali godine su godine, a Rosberg je jedan od najbrzih vozaca u gridu, da se razumijemo, a ima i gen![]()
Rossi oce u F1 a izlgeda da nema vise Ride Height system na RBR-u pa su sad u kurcu.
TAKUMI
nema to veze imali su suvi setup i bili najbrzi na kvalifikacijama ali ih je kisa dobro zaebalaride height donosi mozda desetinku po krugu..maximalno
She is only here to annoy herself!
2-3 desetinke po krugu, pun/prazan.
a možda je šumaher ipak samo loš vozač, i smećar.
"Ovogodišnje trkačke sudije su najbolje sudije do sada u Formuli 1, bar u sezonama u kojima sam ja vozio", izjavio je Hamilton na sponzorskoj večeri u Kyalami u Južnoj Africi.
Uprkos tvrdnjama njegovih kolega vozača, da su njegovi manevri opasni, Hamilton je upozoren, ali ne i kažnjen, za manevar koji je izveo sa Petrovim na VN Malezije pre nekoliko nedelja.
"Sad imamo više trkanja na stazi. Sad imate vozače, koji se ne plaše da udju u pravu bitku na stazi, i da za to ne budu kažnjeni od strane sudija," završio je Hamilton.
isti on bi kukao pola godine da je ono Petrov napravio njemu i zalio se kako sudije ne dozvoljavaju preticanje jer nisu kaznili onoga ko je preticanje sprijecio
Pa nzm, po meni nije nenormalno uraditi nesto zabranjeno na stazi i braniti stav da je to u redu...po meni je nenormalno sto Masa na ulasku u pitstop nije zadrzao putanju koju je imao i izbacio Alonsa i sebe sa trke, nego je ovako Alonso ispao legenda a on budala![]()
Alonso mu je dosao do pola auta i imao je pravo na putanju, ako dobro vidjeh.
Mercedes pravi potpuno novi bolid za Schumija. To znaci da je ova sezona za njega prakticno zavrsena jer zbog nedostatka testiranja, koristice trke za tu svrhu. Njegov stil voznje uoste ne odgovora sadasnjoj konstrukciji bolida. Pre svega gubi vreme na kocenju jer mu je auto debalansiran jer danasnji bolidi imaju vise tezista napred nego ranije, a to ne odgovora Schumijevoj tehnici kocenja. Prednji spojeler ce izbaciti jos napred. Nos će biti nesto duži, što će izazvati potrebu za novim testovima na sudare. Prednji tockovi ce imati siri trag tockova. Medjuosovinsko rastojanje ce biti duze. Zadnja osovina ce biti potpuno redizajnirana, a konstruisace se i novi menjac, što će doneti vise prostora za povecani dvostruki difuzor u podvozju. Najveću bi promenu nabolje trebala izazvati povezanost usisne komore i zadnjejg spojlra kao kod McLarena. Ostaje jos problem guma koje su takodje drugacije nego kada je on vozio(tako da predpostavljam da ce se i malo pravila izmijeniti).
"Anybody who criticises Michael (Schumacher) is wrong. He deserves better," Ecclestone told the Times newspaper. "I would say don't underestimate Michael. Give him time to adapt to the new car and the new tyres. At the moment he's something of a newbie who has to get accustomed to the trade again.
"Michael would have never returned had he not been convinced that he can do the job. He is not a tourist in the paddock, he's here to win. And he will win again." - Ecclestone.
TAKUMI
Pa pazi, niko nije kreten da tvrdi da kad \Mercedes napravi bolid tacno kako njemu odgovara, po njegovim ''pravilima'' pa tu uskoci FIA i malo frizira pravila da sve to bude Ok, naravno da ce svako biti sampion, i dok se drugi timovi prilgode tome, osvoji starac josh koju titulu...kao sto je i do sad radio
Rekao sam ja davno, Ross, Mercedes i izgranje sa pravilima, mogu i od babe napravit djevojku![]()
Cuj, Ross ide do granice a ako nesto nije zabranjeno onda...
TAKUMI
Vidjecesh iduce godine, kad se spremi sve za starca, pa kad se samo maaalko promijene par ''nebitnih'' pravila....
NAJVECI je NAJVECI!
Jakuza, potvrdi.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks